84

Анонимен

преди 3 години

Егати популиста! 12 години не се сети че има образование да развива. Само на поповете раздаваше щедро от парите ни. И се сетил предизборно кое е важно! Хайде къш, крадлив айдук!

83

Анонимен

преди 3 години

До ДАНС ,абе вие психиятри нямате ли ? Този индивид спешно принудително трябва да се лекува

82

Анонимен

преди 3 години

Късно е либе за китка ! Като виждаме ти колко си образован ....

81

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Той не знае какво е модернизация, не знае какво е учебен процес. И до двете не се е докосвал никога, но това не е пречка да говори заучени фрази. Това е една от причините за провалената държава на Борисов - няколко мандата си пее заучени фрази, без да разбира какво прави. И имаше интереси само за едно - да си прекарва приятно времето, да се разхожда с ,,жипката" - човека толкова си можеше. За него върха е, че е успял да стане шофьор, това е максимума му!

80

Алтав гербер

преди 3 години

Образованието в България започва и свършва с Винету

79

Анонимен

преди 3 години

Днес е събота и по стара традиция Боко би трябвало да е някъде с джипката "на инспекция" Чакаме да видим къде ще иде за последно... Или пък са му подарили пак някоя плеймейтка да олаби напрежението...

78

Анонимен

преди 3 години

#БайСтаврЧакада цъкат минуси троловете.

77

Христо Христов

преди 3 години

По принцип няма лошо, но в планово обучение на матряла може и да има.

76

Буци е новия Паисий

преди 3 години

Ние учебен процес нямаме от 40г . Цялата система е бъркоч от нафталин и слаби преподаватели. Неизкарва никакъв продукт, а има големи вложения. Но няма проблеми всички родители продължавайте да мълчи те и да врякате, колко важно било под игото и 100 глупости , къде се учат. После децата ви,ще берат ягоди и ще бягат по света. Защото нестават за нищо :))

75

Анонимен

преди 3 години

Не го ли махнаха тоя вече?

74

Анонимен

преди 3 години

Буци,ти ли утрепа мутрите от прехода ??? Ти ами ,кой друг .Сега от страх се прави на Ентелигентен.

73

Анонимен

преди 3 години

Бойко ,кажи на държавите , че министрите не са длъжни да се явяват н Парламента , че властимащите не са длъжни да дават отчет за похарчените пари, че премиера Лично помага на частни фирми - да видят държавите ние каква "държава" сме.

72

Анонимен

преди 3 години

Изчезвай тикво ! още ли си в бг-то, ходи при твойте авери в Южна Африка. Да не сме те видели в България повече.

71

Бойко член на БКП

преди 3 години

В САЩ са на ясно какво става в България,натовска държава, в която се взривяват складове за муниции,приготвени за продажба в държави, които са въвлечени от Русия във военни конфликти,с цел откъсване на територии в полза на Русия,Герб и Патриотите с бездействието си поощряват тези процеси,не ги обявяват за терористични актове,с човешки жертви,това е краят на Борисов и Герб,САЩ ,всички натовски територии трябва да бъдат защитавани от тях и тези които са поели ангажиментите в НАТО

70

Ф.С.В.

преди 3 години

Фурми за пилета)) после фурмите били продадени) после били подарени на БЧК - после от държавна сделка -стана частна сделка ) и все такива измами) Огромни ферми за пилета бяха унищожени-- за да остане само една _Гладус)) Гладус никога не е била Глобявана ! Кюлчета с форма на яйце) Коронакризата беше изкупуване на бизнеса в БГ- Затова бе цялата тази пропаганда!

69

Анонимен

преди 3 години

ДЪРЖАВИТЕ ДА ИНВЕСТИРАТ В МОДЕРНИЗАЦИЯ НА УЧЕБНИЯТ ПРОЦЕС. ИСКАМ И АЗ ДА ПОМОГНА НА ДЪРЖАВИТЕ ДА СЕ МОДЕРНИЗИРАТ КАТО НАС. ИМАМ ДВА ТОМА ВИНЕТУ ДО 8 КЛАС И ЕДИН ТОМ ВИНЕТУ ЗА 12 КЛАС. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ И ВИЕ НЕКА И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ. ДАРЕТЕ ВИНЕТУ СПАСЕТЕ СВЕТА ОТ НЕГРАМОТНОСТ.

68

Бай коста98958

преди 3 години

Затвоооооооор

67

Анонимен

преди 3 години

Малеее, срам! *** еднокнижник, да обяснява на останалия свят, какво е образование, при положение, че представлява страна с най-лошите бази за обучение. СРАМ!

66

Анонимен

преди 3 години

Никога повече ГЕРБ във властта.Нищо по-малко от това.Иначе същите лъжи и въртележки вече 30 години.

65

Анонимен

преди 3 години

Тоя 2loop от собствен опит ли говори!?Научил е, как да управлява държава от джипка, но неговите калинки,са шампиони по купени дипломи май А суперкомпютъра!?"Готов за експлоатация"?Не ми казвай, че след толкова милиони стои като паметник, защото гeрбаджиитене знаят за какво да го използват...