73

на мен някакакъв

преди 3 години

*** не ми е най-големия проблем в живота ,пенсионерите не мизерстват заради джендърите ,младите не бягат на запад заради джендърите-- да може и да ме дразнят с някакво парадиране ,ама истинския проблем е стандарта. Изведнъж у...мр...елит,,,,е .патриотари си намериха кауза ,само и само да се омъкнат вътре--до оня ден се обиждаха където се видят ,ама парата е над всичко и враг си намериха и искат да ни убедят ,че те щени спасят от страшните ***. Видяхме ви как се мазните на герб.

72

ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ

преди 3 години

НЕЩО ПИШЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, АМА КОЙ ДА ЧЕТЕ

71

ВМРО

преди 3 години

И още нещо последно, не виждате ли какви ги върши в момента радев? Уволнява без никакви мотиви по болшевишки дългогодишни кадри, при това го е срам дори да спомене " мотива корупция" за тази чистка! Това няма да остане ненаказано и от закона и от народа на 11. 07.! Вие едно правителство без фуражки не можете да направите, вашия слави е импотентен тип това е известно на целия ни народ, човек дето една жена не може да върже около себе си, едно дете не може да направи, това човек ли е?

70

ВМРО

преди 3 години

Защо сте толкова нервни бе русофилчета- джендъро- протестърчета? Няма българин, който да не одобрява единението на патриотичния вот, обяснявам защо!Колкото повече патриоти има в НС, толкова то ще се различава от вашето психично 45 то " прайд събрание"! Ще има стабилно управление в полза на доходите и стандарта на българина, твърда ПРОБЪЛГАРСКА външна политика с нашите партньори от ЕС и НАТО, превъоръжаване на Бг. Армията, мачкане на битовата престъпност и т.н! Защо сте против това?

69

Успех

преди 3 години

Леле какъв вой на чакали! Браво Марешки, това е верния път, но има и забележка: щом искате да сте в политиката, внимавайте с риториката! Не горете мостове, а ги градете! Ето, че дойде ден да се обедините и това е правилното решение, но щеше да е по-лесно, ако сте били по-внимателни в изказа си помежду ви! Знаете какво имам предвид. И Симеонов има да работи още върху политическата си култура! Иначе, заровете томахавките и работете за България! Успех!

68

попа

преди 3 години

на тоя нали му лепнаха 4 годинки..що не е в панделата..

67

Анонимен

преди 3 години

Др. Магарешки се оказа истински мъжкар. Много разюздан тоя бе. Търчи ,вирнал ..знаме.

66

ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ

преди 3 години

ВЛАСТТА ВИ ЗАМЪГЛИ МОЗЪЦИТЕ....ДА СЕ ЦЕПИТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ.....И ЧАЛГАРИТЕ ВИ ПРАСНАХА

65

ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ

преди 3 години

ЩО ПОЗВОЛИХТЕ ЧАЛГАРИТЕ ДА ВИ....ТРЕСНАТ

64

Мнение

преди 3 години

Тъкмо се чудех дали да не гласувам за ВМРО, но Марешки ме отказа...

63

С това си

преди 3 години

обединение,т.н. патрЕоти могат да ходят единствено и само до тоалетната пО-голяма или пО-малка нужда,за друго хич,ама хич не стават,колкото и да се ерчат или перчат,с техните измислени,фалшиви и ялови лозунги,призиви,апели или идеи!?!?!?Като започнеш от лидерите им и стигнеш до последният им член,който е гласувал за тях,всичките са все от един дол дренки-***,близачи,слагачи или подмазвачи на Баце!?!?!?За това,на последните избори народът ги отвя,като плява,от която нищо не става!!!

62

Мдаа

преди 3 години

ВКС със сигурност ще ти потвърди присъдата , после ...абе тоя няма ли кой да го разследва за незаконния внос/износ за откраднатото ДДС за игричките му с некачествено гориво !?

61

Гроби Таласомо

преди 3 години

Не подценявайте формации като НФСБ, Воля и т.н. Имаш ли пари си фактор в политиката,а когато сватосаш парите си с другите дет имат пари за още повече пари, тогава преминаваш и чертата и си в Парламента. Така, че бъдещето ОП може и да е от 5-6 партии;))) а тук процент, а там половин и ще минат "Мутри вън", например. Това наличие вече ще даде повече перспектива пред ГЕРБ за съставяне на кабинет след това. В 45-тото НС това бе немислимо, но бе проиграно с лека ръка.

60

АТАКИСТ

преди 3 години

Атака победа!

59

Анонимен

преди 3 години

vesko kvi apove im davate na tea novi poludivi kuku slugi, mnogo sa vulgarni, arogantni, agresivni, visokomerni...

58

Анонимен

преди 3 години

ти нали беше осъден ефективно на 4г.затвор

57

Анонимен

преди 3 години

ДБ ги е страх от Гешев, защото той в момента разследва криминалната приватизация на Костов!

56

Анонимен

преди 3 години

Ще опаткат мутрите и дебь. Екстра

55

Щирлиц

преди 3 години

Този намордник ли носи?Против бесни ковиди.о.ти може би?

54

Анонимен

преди 3 години

08.03.2018Ще направим предложение за законопроект за забрана коалиции да участват в избори. Това каза на брифинг в парламента лидерът на "Воля" Веселин Марешки.Видя се, че самостоятелно партиите от Обединените патриоти нямат място в парламента. Ако нямат място в парламента, как така имат място в управлението на държавата? Вчера отново ни разиграват циркове - единият казва, че ще воюваме с Русия, другият му казва да се извини, заяви Марешки.