258

Анонимен

преди 3 години

Престъпна е некадърността на мутрите за овладяването на тази епидемия, вкл. и грешката, че не започнаха с ваксинирането на най-възрастните.

257

Анонимен

преди 3 години

Доста отдавна стана ясно, че колкото е по-възрастен човека, толкова е по-голяма вероятността да умре, ако се зарази с вируса. Примерно при хората над 80 години умира един на всеки пет заразени. Да чакаме всички да измрат ли, за да правим анализи? Всички нормални държави започнаха с ваксинирането на най-възрастните.

256

Анонимен

преди 3 години

Тези велики българки дето говорят против страната си явно не осъзнават че в България нямаше ваксини защото Англия задържаше всичко което произвеждаше като ваксини в страната

255

аз

преди 3 години

Пълни глупости! колко много направила NHS да защити баща и........... пълни тъпотии!

254

Анонимен

преди 3 години

Браво на ковид,че разчисти електората на бкп!

253

Анонимен

преди 3 години

По официални данни почти 10000 човека починаха от Ковид-19 от началото на годината. От тях над 7500 са хора на над 60 годишна възраст. Голяма част от тях можеха да бъдат спасени, ако първо бяха ваксинирани най-възрастните. Реално починалите са доста повече, но това са официалните данни.

252

Спеца

преди 3 години

За мафиота Борисов , по-важно е икономиката да му снася златни яйца от рекет , отколкото пенсионерите да оцеляват!Заслужил си е вече 5 смърти присъди!

251

Анонимен

преди 3 години

Емигранти като тази донесоха вируса в България.

250

Анонимен

преди 3 години

Британските медии са още по-зле и от българските. Там няма нито една статия, която да не е написана за политическа пропаганда. Със сигурност са обърнали внимание на България, за да изпъкнат, че са направили обратното и да подведат публиката си, че някъде другаде е още по-зле.

249

Анонимен

преди 3 години

Учудващо е защо мутрите на започнаха с ваксинирането на най-възрастните, както препоръча СЗО!

248

Анонимен

преди 3 години

Какви животи, бе? На вечно тръпнещите от някаква заплаха - вирус, химикали, квазиваксини, завърсена околна среда? Нека всеки си живее живота, както си ще.Достатъчно световният фашизъм изтормози света!

247

+++

преди 3 години

Алоо пишман емигрантите защо като обявиха пандемия всички се юрнахте в купом към България към "***"?Защото там здравеопазването е платено,а тук ще ви лекуват без здравни осигуровки.За сметка на тези малкото останали в България.И не ми излизайте с номера че пращате пари.Защото къде сте когато настаняваме безпомощните ви родители в старческите домове.И не държавата и политиците са ви виновни,че сте в чужбина.Това си е ваш личен избор и крайно време е да спрете да хленчите и плюете.

246

доло итн

преди 3 години

Англичаните едва ли ще я забележат тази.Колкото до ваксините, не стана ясно, баща й ходил ли е някъде да го ваксинират и да са го върнали, или просто дава примери колкото да си напише статията?

245

Анонимен

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕМОРАЛНО ПОВЕДЕНИЕ - ДА ИЗОСТАВИ БАЩА СИ!!!

244

Анонимен

преди 3 години

пълни глупости ... в България се живее по-добре отколко в Англия и го казвам напълно сериозно.Не обръщайте внимание на ругателите на родината си, тези са най-нещастни.

243

Анонимен

преди 3 години

Защо се дава трибуна на луди хора. Как все България им е виновна на някой хора. На самозабравили се чуждопоклоннизи не трябва да се дава думата

242

Анонимен

преди 3 години

ТЛП точно, ясно и кратко.

241

БРЦК

преди 3 години

*** по силен от атомна бомба. Може ли такова глупост.

240

Георги

преди 3 години

След като баща ти е напуснал България преди 6-месеца, да се върнем малко назад и да погледнем преди 6-месеца дали имаше ваксинация като цяло, че да плюеш?

239

Анонимен

преди 3 години

Зелините коридори бяха за всички и продължават да са!Дали ще се ваксинираш при семеен лекар или свободно няма значение.Дори зелините коридори са за предпочитане,защото отиват само тези които искат ваксина И защо в Британията имаше минимален брой единици с тромбоза,докато в другите страни се правеха експерименти и пуснаха некачествени ваксини?Не може да се сравняват държави производители и държави които чакат ваксини!А като цяло смъртността в Кралството като цяло,не бяхали първи преди ваксинацият