25

Пак ще кажа:

преди 2 години

Със Суртр по може да се разбере човек отколко с християнските промити и изпити от чавка мозъци.Явно добър бизнес е лъжата тия дни!

24

Анонимен

преди 2 години

Ама вие си мислехте , че сме само ние ли? Егоисти. Това обеснява състоянието на тази цивилизация в момента. Нямат финанси да се справят с гладът и недостига на вода , НО имат пари да пратят нещо си до Марс....Проповядват мир а носят война, печатът хартийки а обесняват ,че няма пари. Кой нормален разумен интелект ще иска да общува с такива същества

23

наблюдател

преди 2 години

А това, което ще каже докладът в петък, най-вероятно е стара песен на нов глас. Още през 50те военните дават брифинг, на който казват, че сред многото фалшификации и заблуди има малък брой озадачаващи случаи. Видеото е в ютюб канала на националния архив на САЩ и се казва Maj. Gen. John A. Samford's Statement on "Flying Saucers", Pentagon, Washington, DC, 07/31/1952. Въпросният Самфорд стои и зад създаването на проекта "Синя книга" за изчуванане на НЛО, но го спират 20 години по-късно.

22

наблюдател

преди 2 години

До ПроСоТо. Други хора също се съмняват дали това не са някакви природни феномени, които не познаваме. Под въпрос е доколко групата, която се е занимавала с това в Пентагона от 2007ма насам и сегашните докладчици, имат ресурса да направят точен анализ. Най-вероятно нямат. Или пък имат много очевидни доказателства, с които ни е не разполагаме, но постоянно се чува от разни уж запознати, че имало.

21

ето

преди 2 години

"34-годишният дилър на покер Аш Елис създава групата за изследване и разследване на НЛО във Facebook през юни 2020 г., която оттогава е събрала почти 500 членове."Ето ви ги експертите по НЛО!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонименмое право е да ти залепя един шамар, а твое задължение е да подадеш и другата буза. аре чупка - написа 50 коментара за любимите ти сериали и господ.

19

Анонимен

преди 2 години

Някой смята ли изобщо че 'доклада' е доклад а не хайли-лайкли измишльотини със фентъзи елементи?

18

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Щом за нещо почне да се пише и говори много по медиите, да се осветява и да се обявява за възможно - то е някаква лъжа, манипулация и има задна цел. Ако нещо се отрича, пускат се дълги опровержения, трие се от коментарите и от социалните медии -то е вярно и действително. Веднъж щом осъзнаеш, става много лесно да се информираш.

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ръка да пипне,око да види. Не вярвам нито богове,нито в извънземни. Вярвам в живота на планетата Земя.

16

ПроСоТо

преди 2 години

Не очаквам нищо конкретно и шокиращо в доклада..Работата е там,че ТРУДНО ДЕФИНИРУЕМИ ЯВЛЕНИЯ са съпътствали цялата човешка история...Е,от известно време ги нарочиха за "извънземни" и колелото на Тайнствеността,Мистерията и Загадката, се завъртя...Вкл. и с правене на бизнис..Но общо взето.."Нищо ново под Слънцето"..

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Първоизточника на религиите

14

Анонимен

преди 2 години

До 28 найвния "учен" само да ти кажа че НЛО е религиозен феномен а сега дерзай!

13

Ммм

преди 2 години

Бразди по канал 1 от 16,30 в неделя

12

Анонимен

преди 2 години

До 7Не е невъзможно, така че.е възможно.

11

Мене ми се струва

преди 2 години

Че религиозните о.т.р.е.п.к.и много не обичат да чуват НЕ И КАТЕГОРИЧНО НЕ НА ГЛУПОСТИТЕ ВИ ИЗПЕРКАЛИ КОПИЛЕТА НА 1500 ГОДИНИ ЛЪЖА ИЗПОЗВАТ ВЪРХУ НОРМАЛНИ ХОРА ВИНАГИЯ СИ Е.БЕЕ.Е.Т.Е МАЙКАТА ИЗКУКАЛА ГЛЕДАШ ЛИ СЪСТОЯНИЕТО НА НАУКАТА В МОМЕНТА!

10

Анонимен

преди 2 години

Ще има. Първо, че има много враждебнонастроени извънземни, а наесен ще се докаже от групата учени, че Ковид е извънземен вирус, принесен с НЛО и ако не се ваксинираме с най новата противоизвънземновирусна ваксина ни е спукана работата.Това ще съвпадне с възможния сблъсък на Земята с огромен астероид-стероид. Лошо ни чака.

9

Хах

преди 2 години

Не се вълнувайте много ..от сега ви казвам , че ще са метерелогични балони и китайски фенери дето ги палят от плажа

8

наблюдател

преди 2 години

Докладът ще бъде изнесен в конгреса в петък. Въпросът е дали ще стигне до там да каже, че се наблюдава технология под интелигентен контрол, която няма как да е американска (съответно и ничия друга) и доколко доказано е това заключение. Докладът е базиран на около 170 случая в армията след този с "Нимиц" през 2004. Вероятно това е само началото и седмиците и месеците след докалда ще се разсекрети повече. Ако не друго, поне ще заинтригува разни хора в конгреса, които да натиснат Пентагона.

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си супер наивен или *** за да вярваш че ще разкрият нещо

6

Анонимен

преди 2 години

Чак пък шок.. Все едно са тръгнали да си признават за Нибиру. Няма, то ще е малко по малко, че да им влезе плавно на хората. Нищо интересно няма да кажат в тоя доклад. Интересното е каква е крайната точка от плана им.