24

Анонимен

преди 2 години

до #7 ; Но теб изяснено ли ти е значението на думата "факт" и имаш ли си идея какво представлява като понятие Щото гледам , че я плескаш навсякъде за чесане на извратеното си его и за издигане в собствените си очи ?! Или като пишеш "факт" и останалите трябва безропотно да ти повярват и да си посипят главата с пепел ,игнорирайки собственото си мнение ?!

23

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Където има неустановена Държавна и Общинска собственост, без реална заинтересованост и контрол---винаги има КОРУПЦИЯ И БЕЗОЧЕТНА ВЛАСТ-----идеалната хранилка за негодници , мързеливци и търтеи на СОЦИАЛИСТИЧСКИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ!

22

Анонимен

преди 2 години

Закона "Магнистиски" се поставя над римското право и над Конституциите. Той не дава възможност на обвинения да се защити.Представете си, че сте изряден дължник, пратили сте 1 милиард, поръчската се бави и в този момент САЩ ви обвиняват...всички банки трябва да спрат да работят с вас, а парите няма да ви се върнат - пито платено. Вие нямате право да се защитавате.Е, добре, а ние можем ли да обвиним Байдън за лице, попащо под санкции по закона "Магнитски"?

21

Анонимен

преди 2 години

Айде бе. Точно САЩ са най-корумпираната държава. Сина на Байдън го съдят за наркотици и корупция, а него самия - за политически рекет който е упражнил.Има записи, в които той е заплрашвал, че ще спре 1 милиард държавна поръчка за Украйна ако не махнат главния прокурор Шокин, който заплашва сина ми, има негово публично признание, че Шокин е уволнен след негова намеса. Отделно в сметките на Юшченко е постъпил точто 1 милиард скоро след това - пари отклонени от държавна поръчка за отбраната.

20

asd

преди 2 години

Скоро не са ни спирали всички еврофондове заради корупция. Това обикновено става при управление на БСП, които сега действат на принципа "крадеца вика "дръжте крадеца"".

19

Mopcku_

преди 2 години

Слава Богу - лъжливото овчарче Винету падна от коня и ГЕРП умре ! Амин!

18

Анонимен

преди 2 години

Според мен прочутите български прос,тотия и мързел са виновни! Без тях няма да има корупция! Щото всеки чака някой да го оправи, и щот 30 год "новите лица" ви лъжат, че ще се оправите, а те все същите "стари лица" или техни приближени! Запретни ръкави, българино, да изринеш сам *** си и да я превърнеш в дворец, иначе всеки, който поканиш да те оправя, ще ти с.е.р.е на метеното и ще му плащаш даже!

17

Анонимен

преди 2 години

Най-корумпирани, продажни и купени са българските социолози, политолози, антрополозите харалани, журналистите от жълто-*** медии. Почнете от вас, всеки да признае колко пари получава, за да обикаля телевизиите и да защитава господарите си.

16

Анонимен

преди 2 години

Назначените капиталисти и олигарси на Западна Европа и САЩ получават субсидии от държавата, а конкуренцията им е удряна от държавите им чрез военни удари по слабите и санкции по силните държави.

15

Анонимен

преди 2 години

Аз откога ви говоря за фигурантската чyма

14

Анонимен

преди 2 години

Еднопосочен билет! Втори вариант- правителство от чужбина! Най- голямото зло е опростачването на българина. Успешно завършена мисия на управляващите и сега е лесно, когато някой няма с какво да мисли. В главата само коли, заведения и минаване на границите. Създаваш едно консуматорско общество и после е лесно да го манипулираш.Елементарна психология.

13

Анонимен

преди 2 години

българския народ е чума. ботев го е казал, предател долен.

12

баба мара

преди 2 години

ама тя корупцията не е бълг патент тя е от как светът светува а ние от 1878 сеуправляваме от *** които ние си избираме и никаква поука от историятане мислим по избори една и съща грешка я повтаряме непрекъснато и после чакаменякои от вън да ни оправи нито магнитски нито лаура къовеши ще ни помогнатсмяна на чипа това е спасението

11

Анонимен

преди 2 години

Ичал усещането, че служебното правителство прави нещо. Абе ПРАВИ ЛИ НЕЩО И МАЖЕШ ЛИ ДА КАЖЕШ - ЕТО ТОВА ПРАВИ или си меляш д вземеш пари щото са ти обещали? Служебното правителство освен да мрънка и да се оплаква НИЩО ДО СЕГА НЕ Е НАПРАВИЛО. И само уволнява и слага свои хора. На будали се опитвате да ни правите.

10

Анонимен

преди 2 години

и тоя е научил лафа усещане

9

Станимир

преди 2 години

Червените са олицетворение на корупцията.

8

Реалист

преди 2 години

До 9. Глу.пости, ходил ли си в Румъния или си пишеш така по хавата? А и българинът изобщо не е беден (8официалната статистика е невярна), само се огледай - заведения, магазини, курорти, гранични пунктове, коли, жилища.

7

Анонимен

преди 2 години

Тази "чума" е характерна за европейски държави усетили "руското влияние" последните десетилетия/векове. Какво друго очаквате от нация, която вдига по-високи и грандиозни паметници на съветския окупатор отколкото на националния си герой ?

6

Анонимен

преди 2 години

Корупцията в Европа е най-вече проблем на държавите минали през мракобесния съветски ботуш. Държави изостанали половин век във всякакво развитие. Факт.

5

Анонимен

преди 2 години

Имам "усещането", че въпросният Стефанов е мун...чово чалга-юмруче по рождение - няма начин за друг манталитет в Нов антибългарски Хуниверситет.