115

Питър

преди 3 години

Е, те са ми приятели от миналото, преди неуспехите им в животта да ги накарат да търсят спасение в омразата на абстракции... Иначе най смешна ми е една, приятел ми разказва как му е изневерявала дълги години, а тя се драчи с мен на тема християнство, щото изведнъж станала много вярваща и набожна, а аз си мълча, за да не го злепоставям, че ми е споделил мъката си... Повечето са така, има някакви тъмни моменти в биографията и те няма да се оправят и с най-силни викове :)

114

Егати патриотите

преди 3 години

Партия, която се крепи на образна на Турци, Гейове и прочие. Бе з всякакъв смисъл 0т нея. Добре дошли на земята от стотици години има и Гейове и Турци и сигурно ще ги има доста занапред. Не виждам, кой какво ви пречи. Понеже нямамат образование, нямат нормална програма и залъгват разни с 1-пръстови чела безкнижници да гласуват за тях па белким се почувстват по-напред в еволюцията. Това дали си бял, хетеро, християнин или от Цска, Левски не ти дава никакво предимство, ако можеш само да копаш

113

Анонимен

преди 3 години

Може да се събира с психолози бе, мой човек. То нещата, дето ги е изброил, сигурно вече и учениците ги знаят. Твоите непрекъснати тиради на тема *** също са бая съмнителни.

112

Германец

преди 3 години

Аз съм патриот, през живота си не съм продавал и един паспорт...---Е какъв патриот си тогава? Свери си часовника, друже :)

111

стоян

преди 3 години

Всички "патриоти"които бяха патерици на Боко Тиквата ще бъдат изхвърлени на бунището на историята.Управлението на Борисов беше антибългарско и мракобесно.МВРО и НФСБ предадоха избирателите си,а предателството не се прощава.Няма да забравим,няма да простим.

110

Анонимен

преди 3 години

До ПитърТакива са ти познатите Пешо - гейове, феминистки, мекокитковци и т.н. деграданти. С каквито се събереш, такъв ставаш - народна поговорка.

109

Германец

преди 3 години

До ПитърКато оня от партията на Орбан, дето го хванаха да слиза с разкървавен *** по една водосточна тръба :)И той иначе голям патриот и защитник на изконните християнски ценности :)

108

Анонимен

преди 3 години

- Краси, аз *** ли съм, или патриот?- Има нови правила, Джамбаз. За пред хората си патриот, за пред Денди си бъди ***.

107

Анонимен

преди 3 години

118,Много просто - защото говоренето ти е точно в стила на ВМРО и подобните от типа на Сиди.

106

Питър

преди 3 години

Най-шумни хомофоби са скритите хомофоби, най-буйни антифеминисти са мъжете на кофти и грозни жени, против джендърите най-вдигт шум неуверените в собствената си потентност - факти... От приятелите ми, най-силно защитаващи правата на децата, НИТО ЕДИН няма собствени :) Само факти, базирани на лични наблюдения

105

До 114

преди 3 години

Аз съм патриот, през живота си не съм продавал и един паспорт, познавам и много други патриоти които не продават паспорти - това как ще го обясниш? Защо реши, че съм говорител на ВМРО? Не, не съм, аз съм патриот и искам да унищоща деградантска либерастка секта, която срива България.

104

Анонимен

преди 3 години

- Момче или момиче е докторе?- Не мога да ви кажа. Има нови правила. Когато детето навърши 18, само ще си определи пола.

103

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецАз със сигурност не искам депутатски кюфтета - теорията ти е пълен shit.

102

Германец

преди 3 години

Един патриот иска ефтини депутатски кюфтета :)А ти Олаби малко, че ще си докараш някой инсулт.

101

Анонимен

преди 3 години

Ако ти беше ясно какво въобще значи междуушие, щеше да ти светне, че патриотът не продава паспорти за смешни кинти.Аз не вярвам да сте ги карали да ви попълват въпросници дали са либерасти, ЛГБТ, ПДФ, ДОКХ и така нататък. Просто сте си взимали кинтите. Или греша?А иначе разните либерасти и *** са ми също толкова смешни, колкото и напъните ви за патриархални детеродни конвейери.Ама, за да сме абсолютно честни, комунделите поне се мъчеха реално да вдигат прираста. Без резултат, но все пак.

100

Накратко

преди 3 години

Това е пост-комунистическа държава. Господ е напуснал това място.Колкото повече търсиш справедливост, толкова повече се отдалечаваш от нея.Либерастките простотии са абсолютно практически неприложими и стават само за вицове.

99

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецЛГБТ права!? Ти за това ли се бориш? Какво искаш да позволим да се гавриш с деца заедно мъжа ти ли? Колко прогресивно, каква възвишена кауза? Един патриот иска най-доброто за родината си, а не да я съсипва.

98

Ало

преди 3 години

ВМРО увеличиха пенсиите на тия, които никога няма да гласуват за тях.Освен това постоянно изнудваха ГЕРБ за нещо.От друга страна Волен и той непрекъснато с претенции.Е, какъв резултат да чакат?

97

До 106

преди 3 години

Да така е - либерастите се модерните комунисти, напъни го малко онова нещо сгушило се в междуушието ти. Комунистите унищожиха традиционно патриархално семейство, комунистите са онези които пропагандираха, че да си безродник е супер и т.н. Либерастията е червена секта, тя произлиза от хипи движенията от 60-те и 70-те години.

96

Пернишка Мъдрост

преди 3 години

Ние още не сме уважили втория пол, тея искат да приемем третия.