121

Анонимен

преди 3 години

Радев увеличава цените, за да има и за него като му се отчетат големите вериги. На плажа Смокиня строи хотел човекът, има разходи,

120

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикСвърши ти работното време ли .. ???

119

пияница мистик

преди 3 години

Оф, много сте ми скучни дрогарете комунисти :))) Пускам си филм за гледане и си сипвам 1 водка. И си пожелавам да стане хиперинфлация и да умрете всички червени катили в пълна мизерия :))) Ха, наздраве и се радвайте на 7% увеличение, веднага дошло с падането на ГЕРБ и идването на Фигуранта, п0длoгата на Черепа мафиот на власт

118

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикУмирай ти бе, гербаджийска мишко.

117

Анонимен

преди 3 години

Радев се докопа до властта и веднага вдигна цените на всичко. Най-вероятно му отчитат определен процент и затова се вдигат цените.Схемата е да се притиска бизнеса и да отчита на служебнито правителство.

116

Анонимен

преди 3 години

Много ми харесва кака безропотно приехте понятието "Тиквун" ... :) Рая сте били и рая ще си останете ... Увисването от топола не е отмъщение ... Това е просто една ортодоксална съдебна система ... Евреите са я измислили .. Нали се сещате, око за око, зъб за зъб и т.н. ... Да не изпадам в подробности ... Ако ще се придържаме към тяхната ценностна система, увисването от топола си е нещо направо безобидно ... :)Леко гъделичкане към Ц1 или Ц3, не ги помня тия прешлени ... Това е ..

115

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикМалоумник, заради кредитите, взети и опоскани от ГЕРБ, народа сега плаща чрез вдигането на цените на битови стоки, храни и услиги!

114

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикГЕРП как ще спрат инфлацията. Днес 7 % а утре при ГЕРП 70 %. Заемите на ГЕРп трябва трябва да се върне и като няма данъци от капиталистите, ще дигат цените за народа.

113

пияница мистик

преди 3 години

Ами ето де, дойдоха чалгарите, мафиотите и Маджовците и само за месец 7% нагоре. Ама искам 70% да станат, да ви гледам сеира и да ви чета тъпизмите, дето ги пляскате тук, дрогарете комунисти :)))

112

Анонимен

преди 3 години

Колко не--нор--мал--ни хора имало в тази държава - да искат и да вярват на добре замаскиран популизъм , който ни натресоха последната година.

111

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТиквун и компания да увиснат от някоя тополаСамо това НЕ, няма нужда от отмъщения, моля! Просто решението е едно - масово уволянване на гербаджиите!

110

Анонимен

преди 3 години

Стабилитет, стабилитет, стабилитет ... Явно това са едни от последните издихания от ГЕРБ .... Искаме възстановяване на смъртното наказание за национално предателство и геноцид над собствения народ ... Другото е бошлаф работа ... Тиквун и компания да увиснат от някоя топола ... Това ще възстанови цените ...

109

Анонимен

преди 3 години

Че те цените си вървят нагоре от цяла година, не от април, ама се траеше по въпроса или данните се преиначаваха, та скъпи от "днес", няма на кого да се мазните вече ли та я изкарвате тая вест

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - И олио по 20 лева бих купувал ,но си заслужава да гледам герберастките ***...И по 200 лв ще купуваш, щеш нещеш!

107

Ей, чи убуоу!

преди 3 години

До ЧалгаПитек - В държавата управлявана от Радев и Божков ще се вихри спекула, контрабанда и престъпност. Какво сте очаквали.Ми-и, очакваме бат Божков да раздава картончета с много печалби и ние да си ги търкаме! Кеф!!

106

Анонимен

преди 3 години

Да прав(а) си не чистка а поголовна смяна под заповед!

105

Анонимен

преди 3 години

Умишлено и нарочно се вдигат цените, за да има после революция, безредие, безвластие. Така пробваха с Франция и Русия, *** там им се поддадоха, ние, българите не трябва да повтаряме тяхната грешка! Без проливане на кръв, няма нужда от отмъщения!

104

Анонимен

преди 3 години

Това е само началото . Скоро ще им се иска на месните протестъри да емигрират при извънграничните протестъри . Да разбуташ поради внушения една сравнително добре движеща се държава е безумие.

103

ЧалгаПитек

преди 3 години

В държавата управлявана от Радев и Божков ще се вихри спекула, контрабанда и престъпност. Какво сте очаквали. Сега се почва

102

Анонимен

преди 3 години

Българският лев е превързан към еврото и България не може да печата пари. Тоест инфлацията в България зависи предимно от ЕЦБ а не от тиквата или Радев. ЕЦБ е една печатница на пари която е собственост на едни фалирали държави на които никой не иска да даде пари на заем .Сещайте се кво ще се случи със светлото евроге.йско бъдеще на България ;) Просто западняците ще си напечатат едни пари на наш гръб .Ама важното е да се чувствате ,,европейци,, :)))))