9

Бай Иван

преди 3 години

Иво Мирчев е син на отявлен комунист! Същият заявява,че баща му е бил" Обикновен партиен секретар в Крушари...."Прозвуча ми като " Малко съм бременна...."

8

ДБ

преди 3 години

РазПродайБългария може да прибавят 1-2 депутата, но дадоха възможност Доган-Пеевски да бъдат с поне 40

7

Майора

преди 3 години

Абе Мирчев какво искаш?Не стига че сте се събрали неуспели и отхвърлени политици, които проповядвате джендърство , еднополови бракове, Истанбулска конвенция и в Европарламента гласувате срещу България!Да не говорим че ползвате фалшиви имена при дарителите.Така че не виждам как ще сте първи!

6

А,бе,

преди 3 години

Къде е Стъки?

5

Анонимен

преди 3 години

Ивайло, - и вашата партия "Демократична ългария" и ГЕРБ са еднакво редни и токсични. Има една приказка - все се карат и все в едно гърне пър-дат. Ето това сте вие.

4

Калеко Алеко

преди 3 години

Това Буре май и то се беше натоварило на гумената лодка на Тюлена от плажа на Росенец, а после участва и в цирка който Бойкикевците разиграха пред резиденцията на Доган, и за да е пълен скеча полицаите и тези от НСО дори го потъркаляха малко за да му наместят обръчите, ама гледам че пак се е раздуло ... !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Иво кво се чуди?Те навремето човекът глас го пребиха в тях като нахлуха баретите и чак като му видяха плакат с него,разбраха,че е друг.ГЕРБ са си такива и без Цветан Цветанов...

2

Анонимен

преди 3 години

Вредни сте за държавата, затова ГЕРБ ви "виждат" в такава "светлина"...

1

ФИГУРАНТ

преди 3 години

и този е ФИГУРАНТ или Е ГОВОРИТЕЛ НА РУМБАТА