159

Клоунски Свят

преди 2 години

До ИСТИНАТААпартаментите се купуват от специални личности - или бръкнали в кацата с мед/от обкръжението на бъркащите, или от чужденеция от фирми клонинги на Блек Рок.Във Канада и ФАЩ от 3 месеца къщи се продават на 1-1.5 млн ДОЛАРА НАД обявената цена, всичко е БЕЗ ИПОТЕЧНО закупуване именно от агенти на тази компания.Тук като гледам какви коптори се продават по 1800 евро/квадрата и изчезват точно на тези ми изглежда.

158

мафия

преди 2 години

До ИСТИНАТАВъртят се един и същи апартаменти от кухи фирми и банки и купуват и продават от себе си за себе си.

157

ИСТИНАТА

преди 2 години

Уж обедняваме, а апартаментите се купуват като топъл хляб! Явно пак имаме стъкмистика в статията.

156

Parcuc

преди 2 години

Как няма да обедняваме олиото от 2,20 стана 4.50 заплатите не са мръднали...

155

Анонимен

преди 2 години

Значи 334 000 души с до 1000 лв спестени в банката са си ги изтеглили.Пише за битови сметки,но има много и за погребения.Толкова успява да спести работническата класа в България след управлението на Борисов!

154

Анонимен

преди 2 години

Обедняваме заради това че 10% от населението свърх забогатяха,не от друго а от яки кражби!

153

Анонимен

преди 2 години

Шутко какъв Кремъл те гони бе хехеххе ! Абе герб са проект на немско нпо ! Да те светна само ,че през послените 30 години щатите яко ни натискат и задкулисно ни управляват !

152

В интерес на банките

преди 2 години

а не заради формално обявеното изсветляване на паричните потоци в разплащанията,бе въведено и плащанията на суми над определен лимит да минават само през банка,със съответните такси разбира се.За да не го правиш,давай кеш на няколко пъти под лимита и въпросът е решен.Карат ме да обяснявам откъде са ми парите.След като не са фалшиви и няма оплакване,че съм ги откраднал,това е нарушение на конституционната ми презумпция за невинност,по която маса политици спасяват затвора.За тях-да,замен-не?

151

СМЕХ....

преди 2 години

Ше забогатеете с ЧАЛГАРО, БЕ....ха,ха,ха,....като роми на панаир....!

150

Анонимен

преди 2 години

А и на мене няма да ми отпуснат ипотека :)) с неизлечимо заболяване съм ! Далеч от банките за по спокоен живот !

149

Анонимен

преди 2 години

Аз обичам да си хапвам хубави работи и да си пия бирата ! Тия с кредитите ще имат да ме чакат да им стана роб ! Особено се кефя като ги слушам отстрани как са си взели апартамент на ипотека и живеят като скотове ! Браво ,плащайте цял живот за вас има само нова година :))) за мене тя е всеки ден !

148

СМЕХ....

преди 2 години

За какво да държа парите си в банка, КАТО ТАКСИТЕ СА ПО- ГОЛЕМИ ОТ ЛИХВИТЕ....??? САМО ГУБЯ ПАРИ ОТ ВЛОГА!

147

СМЕХ....

преди 2 години

На село да копаш доматите..нема езикова бариера....хахахааа....и Е ПЪЛЕН социализъм, бе...

146

Обяснете ми поради

преди 2 години

каква причина да си държа парите в някоя банка?Лихвите са нулеви,а ако искаш да изтеглиш някаква сума(освен на падеж)трябва да плащаш такса,да ходиш до банката,да чакаш на опашка.Дори влогът ти да е разплащателен,за покриване на битови сметки,неудобствата са повече от ползите,а в Изи-пей всичко става бързо и безплатно.Банките са хванали за гушите кредитополучателите,пият им кръвчицата,а за всички останали,сбъркали да им дадат спестявания,има яка тесла от всевъзможни такси.Бягайте далече.

145

Анонимен

преди 2 години

До ... НАП прибира и десятък от влога по закона на Дянков.

144

Анонимен

преди 2 години

До ИмеЗапада търси само роби. Не можеш да намериш високоплатена работа освен ако не си ГЕРБ или СДС НАТО с връзки. За САЩ и Англия има и визи, а за другите страни езикова бариера и може само нископлатена ако я има..

143

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ЯЖ И БЕГАЙ, ОТИ радефф , 4е ИЗЯДЕ СИ4ко !

142

Име

преди 2 години

До Нормално е: Да бе толкова е зле на запад, че още веднага след промените 1990-91 г. бая българи са се изнесли на запад (това преди да започнат големите инфлации у нас и затварянето на фабрики) - при това тогава е било доста по -трудно да се иде на запад - визи и ограничения за работа... А сега сме член на ЕС-всеки който иска може да иде и да работи поне в западна европа, макар че те разликите малко по малко се стапят

141

Не разбрах

преди 2 години

Това обедняване откакто Бойко не е на власт ли започна или откакто е на власт?

140

Анонимен

преди 2 години

С ТАКИВА СТАТИИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ОБЕДНЯВАТЕ...