11

До 12

преди 2 години

Само милион и нещо.Има го черно на бяло

10

Анонимен

преди 2 години

Е, нали искахте гласове на макс от Турция? Получихте ги. Сега защо сте се затюхкали. Благодарете на "спасителя" Трифонов, че работи само 9 дни и то за Турция, а не за България! Не искам да си представям какви ще ги сътворят, ако седят 90 или 900 дни в Парламента! Боже, пази България!

9

Анонимен

преди 2 години

Е то след изказването на лидера на ДПС, че винаги е живял в Османската империя и си се чувства като у дома си в Турция, какво бихте очаквали? Даже след това изказване, мисля че ще е срам и позор за всяка партия да се съюзи с тях. Но като имаме предвид кой кой е в политиката, аз очаквам прегръдки между Корни, Славуца и Карадайъ! Тогава гордо ще можем да се наречем Чалгаристан!

8

Брей...

преди 2 години

Ячев,я питай Сидерив-белата златка дали не си е партнирал с ДПС.И дали не е получил над един милион лева финансиране от Доган.

7

ЦИНИК

преди 2 години

Теяа гащник патриотите с ДПС нищът само с Герб сакат.Сигур там далавератъ е по голема.

6

Анонимен

преди 2 години

Държaви, кoитo ce зaнимaвaт c Бългaрия, вce eднo ce зaнимaвaт c Турция, Гeрмaния и CAЩ ! Твa нe e нoрмaлнo ! Бългaрия трябвa дa cи изгрaди cвoя личнa държaвнa cтруктурa, зa дa e дoбрe и вcичкo бългaрcкo дa e дoбрe и кaтo цялo дa бъди cъхрaнeнo ! Хoрa, кoитo глeдaт дa ce рaзбирaт c руcнaци , тoвa e тaкa зaрaди Живкo oт Вaрнa ! Тoй e гoлям пич, нo нe личи !

5

Интелектуалец

преди 2 години

Патриотите винаги са били принципни. Господин Каракачанов, Далавери Симеонов и Веселин Марешки са се доказали през годините и имат висок авторитет сред обществото.

4

Ха-ха

преди 2 години

Обаче купуват гласове от ДПС.И не правят нищо реално за да спрат турската партия.Ако не броим блъскането на бабички.

3

zeus

преди 2 години

Само където в последното правителство на Баце бяха негласна коалиция с ДПС ;)

2

Кибика

преди 2 години

Даже не четох. Кои са тия и кой ги кани? Къде? И за какво?

1

Анонимен

преди 2 години

А с Магнитски ще си партнират ли лъже-патриотите?