106

Професора

преди 2 години

Ще обясня като за бавноразвиващи каквито явно сте вие сънародници ! Отидете на сайта на МИНИСТЕРСТВО НА здравеНЕОПАЗВАНЕТО , намирате ЛИСТОВКИТЕ на всяка една ВАКСА (генна терапия КРОМИД19) , сваляте ЛИСТОВКИТЕ на компютрите си . После намирате СЪСТАВА им и копирате по отделно всяка една съставка и после отивате в DUCKDUCKGO com и поставяте дадената съставка и почвате да четете кое какво прави . Ако и тогава не ви светне лампичката под каскетите ,че ви тровят както правиха и с минали болести нз.

105

Анонимен

преди 2 години

Много избирателно четете статията. Приемате я в частта, в която казват, че и ваксинирани се заразяват, но в частта, в която се казва, че ваксината всъщност е дала резултат все едно не е написано. И в крайна сметка се заключава, че ще трябва трета доза, а не че първите две са безсмислени. Да се надяваме, че заради многото преболедували и малкото ваксинирани имаме някакъв групов имунитет за есента и зимата.

104

ДО 110

преди 2 години

А на теб направило ли ти е впечатление, че по едно време спряха да говорят за "глобално затопляне", като вместо това взеха да говорят за "климатичните промени"? Каквото и да означава...

103

българин

преди 2 години

Ами остава само да се надяваме, че до две години ще приключат полулегалните клинични изпитания поне за някои ваксини, ще ги изчистят и подобрят, и ще се знае за кой е добре да се ваксинира и за кой не се препоръчва. Повтарям - това до 2023 година се надявам да се случи. Дотогава ще следя с интерес резултатите от опитните зайчета.

102

КОВИД МАФИЯ,

преди 2 години

Благодаря Ви. Вече не чувам за озонова дупка, глобално затопляне, замърсяване на околна среда, бежанска криза. Проблема за решаване остана един и вашите ваксините ще го решат. Спя спокойно.

101

Анонимен

преди 2 години

"От една страна си проличава, че ваксината е успяла като цяло да защити добре жителите на дома, защото протичането на болестта при тях е било значително по-леко." - По-горе пише, че двама от ваксинираните са починали (явно са починали по-леко, отколкото са щяли да починат без ваксина). Ааа забравих, при тях основната причина не била Ковид. хахаха ... Все по-смешно ми става, че има хора, които вярват на тези глу_пости. Дори едно 5-годишно дете ще измисли по-адекватни оправдания от Ковид-мафията.

100

Анонимен

преди 2 години

"Ваксината срещу коронавирус е по-ефикасна при младите" - Ами не, просто младите или не се разболяваме от този вирус, или го караме безсимптомно (естествено има и изключения) и това няма нищо общо с ваксината. Какъв е шанса да го караш безсимптомно? Около 95%. Какви гаранции дават на ваксините? 95%. Каква е разликата? Никаква. Ваксинирайте се, за да имате 95% защита от ваксината. Аз няма да се ваксинирам и ще разчитам на 95% шанс да го карам безсимптомно.

99

Хитър Петър

преди 2 години

https://thebulgariantimes/%D0%91%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%A2%D0%B5%D0%BA%D1%81/

98

Анонимен

преди 2 години

Дойче зеле е в ръцете на извистни илюминати.

97

Анонимен

преди 2 години

На есен ще видим кои са балъците

96

Анонимен

преди 2 години

Докато имаБълъциВаксъри ще има тарикати милиардери създаващи вируси и произвеждащи ваксини за тях но фалшиви

95

Анонимен

преди 2 години

До СандиОсветли неграмотността със слово и кажи коя е реалността.

94

Санди

преди 2 години

Май освен с празното словоблудстване, сте прекалили и с ръкоблудстването. Вън сте от реалността, неграмотни пикльовци.

93

Анонимен

преди 2 години

До НЮРНБЕРГ 2За жалост на този процес са осъдени единици, а масовката е транспортирана в САЩ от фелер/шилд семействата и са работили в различни структури, някои в Южна Америка като Менгеле. Целият план, който се изпълнява сега, е близък до този на Хитлер - Закон за извънредното положение (имаме го), с който е имало локдауни. Следващият е Enabling act - закон да приема каквото си иска закони без одобрение на Парламента, т.е. диктатура, пак с тема спасение. Тогава плашилото е било комунистите

92

Анонимен

преди 2 години

Чипове във тт.нар. ваксините няма. Това са глупости. Отказваме терапиите заради съдържанието им, липсата на информация за ефекта върху здравето на човека (вече има такава и научна и не е в полза на препаратите), защото са медицински ЕКСПЕРИМЕНТ, за който никой не носи отговорност. Укрива се информация за починали. Световни учени и лекари предупреждават (които не са купени от бигфарма). Вече казват истината - грип със сезонен характер, ниска ефективност при ваксина (като при притивогрипната)

91

SHEFA

преди 2 години

П0ДПИСАХТЕ ЛИ СЕ НА Д0КУМЕНТА ПРЕДИ ДА ВИ БИЯТ ВАКСИНАТА?-П0ДПИСАХТЕ СЕ ЧЕ СТЕ НАЯСН0.-Е НЕ РЕВЕТЕ Т0ГАВА.

90

Анонимен

преди 2 години

За бълггарака типичното е "чел-недочел", и "една жена каза"...........И така откакто ви има на тази земя сте си еднакво прости.

89

Анонимен

преди 2 години

До sa 98Това че си прочел не значи че си разбрал написаното!!!Когато само едни чипове са ти в кухата тиква може да изчетеш всичките книги на земята и все ще си глупав както преди да си чел каквото и да е.

88

Анонимен

преди 2 години

Показахме пред цял свят, че сме едни *** европейски антиваксъри.

87

sa

преди 2 години

До епидемиологУчи електроника и биология за да разбереш какво е чипиране или течен транзистор , може да започнеш да четеш повече научни статии от Харвард преди Ковид ето тук https://harvardmagazine/2011/01/virus-sized-transistors