120

Анонимен

преди 3 години

Ето една истина, изпечена от много уважавания господин Бил Гейтс още преди 11 години.Днес светът има около шест милиарда души. Те ще достигнат до около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве, бихме могли да намалим това с може би 10 или 15 процента. "Изказване на Бил Гейтс пред форума TED 2010г.

119

Анонимен

преди 3 години

Комунистите така са увредени, че не могат да дишат без да лъжат и крадат!

118

Анонимен

преди 3 години

Абе то най-лесно да критикуваш и да философстваш кое как трябвало да бъде,след като нещата се случат ! Аз пък без да съм герберист заставам зад Ангелов.Всеки стана вирусолог.Всеки грачи негови си хипотези.Всеки обяснява.Как се балансира толкова объркана тълпа? Как да действаш под такова напрежение и всекидневно изменящи се медицински обстоятелства.Та хода на пандемията се сменяше по два пъти на ден-в световен мащаб! Един институт изследвал,друг институ пък оспорил.Хаос! Не е виновен Ангелов

117

Анонимен

преди 3 години

До ВасилБе Василе, недей показва данни за Германия, там хората живеят по-дълго. При нас положението с умирачката няма нищо общо с германците.

116

Анонимен

преди 3 години

До Ангелов - Как може студенти по медицина ваксинирани,да не им отговарят,рождените дати,месеци и години.не се знае с каква ваксина първа са ваксинирани,къде е редът...Ти *** провери как стоят нещата при теб. Да не се окаже, че и ти си друг! Не е шега брат! Увлекли се хората, нали се готвят за машинно гласувне. Каквато е базата данни на ваксинираните, такава ще е и базата данни на избирателите. Както се кълнат от президента надолу в машинното обработване на ианформацията грешка няма!

115

Ангелов

преди 3 години

Защо ни се хилиш надменно, ехидно и подигравателно.мишок.

114

Айде стига, а

преди 3 години

Големи специалисти тези бившите бе. Всичко знаят, всичко могат. И защо тогава сме на това дередже, а?Щото тоя ботоксовия и шайката му са много умни, затова имаме толкова много починали в пандемията. Щото са велики, мислят предварително за всичко та затова ковид отделенията са скапани и медиците в тях изнемогват. А, да попитам - защо не дадоха отговор на въпроса, знаеха за ковида от ноември 2019 г. какви мврки взеха? Аман от пишман специалисти.Многодумни незнайковци, това представляват те.

113

Анонимен

преди 3 години

Ангелов вече не носи отговорност, според мен по-добре да концентрира вниманието си върху изборите. Служебните да правят каквото им скимне, те носят сега отговорност за епидмичната обстановка. След 2 месеца и те ще запеят УВО! Да му мислят следващите по ред! Възможно е отново да са ГЕРБ.Масовката на електората пък изобщо прави каквото си иска. Ама то, всяка коза за свой крак! Накрая ще става каквото е рекъл Господ!

112

Живея в Германия

преди 3 години

Този лъже повече и от началниците му...!Мога да дам линк към немски сайтове!

111

Ангелов

преди 3 години

Как може студенти по медицина ваксинирани,да не им отговарят,рождените дати,месеци и години.не се знае с каква ваксина първа са ваксинирани,къде е редът.голям си *** беее.

110

Нмк

преди 3 години

Браво ангелов точно и ясно!Новият министЕр е за затвораЖалко но заради такива парашутисти умират хора

109

Махай МАСКИТЕ

преди 3 години

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

108

мхм

преди 3 години

ангелов за мен е йозеф менгеле, пълен шизофреник и демографски терорист, убил хиляди с цел идолизиране на своя вожд, без никаква съвест и зачитане на хипократовата клетва

107

анономен

преди 3 години

Комунисти сър, комунисти!

106

Анонимен

преди 3 години

Комунист ако не лъже няма да може да диша. Комунистите се хранят от собствените си лъжи. Цялото служебно правителство са кукли на конци. Каквото им се каже от кукловода-това правят.

105

Анонимен

преди 3 години

До РеалистЗа кое "лъже"? За лъжите на служебния министър ли? Щото ги има записани.

104

Реалист

преди 3 години

Гейангелов пак лъже.

103

А

преди 3 години

Стойчо Кацаров клекна на другаря РадевЧестито

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109"Има ваксини, има достатъчен брой места за ваксиниране, а тази амеба ограничава ваксинирането. Разбирам да няма ваксини, а то има колкото искаш."Служебното правителство СЪБОТИРА ВАКСИНАЦИЯТА!

101

Анонимен

преди 3 години

Има ваксини, има достатъчен брой места за ваксиниране, а тази амеба ограничава ваксинирането. Разбирам да няма ваксини, а то има колкото искаш.