48

к1

преди 2 години

Абе вие не разбрахте ли ,че БСП няма да участва в раздаването на картите. Те ще се наредят след "Лява алтернатива " и ДБ.

47

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ТО И СЕГА В ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ НАМЪРДАХА НЕ МОЖЕЩИ И ЗНАЕЩИ А ЧЕРВЕНИ БО.КЛУ.ЦИ.-ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА НИ ТАТКОВИНА!НА ИЗБОРИТЕ 5 ЗА СПОКОЙНИ СТАРИНИ АМИН ДАЙ БОЖЕ!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Тресавището...

45

Анонимен

преди 2 години

Тези червени доценти са доказателството, че в България няма смисъл държавата да харчи пари за "наука". И 300 лева заплата би им била твърде висока на тези "социални антрополози" и "политолози". Като не могат да работят нормална работа, по-добре да ровят по кофите вместо да ги показват по телевизията.

44

Анонимен

преди 2 години

Хахахахах, най-малко била засегната БСП от санкциите по закона Магнитски.... хахахаххаА той Божков да не би да не е червен до мозъка на костите си?

43

Сакън

преди 2 години

НИКАКВО БСП!!.ТОВА НЕ Е СОЦИАЛНА ПАРТИЯ,А ОРТАШКА НА ГЕРП.СПРАВКА-КОРНИЛИЙ МЪЖ ВЗИМА ОТ ЛУКОЙЛ 30 БОНА ЗАПЛАТКА,КОЛКОТО И КАНТАРДЖИЕВ ОТ НОЩ.ЗА БУЦИ И КОМПАНИЯ НЕ МИ СЕ ГОВОРИ.НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА.

42

Анонимен

преди 2 години

Слави и Мая без проблем ще направят коалиция с БСП. Проблема е Костов, който ненавижда БСП заради тройната коалиция с ДПС, която му оряза привилегиите, които си беше направил по време на управлението.

41

до Харалан,

преди 2 години

Добре въртиш дъртия дирник. Задуха ли вятъра от друга посока. Не че на някой му пука за твоите прогнози и анализи. Иначе казано, ако предстоящите избори се проведат като честни и безпроблемни избори, шайките на *** и тиквон няма да са фактор при съставянето на правителство.

40

Анонимен

преди 2 години

Айде пак обработка на мозъчетата на избирателите! Хахахаха Дребни манипулации (срещу платени пари)

39

Анонимен

преди 2 години

Мутрите на БСП-то от добрите или от лошите са?

38

AZP

преди 2 години

До отровна гад Само този неописуем страх на радев и обкръжение от възмездие подклажда протестиращите да искат оставката на Гешев, но тя няма да се подаде и възмездие в крайна сметка ще има.

37

пенсионер

преди 2 години

бсп не трябва да се допуска в управлението ! това е партия която унищожава България щом се докопа до властта !

36

Леви мечтатели

преди 2 години

Едва ли 20-те депутати от БСП ще бъдат някакъв съществен фактор в следващшя парламент.

35

AZP

преди 2 години

Както се очаква главатарят трифонов ще трябва да се договори с корнелия нинова и правителство по всяка вероятност ще бъде съставено и прието,но това ще бъде поредната трагедия за България,защото комунисти=социалисти имат тежко наследство и освен обратно в руския батак няма къде другаде да ни отведат.Господ да ни е на помощ срещу просташките сценаристи, които и в момента пишат поредния просташки сценарий за прекрасната ни Родина.

34

Анонимен

преди 2 години

Нека бойкотираме по всеки един начин дейността на служебното правителство на Радев! Нека отложим всички свои по-големи плащания като ремонти, покупка на автомобили или жилище, защото данъците и разходите по прехвърлянията отиват в бюджет на Радев. Нека не платим сега данък сгради и автомобилите си. Има лихви, но те са нищо от загубите, които ще претърпим след фалита на банковата система, който ни готвят!

33

Анонимен

преди 2 години

Защо тези политолози не коментират записа излязал в Афера как президентския съветник Пламен Узунов взима плик с пари от известния митничар от Тройната коалиция Петков?

32

ГЕРп умре

преди 2 години

тропайте гербави тролчета .съвсем малко ви остана

31

Анонимен

преди 2 години

Избирателната активност ще е под 50%.

30

Анонимен

преди 2 години

Мутрата Боку тиквата отиде наполитич1еското бунище ,а с него там отекоха и гербавите му крадливи *** и ***.

29

Анонимен

преди 2 години

За какво ни е Народно събрание ,240 паразита и ново назначено от Парламента правителство .В момента служебното правителство се справя отлично без парламент ,без партии и без 240 хрантутника-дУпета(ти)