128

Анонимен

преди 2 години

А след това ще започнат много яко да поевтиняват.

127

Анонимен

преди 2 години

по-добре е да отивате на Запад, тука да се изчисти от тинята, отидете на готовото ,ама то няма да е вечно ;)

126

Анонимен

преди 2 години

Тия лъжат почти колкото политиците...

125

Мунчо

преди 2 години

Няма да чета статията, по простата причина, че не искам да ме лъжат......

124

seira

преди 2 години

"Жилищата ще продължат да поскъпват, цените са скочили с 4,6% за година"ДАМИ И ГОСПОДА, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,АБЕ, КАТО ТОЛКОВА МНОГО ЛЪЖЕТЕ ... ПОНЕ "ВЕРВАТЕ" ЛИ СИ?!НАРОДЕ!!!!!

123

Анонимен

преди 2 години

Преди години един френски търговец на скъпи часовници ми каза следното когато му споменах за един CVOSTOS с цена около 10 Хил евро по интернет сайтовете. НА НИКАКВА ЦЕНА!!! Сега аз бих казал същото за имот в Бг и София..НА НИКАКВА ЦЕНА не бих купил !!!

122

Анонимен

преди 2 години

Само пълен бунак би купил имот в Бг.Кофти храна, кофти хора, кофти инфраструктура!!!Е защо ми е имот на такова гнусно място?!?!

121

До селския тарикат

преди 2 години

Прав си-навремето една богата софиянка беше харесала вуйчо ми,който продаваше домати на Женския пазар, тогава се казваше"Георги Кирков ".Да ама той не щя да я вземе и се ожени за една бедна ***. И цял живот си остана бедняк.Не е мизерствал,ама не се видя и в пари. И аз така си взех бедна гражданка,а можех и аз да се оженя за някоя имотна.

120

инфлация

преди 2 години

От 15 години живеем в англия. В англия е добре. На някои в България им се ще инфлация щото се набълбукаха с евраци и левове ама требе да махнат борда първо ако им позволят. Нищо ново. Не знам българите прости ли са или им идва отвътре.

119

Селянин

преди 2 години

От вече 4 години живея в Белгия. Прибираме се веднъж-два пъти в годината в България. Апартаментът ни в София стои празен. Съседите до нас на етажа и те са в чужбина. Половината вход са по чужбина и апартаментите стоят празни. Говоря за един от най-"баровските" квартали - "Манастирски ливади". Софийското Ориндж Каунти, където ако сутрин излезеш на терасата, може да си пиеш кафето с комшията от другата страна на улицата.Та мисълта ми е.. не знам за какво търсене и поскъпване на имоти става дума.

118

и къде серат?

преди 2 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРи къде ***?

117

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Още от края на Зимата на паркинг Северен имаше хора в каравани и кемпери.Сега пак има.Подвижен дом - нелоша идея.

116

Анонимен

преди 2 години

До данъченточно така е...ела да видиш какво е положението в община самоков,там нямат пари дори да окосят тревата пред входа на общинската администрация,която вече е до кръста.а ромите в самоков продължават да си вземат помощите с непосилни кредити,с които кметът влади георгиев загробва данъкоплатците.

115

Кой пИчели ли?!

преди 2 години

От бясното строителство печелят застрахователи напр.Щом застрахования имот може да бъде полузоконен, даже незаконен, ясно е кой пичели...

114

данъчен

преди 2 години

Ох на батьооо , 200% увеличение на данъците минимум за две години, всички общински проекти трябва да се финансират, а пари няма! Ако не ви се вярва питайте кмета на Пловдив, там се готви вече 100% увеличение за догодина...

113

Селски тарикат Ганьо

преди 2 години

решава всичките си проблеми, щом се ожени за богата градска жена.Като виждам градските мамини синчета изнежени, не е чудно как сэляндyри стават баш гражданьйе.

112

Другаря Плевнелиев

преди 2 години

каза, че ще трябва да излезем на квартири, понеже така било (80%) на Запад.Собствените жилища бодат очите на новите ни господари.Соца ще ви се види луксозен курорт, в сравнение със това дето ви готвят...

111

убрееее

преди 2 години

И я сакам да ми е 30 см, да съм женен за красавица и да иам некви милиони евро... Ама нема... И брокитата сънуват ама ще си останат със сънищата, а будалите купили сега ще са с пръст в гъ...

110

Анонимен

преди 2 години

Да спрат 60/40 и други такива програми за подкрепа и ще разберем на къде са се запътили имотите. Що ли 2012 ми се струва че е близо!

109

банкерче

преди 2 години

До мераклията да вдигат данъците. Ами нали като банката ти вземе жилището ще трябва да го продаде на някого за без пари. Банката губи , ти губиш, държавата губи. Ако мераците са за чужденци да изкупуват евтино също е грешка, защото като осв инят всичко в България ще отидат на запад.