37

Анонимен

преди 3 години

По празниците вирусчено също си почиваше. Всеки ден не е Велик ден. Песничката почва отначало..

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Не става въпрос изобщо дали е прав. В качеството си на лекар е престъпно да не предотвратяваш смърт, а да пропагандираш някаква либертиански подход, който умре ще умре. Благодарение на това починаха, или им беше съкратен живота дестки хиляди. Той си е за съд, без преувеличение.

35

Анонимен

преди 3 години

.....И в какво Мангъров не беше прав?....във всичко1. Че хората не са съчки и не може да се оставят да си се заразяват пък който оцелее2. Начина за тези 70% имунитет не са тотално заразяване а макс ваксиниране. 3. Ограничителните мерки няма да унищожат вируса но ще спасят човешки животи до момента на масово ваксиниране. стига с този луд доктор

34

Право Ценков

преди 3 години

33, *** недостоен, отсъствали месеци!? След пневмония независимо от какъв вирус или бактерия човек трябва да се пази! Шарлатанския Ковид с нищо, ама с нищо не е по-различен от другите подобни вирусни заболявания, може би само с това, че последната година е събирателно на всички подобни заболявания, включително и традиционните инфаркти, инсулти и т.н. А мерките си ги скрий надълбоко, докъдето можеш! Болни нагаждачи!

33

Лъжльо Овчаров

преди 3 години

Много починали? Невъзможно. Това е анти-герб инсинуация.За всеки забилял се предоставя личен директор на болница и личен министър на здравеопазнаето. Мислите ли, че при такова обгрижване може да има много починали?Работа, Работа, РаботапардонЛъжа, Лъжа, Лъжа

32

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 32Ух, слава Богу, че починалите не били "само от Ковид". Ех, да ви имам логиката на вас "ковид отрицатели". Че кой твърди нещо подобно. Най-шокиращото е, че имаме близо 35 000 повече починали от средностатистическите за предните години, ако се вземат от април (2020) до април (2021)

31

Анонимен

преди 3 години

Казано вкратце, ще си го преместя фара от другата страна на борда.

30

Анонимен

преди 3 години

И в какво Мангъров не беше прав? Вирусчето си върви, статистиката също, и така до края на света. Какво се промени досега. В един град от 50 хил души, по 100 дневно заразени за година и няколко месеца, колко не са минали още през ситото и ще минат...Важното е, че се замени плътния шал на устата с един купешки пар.ал от задния джоб, че пазел повече. 5Но то си капе в касичките, по малко, но редовно..Алъш-вериша да върв

29

Анонимен

преди 3 години

май объркахте бройките на Плевен и Бургас, как го мислите че става град с има няма реално жители колкото Меден рудник ще има 193 а цял Бургас 13 ,ехеее смех и поръчана стъкмистика.

28

Анонимен

преди 3 години

Измишльотини...

27

Анонимен

преди 3 години

хаха сякаш съм пророк Илия, този Бургас този оазис без вирус, все към Варна бяга. От 10 дни така ви напомням как Бургас ще пада стремглаво до 5/10 случая. Туризма на мутро/батките трябва да върви. И за реално заразенитв ви казах че ще са около 1100. И за умрелите че ще са множко. Ето дойде вторника след празниците и всичко си легна на място.

26

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

Срещнах стар приятел и се заприказвахме.По време на разговора сподели че станал гей.Учудих се и попитах: Как така бе Кочо, ти хич не бе такъв?Той вика: - Така е ама нали знаеш, сега е модерно или да си веган, или да се ваксинираш с елитната Пфайзер,.... или да си гей..-иначе висшето общество те отхвърля и те взимат за пропаднал лузър . Но просто за първите две, не ми достигна достатъчно кураж. Та така.

25

Анонимен

преди 3 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви хора Ще ви осакатят.

24

Анонимен

преди 3 години

Починалите сърдечно благодарят на Генерал Борисов за умелото управление на Ковид кризата, непостижимо за други части на света, освен, може би, в Индия.

23

Бойко Смърта

преди 3 години

Нумеро Уно за вчера по брой починали на глава от населението!!!Горд съм!!

22

Анонимен

преди 3 години

У нас няма как да стане масова ваксинация. Хората няма доверие в здравните власти и изобщо във властта. Какво доверие мога да имам в псевдопрофесора Ангелов, който ми напомня за комсомолските секретари от 80-те на миналия век. Все говори с един патос, едва ли не, че утре пандемията приключва и всичко това е заслуга на премиера и на него самия?!!!Имунитетът у нас ще се формира предимно по естествен път и тук Мангъров е прав, че ще изгорят предимно сухи съчки, а покрай тях и някои мокри.

21

Станишката

преди 3 години

До манафаНямащ щанс,аз си обичкам Азер Маликов..

20

да 21

преди 3 години

До Анонимен 21В тези страни с масова имунизация на практика отиват към зануляване. Израел - 1, Великобритания - 4. Когато корабът потъва, не искаш шампанско, черен хайвер и оркестър на палубата, а изпълняваш заповеди. След това, ако оцелееш, ще си искаш свободата. Това репчено, характерно за масовия българин, е признак не на смелост, а на глупост.

19

Анонимен

преди 3 години

В страните , които напреднаха с имунизацията се вижда, че броят на заразените и на починалите спада с много

18

манафа

преди 3 години

До СтанишкатаСтанишка много тъ обичам,искам да та гушкам откъм гърба,ти ще си малката ми kypвuчка