25

Анонимен

преди 2 години

Идва тоталния край на хунтата.

24

Гражданин

преди 2 години

Гаддове мръссни, сега се опитват да намерят кошаревски свидетели, за да арестуват Борисов точно преди изборите. Така през 2013 му търсеха цаката за стари случки - гранатомета, фъстъците в самолета, несъществуващи офшорки, чували с долари за Ливан. Ужасни дни ни чакат с тези управляващи диктатори.

23

Анонимен

преди 2 години

Всичко се прави с цел омаскаряване... Нищо друго... Нито ще съдят някого, нито пък търсят истината. Просто долни внушения за да се срине рейтинга на ГЕРБ и Бойко.

22

Анонимен

преди 2 години

Разследваният се водят , но ако една баба се оплака от мен , че съм казал че ще и убия кокошките и пуснала сигнал . Оказва се че не съм бил дори аз , но ме привикаха и се изясни , но като ме видяла квартакната клюкарка как влизам в следствието и целия квартал ме мислеше че съм бил престъпник. Върви обеснявай , че нямаш сестра. Всичко е за пунта мара. Има доказателства съдят те , няма доказателства изфабрикуват се , ако иска да те натопят.

21

маус

преди 2 години

ами полафихме си със колегите за това онова пихме по кафе и нали се познаваме всички решихме че няма нищо нередно извършено и ще изчакаме няколко дни до като отмине бурята и излезе поредния следващ скандал за да замаже днешния и така ще я караме.

20

хъша

преди 2 години

Никой нищо не чул и не видял.Няма разплитане този сложен възел от зависимости.Явно нещата са много забатачени.

19

Анонимен

преди 2 години

А как е името на този бизнесмен? Искам да знам всичко. Иначе е както казват " една жена на опашката каза". За сега ни казаха само имената на наклеветените.

18

бай ганю

преди 2 години

ни лук яли ни лук мирисалиама как да са?след като всички са във кюпа и ако един почне да снася ще се вкара във беля а главния каскет малко му трябва като компромати за да запушва усти на неудобни.за да има смелост някой да започне да пее е задължително да има друг главен прокуро защото на всички им е ясно че при този нищо позитивно не може да се случи

17

Анонимен

преди 2 години

Министре ,очакваме арести за крадците от герба и приближени , само се информира кой откраднал много милиони или е уволнен ,по смело

16

Анонимен

преди 2 години

Мерси на номер 18

15

Анонимен

преди 2 години

Тези, служебните са дебнали 30 години, за да сложат край на демокрацията. Връщаме се там, откъдето дойдохме.

14

До анонимен 14

преди 2 години

Ами това ли ни е новото различно със старите номера . Привикване в следствието , като се знае че нищо няма да стане .Само за сплашване и за показ пред комшии и приятели , в случая за пред ТВ и за рейтинг .

13

Анонимен

преди 2 години

Ами разследванията се водят съвместно. Именно затова в МВР има разследващи полицаи. Ходиш и пишеш при тях, при тях се обясняваш, а не в прокуратурата. После събраните материали се изпращат в прокуратурата.

12

Зевзек

преди 2 години

Абе някой да вижда канарчета да летят наоколо?

11

Анонимен

преди 2 години

Сега гадничко ли ви е? А като мачкахте гражданите не ви се струваше проблем, а?

10

Анонимен

преди 2 години

Човек наистина се учи цял живот. Чак сега разбрах, че разследване с разпити освен в Прокуратурата се правят и в Мин. на вътрешните работи. Обърках се много. Такива ли са ни наистина законите в България? Кой ги е приел такива? Как така Рашков понеже не вярвал на Прокуратурата ще води сам разследването? Питам сериозно.

9

Анонимен

преди 2 години

Мен са ме викали по времето на шайката Гроб и са ми задавали точно такива въпроси за събития преди години. Това е установена в тая държава ченгеджийска практика. Ама сега, като я прилагат спрямо същите ченгенца им е кофти и реват, не било редно!

8

Анонимен

преди 2 години

Оф тия пак ли вече ми омръзнаха . Един бил чул как някой бил казал на балдъза му . Давай те доказателства солидни иначе всичко е кьорфишек.

7

за всичко

преди 2 години

Баце толкова е газил лука, че ще му се съберат над 500 години затвор.

6

Анонимен

преди 2 години

Двама се карат третия печели . боко и радев си ги мерят , а славуца трупа рейтинг.