32

Манолова Бейбе

преди 3 години

Мая Манолова разследва Бойко, защото не и е пуснал и не я е включил в схемите за кражби.Сега си отмъщава. Това е женска злоба.Няма да се оправим така. Няма да решим нищо по този начин. Не сме на пазара, нито на мегдана.

31

Моркова и тоягата

преди 3 години

Като гледам народа КОЛКО Е ***, не се изненадвам, че хора като Бойко се опитват да му го набиват с 200. Той си е *** народа ве. Няма матРиял.

30

9

преди 3 години

Да на много хора тия маски ще са полезни да си прикриват грозните физиономии, нека си ги носят до живот!

29

Анонимен

преди 3 години

То и ваксините и маските не пазят от заболяване, ама много болни мозъци ***

28

И да пукне

преди 3 години

Тая за това е учила и в ковчега й ще е с маска за да не сее зараза в сред умрелите.

27

Анонимен

преди 3 години

Може би защото не искат да дишат птровните газове на милиони гадни дизели с избушени катализатори ?

26

Щерю

преди 3 години

Защото има хирурзи, има обирджии на банки, има нинджи, има червени президенти като Румен Радев, които се маскират като демократи...

25

Анонимен

преди 3 години

Франческа страда от мазохизъм да потърси помощ не да се хвали.

24

Язе

преди 3 години

Баси глупостите!!!!

23

Грозна жена

преди 3 години

Някои жени са толкова красиви, че за Халъуин може и да не се маскират, а фейс маските прикриват "красотата" им.Та затова така.

22

Естет

преди 3 години

Обожавам маските на Гучи и на D&G. Цените започват от 70 долара, но маските са с божествен дизайм, заслужават си парите.

21

до 42

преди 3 години

не е чак толкова скъпо, Американски произведен в завода им в Полша, струваше 15 евро преди кризата, но това без двата филтъра, но те бяха още 10-15 евро при това произведени в САЩ. Сега, ако намериш е на 5-на, дори 10-на цена! Също така гледайте дата на производство, щото филтрите са с 3 години годност, а гумата/силикона на респиратора с 5 години, след това почват да пропускат и не пазят, щото се получавам микро-пуснатини в материята им.

20

P100 Респиратор

преди 3 години

с Маска се задушавам и ми е супер неприятно, но Р100 Респират да нося е удоволствия - филтрира всичси миризни, диша се леко. Трябва да призная с Р100 Респиратор, елитна марка, правен в САЩ или Германия, а не Китайски ментета, е истинско удоволствие да се диша, който не е пробвал, не знае какво е загубил. Обаче, да P100 e скъпо удоволствие!!

19

Капиталист

преди 3 години

Виновни са социалистите които превзеха Европейския съюз! Капитализма е най-добрата система, но социалистите превзеха ЕС и му пречат да се развива.

18

Муахаха

преди 3 години

защото са Много Грозни или Просто са НеНормални!

17

Анонимен

преди 3 години

Да го кажа така. 40 години ги хранят с ***. Те самите се хранят със скъпите боклучаци и си мислят , че са нещо повече от другите. Това е основния проблем на някои управляващи. Хора осъзнайте се за каквпо плащате и какви *** ядете от магазините, Малко маркетинг и реклама. Продават ви ***, вие си мислите ,че ядете топ месото на европа

16

Сат Н

преди 3 години

За в бъдеще ни очаква външна интервенция, защото разваляме дисциплината. Няма да оставят нещата задълго така - от Ванкувър до Владивосток сички са с режим на излизане, руснаците ги проверяват даже дали са с гумени ръкавици в градския транспорт.

15

Сата НАТО

преди 3 години

Доброволното носене на маска има само едно обяснение - доброволно носещият маска се е превърнал в обикновено животно.

14

Сата НАТО

преди 3 години

Слава Богу, България е една от страните с нисък процент тьпигьози (ако не и с най-ниският) и народът ритна менчето...

13

Анонимен

преди 3 години

"На запад при цивилизацията носенето на маска и спазването на мерки се счита за признак на цивилизованост и култура, децата от малки се приучват да носят маски и да комуницират през пластмасови прегради. Само в диви и изостанали азиатски и африкански страни като Русия и Занзибар не спазват мерките и не носят маски!"Те и бройлерите в Градус си комуникират през преграда, герберче!