20

то и тази версия

преди 2 години

То а тази версия ще е като другите.....половината хора го минали ама не разбрали. А някои имали и хрема.

19

Анонимен

преди 2 години

Изкарал го е леко, щото е имал поне 1 ваксина. Съвестен, изолирал се, не е заразил други. Просто и ясно.

18

Анонимен

преди 2 години

Няма Герб, няма вирус. Логика.

17

До 13

преди 2 години

Няма да назначат Кантарджиев, вече е пенсионер със заповед, пишете мега глупости!Но ще назначат нов Кантарджиев и нов Мутафчийски, които няма да са толкова добри и няма да си поплюват толкова!

16

Анонимен

преди 2 години

Значи според професорката няма други заразени, щото нашият болен се самокарантинирал, а пък лицето от Северна Ирландия, което е било вирусоносителят е контактувал само с един човек? Как ли си го представя това професорката? Май е по-вероятно тоя щам като е видял, че тук 2 месеца не му обръщат внимание, да се е почувствал обиден и да си е тръгнал. Или просто вирусът не е толкова заразен и страшен, колкото ни го представят?

15

Да

преди 2 години

Хе, разбира се че ще има нов щам нали новите (стари) комунисти трябва да си опекат работите, докато ние сме заключени и скрити под диваните с маските!

14

666

преди 2 години

Човека лепнал новия щам след убождане с Астрата. А дали новите щамове не са точно от тях а? Ах овчици, как ви вкараха във въртележката на еврейско-ционистката лъжа. На есен ще има 4 вълна, ама дори да е от ваксините, ще ви изкарат виновни, вас нормалните хора. И така разделяй и владей!

13

Анонимен

преди 2 години

Чакат изборите и да назначат пак Кантарджиев за заместник-директор, да се върне през задния вход при заплатата си и да натрупа още милиони левове от шеги и закачки по медиите.

12

Анонимен

преди 2 години

Човека се разболял между двете ваксини на астра зенека.Как да го разбираме това. Че му е бита едната ваксина на астрата и човека се разболял преди втората доза. Демек астрата го е заразила с индииския щам. Когато се изказват такива светила от село Левуново защо не си включат главният мозък преди да говорят. И кои ще са тези смелчаци дето ще се ваксинират като им обясняват че въпреки ваксинат човека се е разболял и то от Индииският вариант без да е ходил в друга държава или да е имал контакт.

11

Жалко за народа

преди 2 години

Поредната атака на тези които внесоха огромни количества ваксина започва. Желаещите да участват в експериментите с ваксините намаляват. Затова идва на помощ плашилото Делта.

10

Анонимен

преди 2 години

Свалете маските, лекарите и аптекарите си искат грипната епидемия. Ковидът удари лекарите и аптекарите.

9

ПЛАНдемия

преди 2 години

Много ясно,че няма да има грипна ,вече всичко е ковид хаха

8

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да видя новия Щаб! Най-вероятно няма да има такъв и зимата ще е тотален хаос и мор!

7

Анонимен

преди 2 години

Тука и ваксините няма да помогнат. Индийците ги ваксинират и те още повече се заразяват

6

Анонимен

преди 2 години

И как хем се разпространява бързо тоя вирус, хем няма други заразени...а грип нема да има, сига сичко е ковид, за да се точи касата...

5

Анонимен

преди 2 години

Едва ли няма да има други след като отвориха границата и постояно влизат и излизат в страната. Това че не ги ловят, не значи че няма.

4

Анонимен

преди 2 години

Точно така ,пр Радев всичко е ОК.Той другият болен е прелетял като лястовичка.

3

Ами да

преди 2 години

Започва се, Борисов не но затвори, но комунистическото служебно правителство ще го направи! Няма да е преди изборите, но новогодишните празници ще сме под ключ, мога да сложа 500 лв облог!

2

Анонимен

преди 2 години

Браво на момчето, че се е изолирал Съвест има. Но др случаи със сигурност има и ще има. Не се тества достатъчно, единични проби се секвенират. Затова не са доказани още случаи.

1

Анонимен

преди 2 години

Как да има грипна епидемия, след като всички се пишат болни от ковид за да затварят и източват пари от касата.