238

Анонимен

преди 2 години

Дядо ви боко да вземе да си коментира чекмеджетата, суджуците, имотите и т.н.!

237

зелен чорапогащник

преди 2 години

*** то пликчето е било празно , другарите са си направили майтап за пред камерата .

236

Анонимен

преди 2 години

Ами ето ги вашите добри мутри! Добрите мутри на Радев! Хахахаха

235

анонимен

преди 2 години

ТИКВАТА СМЯТА, ЧЕ ВСИЧКИ СА КАТО НЕГО. НИМА СИ МИСЛИ,ЧЕ В ТАЗИ НАПРЕГНАТА ОБСТАНОВКА НЯКОЙ ЩЕ СИ СЛОЖИ ГЛАВАТА В ТОРБАТА. А ПЪК ЗА ПРЕЗИДЕНТА ТОВА Е ВИЦ. ПО СЕБЕ СИ ЛИ СЪДИ ЗА ДРУГИТЕ.

234

Анонимен

преди 2 години

на ЧРД-то на Тик.ва.та не е ли имало подаръци в гоолеми пликове или пакети?

233

Анонимен

преди 2 години

Ако намерите по-голяма снимката ще видите, че отляво на Борисов един държи голям червен пакет. Какво ли е това?

232

1

преди 2 години

До Зозо,а твоята тиква,младо дс ли е.

231

1

преди 2 години

Стига сте ни занимавали,с този индивид,той е бита карта,Мата хари,го сложи на местото,където трябва,да си гледка внучетата,защото политиката не е за него.

230

Анонимен

преди 2 години

Значи торбичка с бутилка на публично място е подкуп, а чекмеджета с пачки и кюлчета не се коментират. Там само се пита кой ги снима. А къщата в Барцилона? И колко сметки има в чужбина.

229

Анонимен

преди 2 години

КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

228

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов идва на власт и обещава жизнен стандарт и пенсии равни на ЕС.Общеава и завършени магистрали и европейски пътища.Обещава модерен ЖП транспорт,обещава спиране на корупцията и престъпленията,по-добро образование и здравеопазване.Нито едно не е изпълнил.Как ще гласувам за него след като за три мандата,не е изпълнил нито едно обещание от приоритетите за всеки мандат.

227

Анонимен

преди 2 години

До Илиев - почти се разплака ве!

226

....

преди 2 години

ne komentiram

225

Анонимен

преди 2 години

Дрънка ти главата, ***!

224

Илиев

преди 2 години

Г-н Президент,изкарайте със шут това клептоманско недоразумение,П.У. защото вие наливате вода в мелницата на субекта който е.а мамата на държавицата ни.Освободете този елемент,който всеки ден носи дебели минуси в рейтинга Ви, който е най голям сред българите днес!Радост е за всички кучета на Боко,че има за какво да лаят.Всяко нещо си има граници г-н Президент Радев.Не разочеровайте хората които са до Вас и ще бъдат,затова връщайки се от чужбина,веднага вземете мерки,за да не стане късно!

223

Читател

преди 2 години

Когато олигарх окрал държавата си, започва да рови по къде,къде маловажни ситуации,означава,че той е зае.ал всички норми на поведение пред обществото.

222

Правилно

преди 2 години

Ще го даде на Радеф. За Фигуранта рома, а за Деси пурите- да "покури" малко.

221

митница Олтоманци

преди 2 години

Вчера бившият шеф на митниците в София - Петко Петков, потвърди, че е имал среща с Узунов и обясни, че му е дал личен подарък бутилка ром и кутия пури, защото му помогнал да се свърже с лекар за чернодробна трансплантация. Първо е КОРУПЦИЯ , второ далавера и престъпление .... А И КОЙ ПИЕ РОМ... Да беше казал уйски , можеше и да му повярва някой заблуден , но ром , бате никой не пие ...

220

Кики

преди 2 години

Е хайде стига с тоя тлъст мехур, и той жален като Бай Тошо Кантарджиев, все недооценен и неразбран.Кога краде добре сега мрънкя , че другите го разкрили.

219

Планетата на Маймуни

преди 2 години

Срамота е това.Смях срещу обикновените хора.които остана под гнета на БКП.По селата масово се отнемат ниви чрез насилие и заплахи заради субсидиите от Евро Съюза.Страшнои е и Прокуратурата си глрда вилата и моравата.