26

Анонимен

преди 2 години

Това момче голобрадо да докара някакъв бизнес, нещо работа да подсигури... Или в Харвард само това научи? Кусури и бай Манол може да намира. Ай свършете малко работа,а?В Харвард са мръсни червени комунисти.Долу Харвард! ГЕРБ над всичко!!

25

Спас Гърневски

преди 2 години

Червените си пеят Тяхната си песен -нас Червеното Знаме РодиВоди ни Партийо води под герберските знамена свети с червеното си име със Бойковите имена

24

гербер

преди 2 години

А ве това момче роден за шоумен ве. Баси харвардския ***.

23

Ау

преди 2 години

Гербери мръсни защо ми трите коментар.гадняри

22

Анонимен

преди 2 години

Браво на министъра, мачкай ГРОБарската ***.

21

Анонимен

преди 2 години

Червените си пеят Тяхната си песен -нас Червеното Знаме Роди

20

Анонимен

преди 2 години

Кавото му поръчат това пее за пари и аз ще пея

19

Анонимен

преди 2 години

Това момче голобрадо да докара някакъв бизнес, нещо работа да подсигури... Или в Харвард само това научи? Кусури и бай Манол може да намира. Ай свършете малко работа,а?

18

Анонимен

преди 2 години

Така изглеждат нещата .Прокуратурата има думата.Възможно е да не е запознат, но ако екипът е на ниво,а министърът умее да анализира фактите без да е подкупен ,всичко е ясно.Нито е сложно,нито е невъзможно.За съжаление той е само брънка в борбата с престъпността и корупцията.

17

ДО Бочи

преди 2 години

Бочи пий пара Мата Хари цатамол

16

Опаа

преди 2 години

У нашето село ремонтираха стената и преливника на язовира,които си бяха в добро състояние,източиха едни пари и никой не разбра колко точно пари са отишли,даже и кмета...с тия пари можеха да оправят улиците ни,които са като след бомбардировка...Герберско усвояване кво да се прави....

15

Майора

преди 2 години

Много добро представяне на двамата възпитаници на гуруто им Прокопиев Те язовири източват , от девет дерета вода ще ти докарат , назначават провинили се, само и само да изпълнят задачата и да се забравят далаверите му и на други такива като него!Затова и Радева е първа дружка с пиара Ивет Добромирова. Явно тук целта е не осигуряването на изборите , а оплюване и отричане *** всичко направено досега!

14

Geshef e radosD

преди 2 години

брау Боче, тея данъкоплатци 5 пъти над пазарното трябва да плащат! Саудитски язовир!

13

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Според гербавите *** и Биков тези язовири са източен и за 3 дни. Интересно е, че тревата в тях е поне на 2 месеца. Гербавите лъжци толкова си могат.

12

ГРОБ

преди 2 години

Работа Работа Работа

11

До 4

преди 2 години

Уважаеми господине, г-н министъра не може да има "професионално око" защото не е инжинер.И аз искам да се дадат тези "факти" на съответните оторизирани за проверка институции и да чуя тяхното мнение и тогава ще вярвам или няма да вярвам на думите на министъра. Защото гербаджиите показаха графики и снимки, а г-н министъра какво показа ? То и Мая Манолова показа толкова за всчиките скандали т.е. НИЩО ! Искам да му вярвам, ама засега не мога, защото оставам с впечатленито, че ни манипулират !

10

Анонимен

преди 2 години

той работи за Тодор Живков

9

изнервен

преди 2 години

Стига бе, Траволта, стига си ровил назад. Дай да видим какво смятате да правите за икономиката, че нещо май нищо добро не се случва.

8

Анонимен

преди 2 години

видяхме те на репоржа беше предобиден, знаем за кой работиш

7

Анонимен

преди 2 години

Другата лъжа на Киро Харварда е, че е безпартиен, а всъщност е бил в управителния съвет на Да България. Има го на снимки с Христо Иванов.