97

Тази мумия

преди 2 години

не вижда ли, че и америнските са явни, в една *** няма какво да се разкрива, там свинете *** и се виждат даже и в тъмното. Преди 89-та американските се криеха, сега си смениха ролите с руските, но Га ню си остава все същата овца за доене!

96

US Immigrant

преди 2 години

Старата школа се е втурнала да оправдава по елементарен начин престъпниците на Русия вклинени в нашата държавна сигурност. Проблемите на България стартирарах ТОЧНО от този "Генералски Клуб", където се решават и до ДНЕС "проблемите" на България, и в който членува въпросният о.з. генерал. Може би генералът не иска да си спомни за шпионите в пРезидентската институция, които "елементарен човек от улицата" няма да забележи, а и колко шпиони хванаха по негово време ?! Lol

95

Анонимен

преди 2 години

Руските шпиони икони са се чувствали, като у дома си, не са предполагали, че някой може, са ги следи и арестува, дори и да знае, какво правят. Смятали са България за 16 губерния, по навик. Знаели са, че предателите от БКП/ДС/БСП , сред които е и Бояджиев, са руски хора, свои, няма да реагират. Що се отнася до американците, те изобщо, не се интересуват, какво ще каже за тях, едно ченге от ДС, подчинена на КГБ, дали ще ги приветства, или, не. На руснаците трябва да се каже, България не е ваша.

94

Анонимен

преди 2 години

87 Комунистическите кадри от службите бяха пословично *** и алчни. На 100 човека 1, се справяш съосно със западен език и задачите си.

93

Анонимен

преди 2 години

106 Американците не налагат на никого нищо, просто предупреждават, че техни банки и свързаните с тях, няма да оперират финансово с посочените в списъка фирми, /които са лоцирани и в други държави/, по техния закон "Магнитски". Че особените в този списък лица и семействата им, няма да бъдат допускани на територията, на САЩ, което имат право да направят, без да дават обяснения, дори.

92

Анонимен

преди 2 години

Много приказки, при това празни. Това което е важно в случая с американския закон е следното : американците трябва да си гледат тяхната корупция, която е рекордна в световен мащаб и да не се месят в чужди работи. А в българските служби трябва да играе постоянно метлата защото там работят не професионалисти, а крадци на държавни средства. Чрез нищоправене и получаване на заплата всеки месец -- данъкоплатците докога ще търпят подобно състояние на нещата?

91

Стики Чакалчето

преди 2 години

А стъки президент але алеее! Да, ама след Луна. Тя първа си заплю поста.

90

Работа,Работа,Работа

преди 2 години

12 години ГЕРБ не намериха ни един шпионин. Сетиха се на края на политическия си живот.

89

Джипко Бибитко

преди 2 години

ЕЙ ДЖИПКО, дай някой лев на нас, както си давал на Стъки Чакалчето по 200к на година (поне)

88

Анонимен

преди 2 години

Тая *** що не е написала и другото, което каза човека, че Барак Обама е издал заповед всички служители на американските посолства да шпионират не само вражеските държави, но и приятелските. Ама и да не го беше казал, то си е ясно - всяка държава има шпиони, нашите са разузнавачи, точка.

87

Машинно Гласуване

преди 2 години

"Не мога да гласувам с машина" - Ами ако някой изпитва затруднения, при натискането на 3 бутона, може би не е и редно да гласува...

86

СРАМ!

преди 2 години

Всяка демокрация цъвти при наличие на плурализъм. Не и българската обаче. Има една партия, която смята че държавата и принадлежи и тя не се казва БКП, а ГЕРБ. Готови са на всичко за да вземат обратно кокала. А той не им принадлежи, защото народа им татуира червен картон на челото.

85

Мутромилиционер

преди 2 години

Какво казаха по въпроса от Политическа Партия на Мутро Милиционерите (ПП ГЕРБ)? Буци Корлеоне днес не е ли ревал, против ***??

84

Санкции Народниски

преди 2 години

Народа наложи санкции на ГЕРБ, да не докосват власт. Имат официална забрана.

83

Уличник

преди 2 години

Освен шпионите, мога да ви посоча и КОМУНИСТИТЕ. Бойко е единия. Да продължавам ли?

82

?

преди 2 години

Този защо е толкова важен? Сложили сте го като ТОП новина? ***? Кво праите вие бе?

81

Тарильома

преди 2 години

Защо "бившият генерал", да не би да е деградиран? Тази *** христова е много тъпо парче.

80

Karadai

преди 2 години

Този как ми заприлича на Лютви Местан

79

Реалист

преди 2 години

Първата работа на новоизлюпените демократи след 1989 година, беше да разтурят службите и да ги напълнят със свои верни некадърници, за да могат необезпокоявани да грабят, както и направиха тогавашните седесари, които сега са пръснати и по много други партии. С други думи липсата на професионализъм е от 31 години.

78

аз

преди 2 години

Ей,много специалисти се навъдиха.Да се пита човек защо все така сме си зле.От къде ги изравяте такива,да ви се чуди човек