36

OTOMAN LEGACY..

преди 2 години

...SRUBSKIYA TERORIZAM ...PREDATELSTVOTO OT STRANA NA OON...I HOLANDIYA!....TERORISTITE NYAMAT RELIGIYA I RODINA! ...VAJNO E DA SNE ZABRAVIM GENOCIDA NAD BOSNENSKITE MUSULMANI! ...HRISTITANSKIYA EXTREMIZAM ..NON PASARAN

35

Т.Шак

преди 2 години

Шшшибаната Югославия!

34

Анонимен

преди 2 години

И какво се очаква от нас, да заревем ли? 6

33

????

преди 2 години

Само сърбите ли са виновни за конфликтите, войните и етническите прочиствания в бивша Югославия?Ами косовските албанци...........те са невинни като ангели ли?Хашим Тачи-Змията..........един мафиот, който продаваше оръжия и човешки органи.......за него какво ще кажете?

32

Анонимен

преди 2 години

95-та Франция провеждаше ядрени опити на атолите Моророа и Бикини, но за това нито дума. 95-та Русия водеше война с талибаните в Афганистан, с екстремистите в Чечня, но за там нито дума. Като сте казали А, кажете всичко до Я. Мерси, значи.

31

Анонимен

преди 2 години

Нима ако това се беше случило с някой друг генерал щеше да е по-различно? Това е война за превъзходство между две различни цивилизации, тези така наречени жертви са бъдещи подмолни разрушители на Цивилизацията ни. С признаването на косово и босна, западняците узакониха исляма на Балканите и както винаги оставиха въглените да тлеят, докато не решат да ги подпалят отново. Остава въпросът защо изрядните перфектни мюсюлмани все бягат към лошата Европа. Кажете ми вие...

30

мохамед е педофил

преди 2 години

Всичкият тюрлюгювеч е забъркан още през 13-ти век от османлиите, какъвто е и у нас. Брат, коли брат си заради вярата. Проклeти да сте ocманилии. Завинаги.

29

Анонимен

преди 2 години

37 Имай малко срам и уважение към жертвитеживотно, без да обиждам животните. Тези войничета и млади мъже, които са заставени да изнасилват жени от всички възрасти са могли да им бъдат -сестри, майки, баби. Много от гях имат психически травми, дори за цял живот. Тази болна извратеност, могат да извършат само сърби, затова никой не ги обича.

28

Анонимен

преди 2 години

36 Единият сатрапа на Босна, а другият жалък крадец на чанти и банки в Западна Европа. Във Войната, в разпадаща се Югославия, Аркан продължава да обира къщите на несърбите, като ги избива, изнасилва, но този път, с военен чин, даден му от Милошевич. Днес, вдовицата на Аркан, чалга певицата Цеца, живее луксозно, в разкошна къща, с парите от избитите от мъжа й и главорезите му, бошняци, хървати и албанци. Печели от чалга, също. Тя, чалгата дойде у нас от Сърбия, комунистите я внесоха.

27

Анонимен

преди 2 години

Радко Младич и Аркан национални герои на Сърбия

26

Анонимен

преди 2 години

интересно защо не се казва за зверствата на босненските мюсюлмани.те са били даже по големи *** и от сърбите

25

Анонимен

преди 2 години

тест

24

Анонимен

преди 2 години

До 19Бошняците от хилядолетие се стремят да са нещо различно от сърби и хървати и не е мюселманската религия е виновна за това.Преди идването на турците налагането на мохамеданската вяра ,бошняците са били християни,ни внимание ,нито Православни,нито католици имали са своя християнска общност смесица от различните християнски деноминации включително и ереста на богомилството .

23

Анонимен

преди 2 години

До 27Кой щат в САЩ иска да се отцепи?Никой,за разлика от народите в СФРЮ и СССР,който искаха свободата си.

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тенденция е да се публикуват коментари,съдържащи две противоречащи си тези и представяни като обща неоспорима истина. Това е еврейски механизъм за пораждане у четящите на биполярно разстройство. Евреите измислиха психиатрията не защото в нея има етически резон, а защото чрез нея и неверните й диагнози унищожават интелигентните и добри хора в този свят. Евреите са лебедари на бойното поле и силни в задкулисието. Евреите са убийци !

21

Бой по мюсюлмани

преди 2 години

Всеки човек от Европа трябва да убива- Мюсюлмани - Ислямисти- Боснанеци, Албанци, Турци... Така, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ Европа.. Тая Босненска ислямистка е трябвало да я уб.ият още през 1878 г, когато Австро- Унгария взима територията на Босна от Османската Империя..

20

Анонимен

преди 2 години

Сърбите втрещиха света с кланетата, изнасилванията и зверствата в края на 20ти век. Човечеството отдавна е надживяло кланетата и зверствата, но сърбите още живеят в 19ти век и за тях кланетата на несърби е нещо нормално. Зверствата на сърбите са били брутални.

19

Активист на БСП

преди 2 години

А защо отделните щати в САЩ не получат свободата си? И защо разстурихте Югославия и СССР ,а не САЩ ?

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не мисля,че е практически осъществимо в 21 век до 50 000 жени да бъдат изнасилени от европейска армия. Действията на сърбите бяха действия на евреите в Сърбия. Евреите в Сърбия са изключително злобни. Пък и всичко бе наблюдавано под лупа. Не вярвам сърбите да са изнасилили толкова много жени. Това звучи като сръбската лъжа, че български воини кормили деца и бременни.

17

Анонимен

преди 2 години

20 Сърбите превърнаха Югославия във Велика Сърбия, централизираха властта в Белград, лишиха останалите републики от права. Затова, изкуствено създадената квазидържава, се разпадна с гръм и трясък. Югославските републики с основание, поискаха свобода, да се отделят като самостоятелни държави. Дори Горбачов подкрепи това. Но, Сърбия и до днес, не може, да се примири. Сърби организираха атентата над премиера на Черна Гора, пуча в македонския парламент,2017, от Белград се командва македонизма в РСМ.