89

Щерю

преди 3 години

Да съдят Мая Манолова за подриване на Търговската им марка и имидж...

88

Анонимен

преди 3 години

Шат на пилето главата!!!

87

Minuva42

преди 3 години

Добре - да предположим, че повечето от това е вярно:Този Пилето се е договорил с властта и неговите акции са изкупени от Пенсионните фондове.Не е ли малко тъпичко да се срине компанията? На този Пилето му е през оная. Няма ли Пенсионните фондове - демек всички ние - да го издухаме? Или за предизборната капмания на Мая средствата са оправдани?

86

Анонимен

преди 3 години

Бой по мафията до скъсване!!!

85

Анонимен

преди 3 години

Да кандидатства за мярката"Запази ме".Въх,завалията.Направо черно ще нося заради него.

84

До 111

преди 3 години

Троловете на ГЕРБ са от МВР и им личи милиционерския почерк. Преди време преименувана Народната Милиция в Полиция. Но Милиционерите искат да са милиционери и наводниха редиците на ГЕРБ. Маноил Манов, Красимир Ципов, Главчев и още доста души от парламентарната им група ка милиционери

83

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на швепса за акциите на Градус.На мен ми разкатаха фамулията от тези локдауни.Някой да мисли за мен?

82

Анонимен

преди 3 години

В Нова Загора имаме хиляда сигнала срещу централата за биогаз, но тоя си бута пари навсякъде и нито РИОСВ нито някой друг се е задействал.

81

Анонимен

преди 3 години

Цитирам Беновска от изслушването пред комисията в Петък: " Бойко Борисов и Иван Пилето се срещнаха в сайт за запознанства, от там се познават " хахахаха ей няма такава па-чав-ра 112 място по свобода на словото

80

Анонимен

преди 3 години

Типично за БФБ,големи приказки празни обещания,излъгани инвеститори в случаят всички ние в лицето на Пенсионните Фондове,ако се докаже и надуването на оборотът на тая фирма която е сто процента под опеката на вожда,нещата стават съвсем грозни!

79

Марин

преди 3 години

Скоро пропастта между бедни и богати ще изчезне и ще има само бедни. Това е целта на комунистите.

78

Анонимен

преди 3 години

Градус е дребна риба. Няма си банка, няма си цял планински курорт, няма си рекламни агенции, спортни магазини и медии! Виж Бат Цеко е най-добрата приятелка на Боко!

77

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, Мая порути една фирма. Паднаха акциите. Та питам аз Манолова ли ще плати?

76

Ай Сиктир

преди 3 години

До анонимен 93: По-добре пенсионните фондове да инвестират парите за пенсии в работещи бизнеси отколкото да спекулират с тях на борсата или fx.

75

Анонимен

преди 3 години

Бой по мафията до спукване!

74

Анонимен

преди 3 години

Иван Пилето ще вдигне акциите с кух оборот от някой друг рекетиран неудобен на властта...хахахахах...

73

Анонимен

преди 3 години

Хак да ви е и везатвора ще лежите!

72

ДДТ

преди 3 години

Шефа на "Градус" е завършен престъпник.Странно,защо Комисията не го поразпита и за фермата с норки?! Там и в прекия ,и в преносния смисъл "разровиш ли го - ще мирише...".

71

хаха

преди 3 години

Га ядоооте кифтета .......не реваате ....а са уронен ви бил авторитета....ми той не е уронен ...това сте си вие ..... рекетьори...му..т.ри.... далаверджиййй.....ако дойде някой и ви поиска 12 милиона за да работите в държатам Му......????каква ли песен щяхте да пеете...но нали вие ги искате ......в съд ....и затвор ....

70

Любо питен

преди 3 години

Не знам кой на кого, кога, как и защо е краднал бизнеса, но знам, че пред очите ни сриват една прилично работеща българска фирма, която освен с обществено видимо значение дава работа и на няколко хиляди човека ведно със семействата им. И този срив не е от някой жълт вестник или информоционна агенция с областно покритие. Атаката е от Парламента. В такъв случай инвеститорите местят инвестицията си в по-сигурна среда. Всичките инвеститори.