24

Анонимен

преди 2 години

Че кой ги е спрял да отварят

23

Ми

преди 2 години

Слда се саборят бе!!!

22

Байко Барисов

преди 2 години

Направихме черноморието РАЙ. Няма престъпност. Проблемите са ограничени до спорове за парко-места.

21

Божо Кравата щом

преди 2 години

стане министър на туризма, нещата ще се подобрят рязко.

20

Анонимен

преди 2 години

Ах ,"горкичките " те ! а защо са си надули цените масовооо ?вместо да са благодарни ,че за втора година Българите ще ги спасяваме ?100,130,150 лв на ден на човек !!! -гледам им сега "офертите" .и малките семейни и те Надули да цакат .

19

Нормален

преди 2 години

Нека хотелиерите да слязат на земята. Да предлагат качество на нормални цени. Сега 1 седмица за двама е 1600 лева и сутрин тичаш да запазиш чадър - не благодаря! Отивам в Турция или Испания за подобни пари, но в перфектна обстановка и обслужване.

18

30лв чадър

преди 2 години

Нищо. Те имат заделени пари от предните сезони. Да си вземат от печалбите от чадърите. Освен това повечето са ГЕРБ-аджии, БСП-ари, ДПС-ари, Воля и подобни така че нещо ... хич не ми е жал

17

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО!! ПОЧВАМЕ С ДОБРИТЕ НОВИНИ ОТ СУТРИНТА!

16

Перниканец

преди 2 години

Страхотно. Брутално поведение спрямо природата, особено на морския бряг. Да си отдъхне малко Майката Земя. Дано не отворят никога повече.

15

Анонимен

преди 2 години

Преди 20 години все още имаше прозсти да опъват ярема, ама сега като искаш да работиш в хотел- отиваш някъде по Европа, сгъваш си паричките и не се притеснявяш, че шефчето ще те остави без заплата и ще те заплашва със саморазправа ако си потърсиш парите.

14

чети внимателно

преди 2 години

Хотелиерското лоби е много по-силно от ресторантьорското.Алчни кръчмари със "жива" музика няма да привлечат повече клиенти, а ще завалят жалби и проверки за нарушаване на тишината в определените часове по Закон.Да си ги държат сyпичка от 10лв. и рибна сyпичка от 14лв. дълбоко замразени, както е замразена ПРЯСНАТА им риба и всичко...

13

Анонимен

преди 2 години

Боли ме мене огромния за тъпите им хотели,отивам си на частна квартирка в Созополи си ми е много добре.

12

Сезон 2021` ще бъде

преди 2 години

като предишния.Какъв да бъде с това презастрояване, липса на опитни кадри в Туризма и с години трупани проблеми, дето не се решават нито от държавата, нито от Общините?!"Ден година храни" беше преди време, а сега много от туристите си знаят правата, пращат проверки и т.н.

11

несебърец

преди 2 години

Преди няколко дни охранител на бариерата беше бит и залашван с оръжие от криминалнопроявено лице, което прави каквото си иска години наред.Защо журналистите не го разгласиха?!Това ли трябва да е лицето на България пред туристите и света?

10

Нещата ще си дойдат

преди 2 години

на мястото, като мутрите престанат да командват в Туризма, богатите започнат да плащат високи данъци и най-вече с грижа за КЛИЕНТА, който трябва да идва доволен Лято след Лято!

9

морски

преди 2 години

до 2`до 8`, колкото до даване под наем, най-добре да го дадеш на персонал (сезонните работници), а тези с `малките` хотелчета с кредити ги знаем - едни продадоха нивичките си на брега, а други така оправдават многото си непрани парички.Не ни казват цялата истина журналистите, а и с основание...

8

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат булдозерите.

7

Анонимен

преди 2 години

Това е лошо, горките хора, някои са се трудили цял живот, направили едно малко хотелче. Една голяма част са с кредити. Дано да си дойдат нещата на мястото

6

1234

преди 2 години

Така ще е мнооого години още

5

Пурко

преди 2 години

Купувам хотел на първа линия. Цена до един лев.