21

House M.D.

преди 2 години

А има ли изобщо значение кога служителите на МВР влизат в домовете ни?

20

Анонимен

преди 2 години

Инсталирайте си плътна метална врата без брава и без ключ. Много е ефективна и не може да се отвори. По лесно е да разбият дупка в стената отколкото да отворят такава врата.

19

Смешко

преди 2 години

НАЛИ ПОЛИЦАИЙТЕ ГИ ОХРАНЯВАТ КАК ДА НЕ ЗНАЯТ !!!!!!!!!!!!!!

18

до 14

преди 2 години

Важното е да имаш непопулярен патрон от висок клас. За популярните крадците имат инструменти. В youtube също има доста информация. Например AGB DCK няма кой да отвори без груба сила. Е, факт е, че струва 4-500лв., но си струва кефа как крадците му се пулят.

17

Анонимен

преди 2 години

От далече ще чуе кучето как му се радва.

16

4epa

преди 2 години

КОГАТО БСП ,ДПС И СЕГА ИНТ- ТОГАВА НАЙ - 4ЕСТО ВЛИЗАТ КРАДЦИТЕ В ДОМОВЕТЕ НИ !!!!!!!!!!!

15

БГ Прокурор

преди 2 години

Влизат, когато нямаш същото оръжие и не можеш да им отвърнеш със същата сила. В този случай трябва да седиш да те бият или рискуваш да си виновен като се изпуснеш и ги ошамариш, По-добре е да те оберат и набият от колкото да лежиш в затвора.

14

Анонимен

преди 2 години

Ключарството ми е хоби. През 2-3 години си сменям патрона с по-добър. Един пишман крадец види ли ми вратата, дори няма да се опитва да я отвори, защото не може. За момента такава врата отворена в София няма. Има само опити, но все неуспешни. Най-опитните крадци не взломират вратата с груба сила, а атакуват патрона. Много популярни патрони от рода на MulTLock Interactive+ и Abloy Protec вече се отварят с поглед. Бронировката също е особено важна.

13

До 6,10..

преди 2 години

Пръц))))

12

Анонимен

преди 2 години

МВР напълно абдикира от борбата с престъпността. Занимават се с политически чистки и шантаж на фирми и лица,които са против Радев.

11

Анонимен

преди 2 години

Крадците са в парламента, в съдилищата и по министерствата! Тия дето влизат по имотите на хората са просто едни нещастници с лош късмет в живота.

10

Анонимен

преди 2 години

И да влязат, няма какво да ми вземат, въпреки че живея в много луксозен нов пентхаус. Кое по-точно биха взели?! Техника ли?! Пари не държа вкъщи, имам акъл. Всеки трезвомислещ човек има застраховка на дома, която покрива рисковете при кражби.

9

Анонимен

преди 2 години

Най-често крадците влизат в домовете ни, когато не сме там. Що за заглавие, що за статия?

8

Моля

преди 2 години

"Уважаеми крадци" моля не обирайте обикновените бедни хора по кварталите а си вършете бизнеса при богатите,чиновниците,политиците и тн. Те ограбват народа и сега вия ги ограбете.

7

Анонимен

преди 2 години

Скоро започва преброяването...По-добре да си платя глобата отколкото да пускам непознати вкъщи...

6

Анонимен

преди 2 години

Когато жилището не е застраховано и когато вратата е трудна за влизане няма кой да влезе. Като влезе, какво ще ми вземе?! Лаптопите и телевизора. Леле, пускам сАлза... Тамън ще си купя следващ модел с парите от застраховката. Да, имам и СОТ и то заради вилата- за 2 жилища имам отстъпка. Никой никога не е влизал. Имало е опити, но с усмивка се радвам как вратата ми последен писък на модата няма как кокошкар да я отвори. Разбира се, решат ли, ще влязат.

5

О чуден

преди 2 години

Че МВР откъде ги знае тез работи като обикновено му е презуя за хорските неволи!

4

Анонимен

преди 2 години

Това не са крадци, с кокошкари и наркомани. Истинските крадци в България крадат не само пари и имоти, а и органи. Бойко Борисов е един от тях, Петър еврото е друг пример. Хората ако влязат сега вместо гешевите в имота на Борисов ще намерят много пари в брой и злато. Вземете метален детектор защото ще се търси двора и по стените

3

иван

преди 2 години

когато идват с прокурор...

2

Анонимен

преди 2 години

По бай Тошово време не си заключвахме вратите или слагаме ключа под изтривалката пък това баби да бият ромеите по селата и да им вземат пенсията малее ще е хванат веднага и в урановите мини и никой няма да чуе за него