297

черноморието

преди 2 години

До Няма такава държава - хищнически експлоатирано от алчните за власт комунисти!

296

империя на злото

преди 2 години

Още от времето на цар Петър и императрица Екатерина!!! с убийствената си политика!Надминаха османо-турското владичество и го замениха с крепостническо робство.Заразиха ни с комунизъм и до днес отърване няма а 5 века си бяхме добре с турско!

295

Сахар

преди 2 години

Данъците да си плащат за имотите - берекет версия.Ако не си плащат - принудителна продан и те така.

294

луд руски народ!

преди 2 години

До Една причина - при соца ги изключваха от КПСС и ВЛКМС ако идваха тук да живеятБългарин да стъпи на съветска земя се обявяваше за шпионин и диверсант-чужденец.Що за братска любов? А ние им целувахме дупетата като идваха у нас-турист 1Здраствуйте братушки, дошли с пушки!Крайно време е да преосмислим българо-турските приятелски отношения....

293

Една причина

преди 2 години

Руснаците си отиват защото ги е страх, че Путин ще ги обяви за изменници и шпиони. Знам го от лични контакти с руснаци. До 2014 година се държаха като нормални хора. От тогава насам все повече се отчуждават и се страхуват да общуват с непазнати. Не мога да си обясня това психическо състояние но то е на лице.

292

Нов собственик

преди 2 години

Искате ли да разберете защо бягат чужденците - купете си апартамент на морето! През февруари купихме двустаен на Какао Бийч, естествено- за ремонт. Само гранитогреса и боядисването станаха качествено - защото си водихме майстори от София. Всичко останало се проточва с месеци и е ужасно некачествено. И още не е довършен. А и трябва да преправяме каквото може след некадърните, мързеливи , но пък алчни бургазлии. Апартаментите са в ужасно състояние не защото не ги поддържат, а заради работниците ни

291

Анонимен

преди 2 години

Доста от тези "руснаци" не са никакви руснаци, а са евреи. Малко бели в Русия могат да си позволят закупуване на ваканционно жилище. Питайте еврейския им президент защо е така. А най-добре би било имоти и земя да се продават само на бели хора. Проверено бели по ДНК.

290

Фатих

преди 2 години

А кой идва след руснаците? Потърпете и ще видите. След около 10-15 години всичко ще си дойде на мястото. Във вселената няма празноти, всичко се запълва от друга материя.Така е и с Земното кълбо. Празноти няма, всичко се запърва от някои.

289

According

преди 2 години

to British Home Office and Foreign Ministry about 65000 британци имат имоти из България, а около 40 000 живеят постоянно в РБ.

288

Deportation

преди 2 години

на вси руснаци. Колкото по-малко от таясган е на наша територия, толкова по-добре за сигурността ни. Половината от руските бегачи са издирвани от Интерпол и Юропол криминални преселници, а 99% с купени БГ паспорти, от които 40% са със сменени лични данни благодарение на българските жополизци из паспортните отдели в МВР.

287

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Болен мозък!

286

curious

преди 2 години

Глупости ама на ента. В момента англичаните купуват яко селски къщи по балканците села

285

турките

преди 2 години

До аркадашите ни турките са по-изостанали и от русите. с маймуни да се събираш е съмнително занимание :)

284

аааабе

преди 2 години

До Такива сте всичките като ги гледам - добре са си тези градчета, не се коси за тях. Край софето подобни градчета са като сметища, в сравнение с тях :)

283

Роб на влаЗта

преди 2 години

Като станат имотите по морето от руснаци по 10 00лв. тогава ще бягат.Сега продават закупени имоти с цел забогатяване и то на добри цени с добра печалба.

282

Анонимен

преди 2 години

Те българите бягат от собственото си море, какво остава за останалите :)

281

Анонимен

преди 2 години

Задава се война, затова. Пак ще сме пушечно месо в ръцете на някакви дето са на другия край на света.

280

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ядете рапани, миди плуващи в н-айняната тръба, като няма приходи и печалби по морето и в туризма, каквото направиха Бойко и особено ЦЦ, никой друг не го е правил на България,нокдаун отвсякъде.

279

bar

преди 2 години

Ми супер кво?

278

Анонимен

преди 2 години

Досвидания!