20

Муахаха

преди 3 години

на Фалирала Крива Ракета и Космоса й Пречи!! Това само е доказателството за тоталният Фалит на Европа под Мъдрото ръкововство на К0мундетата от Брюксел!

19

Анонимен

преди 3 години

То тогава пожарникарите и учителите трябва да са милионери щом БВПто отива за пожарна и учители.

18

Анонимен

преди 3 години

Да, гроздето е кисело. Русия мина Германия по БВП, и още ще запада икономиката на запада.

17

Чочо

преди 3 години

До Анонимен Какви глупости пишеш ,нещо ми се струва че си Ваксиниран .

16

Gero

преди 3 години

Осветяваш се на свещи, сиреч живеч екологично чисто и си в голям екологичен напредък. Нищо, че навлизаме в рецесия и бизнесът дава все по-ниски заплати, а човечеството обеднява. Важното е да се внедрят масово електромобилите пък, к'вото ще да става.

15

Анонимен

преди 3 години

Състезанието трябва да е по МРЗ .Като за общия пазар то трябва да е общо. Освен това и разходите за социални политики трябва да са еднакви .Както и ДДС на храните. Сега знаем кво правеха герб ,бсп и дпс. Разходите за ранно ченгеджийско и военно пенсиониране се изчисляваха като социални разходи .Така народа е затриван за да може ченгеджиста да се пенсионира рано и да подбива цената на труда защото взема и заплата .Затова мафията герб държи толкова ниско МРЗ то.Държавен бандитизъм стимулиран от ЕС

14

Ceci_

преди 3 години

Май ще ни грабят

13

Анонимен

преди 3 години

"Широкото внедряване на зелени технологии като използването на алтернативни енергийни източници и разпространението на електрически превозни средства и инфраструктурата за зареждането им, е много скъп проект."В резултат животът ще стане по-скъп, тези са много умни или целта им е да намалят населението.

12

До 13

преди 3 години

Много добре казано!

11

Анонимен

преди 3 години

процента ваксинация, максимизаране на социалния рейтинг на зомбитата послушковци,най малък брой автомобили на глава от населението, великото бъдеще от където ние се връщаме е отново на хоризонта. ураа за ЕСССР.

10

Анонимен

преди 3 години

БВП не е за работниците те го създават но не го консумират. БВП го консумират полицаите пожарната учителите лекарите и лежачите у парламата. Без да има пари в хазната тези лежачи ще ми ядат долу подписания. А хазната се пълни от работещите които произвеждат продукция която е за вътрешният и външният пазар. Без работещите създаващи благата нито една държава няма да оцеле е.

9

Анонимен

преди 3 години

Само чрез повишаване на стандартът на живот на най-изостаналите региони ще реши проблемите с пренаселването и проблемите с мигрантите, обратното на това което правят западняците в лицето на Уолстрийт и Лондонското сити.

8

House M.D.

преди 3 години

И на кой връх в Порто са се срещнали?

7

Анонимен

преди 3 години

Бюрократите да се откажат от заплатите си щом парите не са важни, да се откажат и от храната ще живеят на зелена слънева енергия.

6

Форестгрийн

преди 3 години

Няма как да има вечен растеж на планета с ограничени ресурси.Тая система отдавна е ясно че е сбъркана,има много бъгове за оправяне.Просперитета трябва да се измерва не в количество,а в качество.

5

Анонимен

преди 3 години

Очаквано, Китай е напът да изпревари САЩ по номинален БВП, а ЕС диша прахта на Китай от години.

4

Анонимен

преди 3 години

САМО ДА НЕ ВКЛЮЧВАТ ДОХОДИТЕ НА РАБОТЕЩИТ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧЕ ОТ ПОСЛЕДНОТО МЯСТО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА НИ МРЪДНЕ СЛЕДВАЩИТЕ 5 ВЕКА.

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Това е супер новина на Байче и България!Празнувайте българи, оти по БВП сме последни в ЕС, а в Европа зад нас са само Албания, Босна Херцеговина и РСМ.Но пък сме ПЪРВИ в света като най-бързо изчезващата нация и на 112то място по свобода на Словото!Махайте това БВП!Хубав ден за българската Демокрация!

2

Кон

преди 3 години

Някой знае ли нещо за бившият министър Нено който като ламята изпи водата на Перник? Или за дебелото Лили отличника на Барцелонски.

1

Анонимен

преди 3 години

Добре, че няма на къде да изпаднем повече, другите да дерзая!