72

Анонимен

преди 3 години

До българинТо диктатурата я сложихте вие със закриването на ЦИК и предаването на националните интереси с нови 160 секции в Турция.Вече сте се договорили и с ДПС да задължите и децата в училище да учат турски език като задължителен предмет.С това ще бъде запомнен този парламент.И си смени ника на турчин, защото само турчин може да иска в училище да се учи турски!

71

българин

преди 3 години

Това си е лично мнение на другарката Десислава.Истината е, че 45-тото Народно Събрание свърши много полезна работа!Най-важното: Промениха изборния кодекс така, че да не бъде в угода само на партия ГЕРБ и така, че да отразява наистина волята на българския народ!!!То ще бъде запомнено в историята на България и ще го пише в учебниците като най-славното, най-запомнящо се, най-важно Народно Събрание, което слага край на диктатурата и началото на ДЕМОКРАЦИЯТА!

70

Анонимен

преди 3 години

До 47Не, с конкурс са избирани само при Слави! Ти пак неподготвен, нямаш много време или пак ще си в грешка на изборите?

69

SarsCov2

преди 3 години

Извинявам се на всички свестни българи, за арогантните си коментари, но тези хора са толкова нагли, алчни, дребни душици, че се възползват от доброто ни възпитание. В края на краищата България е малка, селска държава и всички малко или много се познаваме. Всички сме попадали във брутални форуми и коментари между *** на БСП и ГЕРБ. Може ли подобни същества да ни управляват? Просто съм отвратен. Още мислят ,че те са спасението, а всъщност страната не помръдва. Дано се измъкнем от тези кърлежи.

68

Анонимен

преди 3 години

Защото герберастите пречихте, както Ви беше заръчал баш наг.лия вожд!

67

Анонимен

преди 3 години

Вие също!-:)

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Севда нали си направи къща за 1.5 милиона, много ясно че ще направи и челна стойка за да му угоди на нарциса шизофреник :)) Бех случайно гледал по фейсшита СевдаТВ, приказваше на Бокича все едно е некакъв мало умен, чак се засмях :))

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен72Кой е вожда, че нещо не виждам вождеве? Освен клатиккккурци с мераци.

64

Анонимен

преди 3 години

БойкоТв що не интервюра по *** пак вожда ?Ой как ще се разтреперят мисирките.Нещастниците.

63

SarsCov2

преди 3 години

Аз ще ти дам лилав лук за твойте 4,50 за кг., но ти ще ми пуснеш фактура по 30 лв за кг, че БАБХ иска половината, а другата половина е за нашите хора, а дребните търговци ще го пуснат 33 лв за кг, на заспалото овче население. Справка бг. борсите. Този народ трябва да го гърбим иначе ще е нещастен.

62

Асан Мангъров

преди 3 години

До БОБИ от ОЛХ.БГОсмукал ли си ги като за продаване?Или ша ми осмучеш Моя?

61

БОБИ от ОЛХ.БГ

преди 3 години

Продавам памперси втора злоупотрба .

60

Анонимен

преди 3 години

Още 30 години няма да се отървем от остатъците на царчетата, БКП-тата и мутрагенно изменените, ако си мълчим. И запомнете!НИКЪДЕ НЕ ПОДАВАТЕ "МОЛБИ"!ПОДАВАТЕ "ЗАЯВЛЕНИЯ" към тези, които сме назначили (и им плащаме) да ни обслужват!

59

Анонимен

преди 3 години

Как се излагат само така наречените ***.

58

Анонимен

преди 3 години

До SarsCov2Там е работата, че лакеите на Боце е нареждат в момента :)) Нема нищо общо с фурмите г-жа Атанасова, просто малшанс че Бокича е допуснал умна женица в редиците си :))

57

Язе

преди 3 години

Сакам дъ гласувам за Славчу!Он е млого убаф!Ама одръте и викат дека *** а фанала некфа склерозъ.Тава верну ли а?

56

SarsCov2

преди 3 години

Десито е много еротична, представям си я в джакузи пълно с фурми, с музикален фон от класиката на вожда на племето им, Цеца Величкович/ сръбска чалга/, не е като българската, проста чалга на ИТН, а истинска класика.

55

Анонимен

преди 3 години

Почти никога, може би 99% съм познавал кой е свестен и кой е ***, може да ме поздравите и за Атанасова :)) Сгодна и умна женица е :))

54

Джузепе Галибарди

преди 3 години

ЗА да ги застреляме Тия ще трябва на тяхно място да поставим по-кадърни и надеждни , но поне за сега такива не сме открили и предложили в листите ...!

53

Анонимен

преди 3 години

До Долния коментарМи да гласуват за Мозъка. И без друго нямат капка мозък нито морал както и техния дженерал. Който разбрал, разбрал, който не да вземе да попрочете...