561

Накратко

преди 2 години

Хахаха тоя е тъъъп та вдлъбнат.Книгата не се гледа по корицата бе селски тарикат.То и станишев беше начетен и знаеше езици ама нищо не направи.Аааа направи коалиция с дпс.

560

Факт

преди 2 години

Той Славчо едно шоу не може да направи като хората, тръгнал цялата държава да оправя. Това е пълен цирк!

559

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че Слави дето ходи навсякъде с най-малко 2 джипки е нещо нормално, но когато Борисов върши работа с джипката не е добре!

558

Премиерът

преди 2 години

Трябва да раздава по едно Ферари с цвят червен едно за теб, за мен може и жълто , че червените свършиха.

557

Анонимен

преди 2 години

Интересно как този чалгяр тръгнал да казва кое как трябва да бъде! Не е направил нищо за държавата, не е обещал нищо, което може да изпълни, но се бута навсякъде. Много зле!

556

Театър на абсурда

преди 2 години

Гледам , слушам , и не мога да повярвам, истина ли е това ,което СлафЧу ни пробутва! Най-важно било, как изглеждал един Премиер! А бе СлаФчу, той и ЖанВиденов имаше имидж на честен и принципен , ама по негово време бяха извършени най-големите зулуми в държавата! Бяха изнесли даже и житото, та се налагаше да внасяме от Полша! Та СлаФчу в една книга пишеше..."по делата ще ги познаете", но ти откъде да знаеш , като са ти татуирали на гърба,че ще... "водиш ада след себе си"

555

do 636

преди 2 години

До мдаае то и ицата комуниста от дебъто бяха първи дружки с боко, също и цветанов, как така изведнбъж боко станас корумпиран крадец а те чисти като ангелчета всичкитеили май май не са взели достатъчно мазно парче от баницата и сега ще се съдерат да се докопатза слави чалгата със сигурност асе цели в милиардно парче другите ще се радват и на милиончетатва е истината за политиката в БГ

554

UK

преди 2 години

Wanker

553

 мдаа

преди 2 години

това значи че трифончик няма как да стане премиерпомня как се гушкаше с боко и бяха първи дружки преди десетина годиниаоня дебелак нейков го имитираше и боко се превъзнасяше колко бил добър понеже работи за слви чалгатада не сме чак толкова къспопаметни

552

ГЕНЕРАЛ В БГ АРМИЯ.

преди 2 години

ДОЛНА ДУМА... БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУМЕН РАДЕВ - ПОСЕГНАТ НА 1 ООО ООО БЪЛГАРИ

551

Анонимен

преди 2 години

На младежа, който е присъствал на срещата и е попитал, не може ли, да сме неутрална държава, трябва да кажем: Не, не можем, в това време на пандемия, икономическа криза и заплаха от агресията на путинова Русия. Котано получаваме помощ от партньорите си в ЕС и САЩ, трябва да имаме ясна позиция, а не като Слави, който е за ЕС и НАТО, защото така трябвало, а не защото е убеден в това. И не е вярно, че повечето българи са за Русия, не са.

550

USA=СССР....

преди 2 години

ЕВРОПА СИ Е ЕВРОПА............... ГЕРБ СИ Е ГЕРБ.....със/без МАГНИТСКИ......

549

Анонимен

преди 2 години

Хааах, Славчо чалгаря, коло книги е прочел, колко чужди езици говори, как ще комуницира с лидерите на европейските партии, ако поискат среща с лидера на ИТН? Или Тошко хубавеца, когото природата е наказала, освен със скудоумие и с нелицеприятен външен вид.

548

USA

преди 2 години

КОИ Е ТОЯ БОРИСОФ ЧЕ ЗАБРАВИХ ?

547

Анонимен

преди 2 години

С тази засилена мутренска охрана, Слави трудно , може да се представя за изразител на демократичната младеж. ИТН излъга електората си, продаде се на Божков, а дебилитеоще искат, да грасуват за учиндолския чалгар. Слави е тотално деградирал, мълчи, защото няма какво да каже, защото му е празна главата.

546

КОЙ.. ГО ДРОГИРА..

преди 2 години

ТУЙ Е ВЪПРОСЪТ.......... ОТГОВОРЪТ:... ГЕНЕРАЛИТЕ... ОТ ДС/АРМИЯ /МВР....... ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ.....

545

Анонимен

преди 2 години

Слави/ИТН е московски проект, който обслужва руските и тези на БСП/Радев, интереси. Как може, депутати от дадена политическа сила, в случая ИТН, да са в парламента, а вместо тях, отговорност да носи, някой, който не е там? Всеки депутат има свое име и лице, което значи, че трябва, да работи за интереса на народа и да отговаря сам, за дсействията си.

544

USA

преди 2 години

СЛАФЧО НЕ ДРЕМИ МИ ФАШТАИ А ЧИСТИШ !РАДЕФ ТЕ ПРАИ ХИГИЕНИЗКА !

543

Анонимен

преди 2 години

Авив с ДПС ли се заиграваш ,има такъв лъжец

542

лалалала

преди 2 години

Знаете ли защо мразят Борисов,защото колкото и да се напъват,не могат да бъдат като него и това много ги ядосва.Опитват се да го имитират,ама не им се получава и затова са решили да го мразят и обвиняват за всичко. Истината е че те не струват и пет пари и не стават за нищо.Нима не са го доказали през годините,нима не са имали възможност да покажат и променят нещо за по-доброто на хората? И къде бяха?Всички започнаха да търсят под вола теле,ама няма.Недоказани комплексари и злобари, това са те.