35

Анонимен

преди 3 години

Ще има ли ремонтче ?

34

Анонимен

преди 3 години

Качество гарантирано от ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 3 години

До Недоразбрал ти вярно си толкова зле или се преструваш о не умун гербер ха ха ха

32

Анонимен

преди 3 години

Където и да бръкнат, все м*рише здраво.

31

Анонимен

преди 3 години

Радев с дронове сигурно е подменил матеряла.

30

Ц. Караянчева

преди 3 години

До НедоразбралЩе ти искам да платиш авторско право за "оди пеш бе". Ама ти си от нашите, затова няма да те закачам.

29

ДДРОнег

преди 3 години

До .!. ........Когато преди няколко години направиха разширение на пътя Русе-Разград, почти веднага разширените участъци са нагънаха и пропаднаха на много места, че беше опасно да се кара по тях ! ... Чак тази зима ги заравниха, сравнително добре, но забелязвам, че на места пак започват да се нагърчват преремонтираните участъци !!!

28

не разбрал

преди 3 години

До Анонимен 31 Що бе, само на село ли има ДЕМОКРАЦИЯ?!

27

да знаете

преди 3 години

Отсечката на ''Хемус'' от пътен възел Яна до Джъмбо-то в София вече пропада и лашка като по коларски път.

26

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО ВЕРВА ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ПЕРФЕКТНА И ВИНАГИ РАБОТИ, ДА СИ ОДИ НА СЕЛО

25

ДДРОнег

преди 3 години

До Недоразбрал 27 - Верно, че си недоразбрал - всичко, което е "направил" тулупът, не е направено с негови пари, а с наши, то си е наше и ще ходя по него, колкото и когато си поискам !!!

24

Анонимен

преди 3 години

Не случайно магистралите на бибитко стават на дунавски вълни само след година експлоатация. Строителя се държал НЕУВАЖИТЕЛНО това учудвали някой като знаем на кой са фирмите. Как искат да се държи една МУТРА уважително ли. Тя е неприкосновена и недосегаема защото има широкия газ на Бибитко. Дека е бибитко да се изходи по въпроса.

23

Анонимен

преди 3 години

Видимите резултати на мачкащия тодоровите ушаци кофпомпаджия.

22

Недоразбрал

преди 3 години

Нали разбиркате,че не е целта да се оправи дръжавката за някакви си дни,а целта е да се оплюе и бие по авторитета на ГЕРБ с цел падане на резултатите на изборите!Ясно е ,че всичко направено за 10 години от герб е лошо и некачествено?!Ами да почват да го чегъртат!!Ти,който мразиш ГЕРБ и Борисов,не използвай лошите и некачествени пътища и магистрали строени в предишните 10 години!Свивай да го е,ба по коларския път и тъй ще стигнеш по бързо,сигурно и качествено накъдето си тръгнал!!

21

Анонимен

преди 3 години

ако следваме демокрацията по учебник ще настане комунизъм и всички накрая ще гладуваме. трябва да има нарушение на правилата от време на време, за да не станем жертва на собствените си правила.

20

тъй де

преди 3 години

Некачествените материали са патент на Борисоff 1, 2, 3......................който работи, работи работи.............!

19

.!.

преди 3 години

Значи не знам дали си спомняте, но когато тиквата преряза лентата на АМ Марица и ден след това я затвориха за ремонт на 3 места беше пропаднала! После не знам дали си спомняте, но гато направиха АМ Перник и се оказа, че по стандарта не е АМ а е първокласен път липсвали и метри, като широчина за да е АМ! Не знам дали си спомняте, но сега при ремонта на АМ тракия и веднага след ремонта затвориха ремонтираните участъци за ремонт! Не знам дал иси спомняте ...! Абе здраве да е тиквата толкоз окраде!!

18

Анонимен

преди 3 години

КРАЖБИ ТРЯБВА ДА ИМА. ПОБЕДЕНИ ТРЯБВА ДА ИМА. САМО ОТТАМ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПОБЕДИТЕЛИ И ВЕЛИКИ ДЕЛА. ВСЕКИ ВЕЛИК ВЛАДЕТЕЛ Е ЗАПОЧНАЛ ТАКА, ДОРИ НАШИТЕ ЦАРЕ - С КРАЖБИ.

17

мак

преди 3 години

Всичко направено от шайката е паянтово. Пак ни очакват ремонти на ремонти, но за чия сметка?

16

ДДРОнег

преди 3 години

"Отговорни за това са фирмата строител, строителният надзор и проектантът, съобщиха от АПИ." .........Значи са действали съгласувано !!!