17

Анонимен

преди 2 години

09.09.44г.Баба ми казваше най мързеливите и бедни станаха партийци и завзеха ТКЗС---То и сега е същото

16

Анонимен

преди 2 години

червените са мързеливи и крадливи излязоха от горите и ограбиха народа

15

Анонимен

преди 2 години

Какви помощи ? Нали работят .

14

az

преди 2 години

като се сетим ,че тоя бранш е вечно на загуба , не внася 1 ст. данък , осигурява служителите на минималната ( а някъде и без договор) и сега искат помощи ? Трябваше да им дадете процент от внесените данъци/декларирана печалба по времето , когато бяха затворени и нищо друго - тоест на сивия сектор нищо , на честните помощ.Да не говорим ,че от 3 месеца бачкат на пълни обороти и на надути цени.

13

Анонимен

преди 2 години

БКП БСП първо убиват Частника - Вълка нрава си не мени

12

Анонимен

преди 2 години

Хотелиери и ресторантьори обещаха да гласуват за ГЕРБ Партия която помага на Бизнеса

11

Стигааааааааа вече

преди 2 години

Никакви помощи на тия, заведенията пълни до горе, а за ресторантите да не говоря, не мога да намеря за сватбата на сина си ресторант, всичко е резервирано до края на октомври за сватби. Стигааааааааа вече наши пари за тия!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

А що не ми цункат ушите?Онзи ден исках да направя резервация - не можело. Да съм идела на място и щели били да ме настанят....Като виеш за пари - няма не мога!

9

баба мара

преди 2 години

никаква помощ от държавата една пица и 2 пилешки супи 35 лева аз съм випомогнала вече повече няма да стъпя в това заведение

8

Анонимен

преди 2 години

Спрете тези така наречени помощи. абсолютно не нужни са за момента.

7

Анонимен

преди 2 години

За Великден, нали същите хотелиери се похвалиха, че хотелите им се напълнили с хора. Премахнаха PSR тестовете за туристи и сега резервациите са се увеличили значително. Тогава защо сега искат подкрепа? Нали за да получи някой нещо, което не е изработил, трябва да го вземат от друг, който е работил за него, но не го е получил! В случая взимат от работещите, за да гарантират спокойствие и сигурност на хотелиерите, т.е. от всички нас. Не съм съгласен!!! Печалбите си не делят с нас!!!!

6

перачи

преди 2 години

На пъпа на София бутиков хотел предпочитат да го държат затворен, защото явно им е по-изгодно да вряскат за помощи. Капчица жал не изпитвам към тези.

5

Анонимен

преди 2 години

Или да върнат социализма и да има сигурност за всеки и нормален живот, или да въведат либерална и свободна икономика. Какво е това сега - хората работят, плащат данъци и вместо с тези данъци да строят улици и паркове хората да си карат колите и да се разхождат с децата, те ги дават на хотелиерите, защото нямали клиенти - ами нямат, пазарна икономика е, да се преориентират.

4

Кочо

преди 2 години

Честно казано малко ми писва от тези. Разбирам ги,наистина е трудно за сектора, но реално не са спрели да реват поне от 20 години, от както аз се помня. Аз не познавам някой от този бранш, да не е казал, че сезона е много зле ужасен и тн., това всяка година от хотели и ресторанти по морето. Сега гледах цени, ами реално погледнато не е ОК за България и за продукта който се предлага. Не става дума само за Турция и Гърция, много по-далечни дестинации и те струват толкова или по-малко.

3

Анонимен

преди 2 години

Цената на газ в Европа бие рекорди. Вече над 300 долара за хиляда кубометра.

2

Анонимен

преди 2 години

Тоест ние да работим, да плащаме данъци и с тези пари държавата да помага на хотелиерите.

1

Анонимен

преди 2 години

Хотелиери и ресторантьори ЩЕ гласуват за ГЕРБ партия която помага на Бизнеса