11

Каракольо

преди 3 години

..мера според мера

10

Анонимен

преди 3 години

Ако искаш да разбичкаш България, пусни и мухата Македония.

9

МАКЕДОНЕЦ ОТ БЛАГОЕВ

преди 3 години

Имаме кино Македония * Но Александър Македонски е с по старо присъствие в историята от нашата Румелия Поздав на Македонците оттатък!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Трябва ни постоянен орган срещу македонската пропагандна машина. Когато направят поредното безумно изявление - нашите да са там да ги оборят. Когато напишат някаква небивалица във Уикипедия - нашите да са там да в поправят. Когато се издаде чужд учебник - нашите да проверяват дали не пишат македонски небивалици...

7

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Двама...макета чета,трима макета чета,с...предател-сърбоман.

6

Тюлев Константин

преди 3 години

Няма нито 1% от македонците които да искат да са НАТО (виж резултатите от референдума) а още по-малко ЕС. Амрика там ги бута! - Ще разбере ли някой това у нас или не? Иначе бутачите редовно четат коментарите по бъгарските новини и така профилират натиска, а и в Македония съответно. А още по-малко се чувстват българи. Все едно питал си българин руснак ли се чувства!?! Кой това лъже по България че сърби са ги карали да са такива!? Стоял ли някой в МК повече от седмица па че знае как е работата?

5

Анонимен

преди 3 години

Крадците върнаха на Гърция откраднатото,а на България не искат и даже не са съгласни да е общо.Тогава ще се наложи да го връщат цялото.Ние ще чакаме,до като разберат,че цар Самуил не става за ядене и не пълни хладилника.Вето на антибългарите.

4

Брамапутра

преди 3 години

Шума ке ядам,комита ке ставам !!!

3

Анонимен

преди 3 години

И защо "натискът" отвън да е наивно очакване?Много си е основателно даже - наш Мун..чо напоследък се притесни, че много му лъщи путьовския г..з и взе да го обръща раболепно към американците, които лобират за македонските камъняци.Нищо чудно съвсем да го обърне към сърбоЗайковците и в ЕС вечно да затръбят гръмко мегафоните с българите-убийци, фашисти и троглодити.

2

Гоце Делчев

преди 3 години

РСМ? Това не е ли един от южните квартали на София?

1

българин

преди 3 години

още се чудя защо се обръща внимание на измислената държава македония !