24

гражданин на София

преди 3 години

Вероятно снимката даже не е от България,а от някакъв филм!?

23

Анонимен

преди 3 години

Който и да е на записа - това е Варварство !

22

Анонимен

преди 3 години

Ми мн просто - казали са му да отрича инак ще има още .

21

Анонимен

преди 3 години

Аве, който е гледал Пулп Фикшън с Джон Траволта и Ума Търман знае защо Миню Стайков няма сестра, никога не е имал сестра и не може да има сестра, ни-ко-га.

20

до Ани

преди 3 години

На колко си Ани ?

19

Анонимен

преди 3 години

Комунистически мутрагени!Не ги съжалявайте!Те се наживяха!

18

Анонимен

преди 3 години

Нормално, какво искате да каже - да, мен са ме снимали, мен са ме ...Но и да не е бил той, значи е бил друг, над който са издевателсвали и чрез който са изнудвали останалите да бъдат покорни и да си плащат, за да не им се случи случка като на клипа.Не е важно КОЙ е бил, важно е посланието и начина на работа на тези мутри, които се докопаха до властта, а ние оставихме години да бъдат там.Да мачкат и тероризират бизнеса, който не е с тях и който не им плаща.

17

Ани

преди 3 години

До до АниВсякак и навсякъде, стига да е голям и дебел.

16

Анонимен

преди 3 години

Миню,тя болката минава.Срамът остава.

15

Мара магистралката

преди 3 години

До АНИДА ВЗЕМЕШ, ДА НАУЧИШ ПРАВОПИСА И СЛЕД ТОВА ДА ПРАВИШ КОМЕНТАРИ, А?

14

до Ани

преди 3 години

Как обичаш да го поемаш?

13

как мислите

преди 3 години

Единия Миню, другия Цоло........все чудесни български имена!Иначе баце Миню дали ще си признае, че са го направили дупчен билет?!

12

Койчо

преди 3 години

Миню ако ти е било гуд не си признавай за да има още и още

11

Анонимен

преди 3 години

След което добавил многозначително - все някой има сестра, ако сте умни, ще се сетите. Вземете клипа. Така е отговорил на журналистите, според 24 часа. Тук са спестили подробностите.

10

Анонимен

преди 3 години

Миню Стайков се прави на Петко Каравелов: В българските затвори не бият, господа европейци.

9

Ани

преди 3 години

Всичко е въпрос на ценностна система на личността.Аз нееднократно съм подчертавала че социалистическия начин на мислене е вреден за обществото.Сега нагледно виждаме как порочните мисли в клавата на един закоравял комунист като нашия Президент когато се материализират в един свидетел като Илчовски добиват комичен резултат.Влеме е Президента да се вгледа в карикатурния материален образ на своито съзнание. Сякаш взет от картините на Гоя и да се поправи. Това не може да стане за един ден но...

8

Анонимен

преди 3 години

Има нещо,много мътно в тази история.Спомням си,че бе споменато веднъж,не се сещам от кой,че убиеца на Милен Цветков е син на една съдружничка на Миньо Стайков.А днес е делото срещу него.Дали тези изнесени пред комисията факти,не са нещо по голямо в смисъл за мега дело срещу мафията в БГ-тото.Любопитен съм също да разбера,защо и синът на един депутат,които е бил в колата на убиеца не е привлечен,дори като свидетел по делото за убийството на Милен Цветков.

7

Баси нещастниците!

преди 3 години

Мая доведе един "Митьо Пищова" и той показа колко струва тя, пРезидента, Слави и всички които чегъркат.

6

112

преди 3 години

Май ще се окаже, че Илчовски е пратен за заблуда. Докато комисия и прокуратура се занимават с неговите приказки, Борисов и шайката ще заметат най-крупните си престъпления. Много ясно, че Стайков никога няма да признае за сексуални насилия над него. Смесването на истини и лъжи е познат похват на Борисов, наблюдаван нееднократно. Хвърля се кълбото с тази смес и после, Той е отново целият в бяло. Много внимателно трябва да се проследи всяка нишчица от информациите за Борисов.

5

Анонимен

преди 3 години

Сестра Галева ни лъже, пък ние и вярваме . . .