36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Абе ти да не откачаш. вярвай си в господ ама не произнасяй името му за щяло и нещяло. Тук всеки може да лайква или не когото си поиска. Това е положението Като не ти харесва *** и удари един метан в църквата, а не стой в интернет

35

Анонимен

преди 3 години

кво дислайкваш бе тролл да не си бил с мене ...пфууу НЯМАТЕ СТРАХ ОТ ГОСПОД БОГ...ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА ВСЯКА ЛЪЖЛИВА ДУМА В ЖИВОТА И В ИНТЕРНЕТ.ТАКА Е НАРЕДЛИ САМ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС.

34

do 35

преди 3 години

АБСОЛЮТНО!!! И аз пострадах, полицията бездействаше, делото бе заметено/Благодаря Ви, за коментара! Бог забавя, ала НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ, ще дойде и техния ред!

33

Анонимен

преди 3 години

Подобни методи митренцата организират за да тормозят народа, един вид показват вто държавата я няма защото Борисов не е на власт !!!Не се подавайте на подобни провокации

32

Общо взето

преди 3 години

Сигурно сте слушали за масови разстрели в САЩ, е тези разстрели стават заради такива банди като тия, тормозят срещу пари и то определени мишени, накрая на мишената му писва и гърми наред щото бандите повличат и обикновени хора по край тях и мишената остава с впечатление че всички са срещу него!

31

Анонимен

преди 3 години

Ама то сега не е струпана никъде защо Рашков не взема мерки, а уволнява наред доказани професионалисти?

30

Анонимен

преди 3 години

Полицията можеше да се справи с тези ***, но вместо това беше струпана пред МС , за да пази дебелия дирник на Тиквата. Затова - изчегъртване до дупка! Кеф ми е как реве плешивият пъпеш и главсек Иванов, да се готвят останалите!

29

Анонимен

преди 3 години

А Радев каза, че държавата се била завърнала?

28

Анонимен

преди 3 години

"Отварям вратата и виждам саксия счупена, още повече в някакъв шок".Ни разбирам казаното от милена, ни разбирам що за милена е ЖААФАР!?!?!?!??!Или джжаагалска или неграмотна история. Едно от двете ще да е.Още се пишете "Аз съм за толерастията." Още, още. После се жалвайте. Естествено че няма да ви гледат жалбите и ще чакате с месеци. Все едно - Прибрах улично куче а то ме хапе. Ми ще хапе, то тъй прай а ти що го прибра, да те питам аз тебе, М?

27

Новите секти

преди 3 години

Разходите се из квартала и ще забележите, че зад ъгъла има полицейска патрулка която си седи с полицаите, всичко това е организиран тормоз, за забавление на МВР и наркотрафиканти с неограничени пари!Това нещо като сектантство!

26

Анонимен

преди 3 години

Малиий, само да ми паднат!

25

Старшината

преди 3 години

Много солени глоби за Родителите. Само така ще разберат тяхните родители какво Произведение на изкуството са създали .Казармата трябва да стане задължителна.

24

Невероятно но факт

преди 3 години

Какво тву полицията не ги пипа, това е държавна политика!

23

честито миячите

преди 3 години

с радеф начело нищо друго не може да се очаква, пълен разпад на държавността и рухване на икономика и банки. това е радев дб и итн

22

цер/лек

преди 3 години

ТВУ

21

Нещо като секта

преди 3 години

Те взимат пари за това и полицията никога не ги пипа.

20

Не се заблуждавайте

преди 3 години

Това е организиран Gang Stalking съз знанието на МВР и институциите!Държавата плаща на банди да тормозят хора!Това е стара практика в САЩ.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18НЕ,деца са на комунисточългари

18

Анонимен

преди 3 години

Пердах им е нужен, авно родителите ги няма никакви !!!Или престой за 48ч в панделата да се уплашат малко

17

Анонимен

преди 3 години

Тва или са умствено изостанали или са малумни.тва родителите трябва да отговарат защото неса ги възпитали да лежът в затвора и глоби актове.