15

Анонимен

преди 2 години

Спомена се, макар и саркастично, че това е най-съвършената ваксина. Нищо не панацея, но от всички ваксини досега тази е най-добрата. Белтъчните ваксини са следващата стъпка в развитието на имунологията, както беше с векторните, а после и с РНК ваксините. Не става въпрос само да Коко 19.

14

сто

преди 2 години

До Анонимен 14Има и за Пф и Мо, но някак услужливо големите и популярни сайтове и телевизии пропускат тази информация. Що ли така?? ;))

13

гогич

преди 2 години

Поредната ваксина, която предпазва само от средно до тежко заболяване от вируса (както е написано) и НИЩО за предпазване от заразяване - т.е. абсолютно нищо не се знае за потенциално заразяване и предаване на вируса от ваксиниран. НО ...продължаваме с улесенията, подаръците за ваксинираните и тотална дискриминация на неваксинираните.

12

Анонимен

преди 2 години

Споко, накрая в американската сфера на влияние ще останат само американските ваксини. Всички останали бяха унищожени. Днес слушах поредния репортаж на тема колко лоша ваксина е АЗ .Никога няма да чуете такова нещо за Пф или Мо. Защото медиите никога не биха го показали и което е по-лошо, изглежда, че учените не смеят да ги изследват. Което на практика значи че са напълно безконтролни. Тия пари ще ни изядат ушите накрая и ще се окажем в някоя апокалиптична анти-утопия.

11

До Боци Цоц.

преди 2 години

Остана да уточня насекомите. Става въпрос за генно модифицирани молци. И още едно предимство на ваксината. Белтъчните наночастици се представят директно на клетките на имунната система. Не е необходимо векторен вирус, който да заразява други клетки и най вероятно да ги убие. Не необходима РНК, която да постъпва в други клетки и да ги използва за производство на шипковия протеин. Директно врагът се представя на имунната система. Белтъчните ваксини са направо революция. Успех на създателите.

10

Анонимен

преди 2 години

Не знам за вас ама откакто се ваксинирах с пфайзър ми става редовно, мерих го наскоро с няколко санта е порастнал, други странични ефекти не съм забелязал.

9

Анонимен

преди 2 години

Никаква ваксина нее ефикасна стига сте лъгали народа никой няма да се ваксинира пъхнетесиги у *** тия ваксини забрана за

8

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

"наночастица с белтъка на вирусния шипове протеин, който се произвежда от генно модифицирани насекоми" Е тук вече ме спечели, това ми звучи точно като нещото, което най-много искам да си инжектирам на света.

7

Анонимен

преди 2 години

Долни мутри пъхнетесиги у *** тия ваксини забрана за всички ваксини няма нужда от никакви ваксини дано всичко се провали и да горите в ада

6

Анонимен

преди 2 години

Да питам, "демонстрира 100% защита срещу умерено и тежко заболяване" досега нито една от "ваксините" не е демонстрирала дори близо до 100% в тази област, ваксани се разболяват, лежат в болница и умират. Излиза, че тази е най-най-съвършенната? Или че е поредното лъжливо, нагласено и недостоверно изследване? Направено от производителя? Абе вашите клиенти явно са изключително наивни и загубени?

5

Анонимен

преди 2 години

Четох за тази ваксина преди няколко месеца. Гледал съм и популяризиращи я канали в youtube. Дано да не бъркам, но мисля, че това е действително революционен продукт. Търсите векторен вирус? Няма такъв. Търсите РНК? Няма такава. Ваксината е белтъчна. Просто се инжектира наночастица с белтъка на вирусния шипове протеин. А този протеин се произвежда от генно модифицирани насекоми. Желая им успех.

4

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Само да спомена, че ефективността на нормална имунна система срещу ковигрип е 99%. Боцкайте, и тая ще е супер напълно безвредна и абсолютно безопасна, честно.

3

Анонимен

преди 2 години

Колко боцкания трябва за 90% и колко месеца държи ваксинацията??

2

ddd

преди 2 години

За кой щам?

1

Анонимен

преди 2 години

такива платени статии неминават вече!