170

знаем ги

преди 3 години

Спомням си 1993 г по курортите се говореше колко са богати руснаците. Едно дете отишло, поискало шоколад, оставило 100 долара и не взело рестото.Това вероятно е измислена случка, но е възможно детето да е било впечатлено от шоколада и да не е знаело че трябва да вземе ресто. Руснака сигурно е попържал по адрес на българите . . . Както и да е било, това си беше нахална пропаганда.1993 г руснаците бяха доста окъсани. Добре че Клинтън им изпрати пилешки бутчета които не са на почит в Америка.

169

всяко зло за добро

преди 3 години

Руснаците са нестабилни партньори и обичат да извиват ръце.В момента сме затруднени, но в дългосрочен план това ще подейства отрезвяващо и стари грешки няма да се повтарят. За съжаление курортите ни бяха създадени по мярка за руските туристи. Но, когато нещо свършва, започва нещо друго.

168

Анонимен

преди 3 години

Какво общо има празника Великден с ходенето по хотели?

167

Анонимен

преди 3 години

Какъв туризъм бе, хората вече не са това, което бяха преди една година, да не говорим за преди две. Имаме жестоко намаление на приходите + инфлация. И това е навсякъде. Туризмът е лукс и изгаря първи.

166

Solar Power

преди 3 години

Еми така е като няма правителство в момента ..... викайте африканския да помага :)

165

Ай, стига, бе!

преди 3 години

До komitataТридесет години като Ви го повтаряха, вий где бляхте, пасяхте, и пихте водица от чисти извори?Друсахте кючеци, играхте компютърни игри, псувахте родителите си и чакахте някой друг да ви постеле. А едно време на 16 г. са били на фронта при война!Ей, на. Заповядай. Това е...

164

Еми... супер!

преди 3 години

Сополанковци-наркоманковци от Великобританците и лапетата на Германците ни отсвириха рано-рано.Вече ни отсвириха и Русия, заедно с държавите в ОНД...:-DТроен Шлем на отговарящите, за което! :-)))))))

163

komitata

преди 3 години

БГ няма самостоятелна политика и конците се дърпат отвън з а да се седи у власта- разпродаде с евсичко от национални богатства до сектори свързани с националната сигурност-загубихме всичко-от туризъм, инвестиции, земеделие ,енергетика ,отбранаи т.н.

162

Анонимен

преди 3 години

Супер новина за нормалните провинциали *** Варната. Няма туристи няма мръсотия има място на плажа. Хотелиерите ще измислят някакви врътки и пак ще се оправят

161

Кримски

преди 3 години

Къф Симферопол те гони. Това не е на морето.Виж, Евпатория, Черноморск - ***-дойди, прилични пясъчни плажове.Алушта - най-голямата измама - само чакъл и сянка там.Ходил съм 3 пъти в тоя Крим, нащо море е по-добре като цяло.

160

Българин

преди 3 години

И аз юли съм 2 седмици в Крим! Феодосия и Симферопол са красиви и чисти! А в Черно море няма гуйна!

159

Руснак

преди 3 години

Крим като беше в *** имаше 700 000 туристи, а сега като си го върнахме има 8 милиона! Богаташите ни плащат по 20 000 евро на нощувка в 6 звездни хотели, а на вашия вмирисан ол инклузив за 100лв никой не иска да ходи! А вие и 5 милиона туристи не можете да вържете!

158

Анонимен

преди 3 години

няма нормален човек на тоя свят който да иска да отиде да гледа свински физиономии на чалгясали некадърници връзкари!

157

Руснак

преди 3 години

Тая година няма да дойдем ще фалираме натовската губерния булгария хахахах. Ние си имаме красиво кримско чисто черноморие, а вие си имате мутренско бетонирано мутроморие или по-скоро лайнонорие!

156

Анонимен

преди 3 години

Абе ей, мрънкачи. Един ден ол инклузив струва 100 лв. в 4 звезден хотел. Било скъпо! В Гърция да не е по-евтино. Там е толкова, но без храна. Не е скъпо, ама вие сте бедни като църковни мишки. Само големи усти имате!

155

Анонимен

преди 3 години

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!

154

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Спокоооо! Фалитите са супер като прочистване от бетона и асфалта ! Хак да ви е ! Питате се къде е българският турист ?! Ами в Гърция, Турция и всякъде другаде, но не и по бетономорието с цени като за Сен Тропе или Монако!

153

Платено унижение

преди 3 години

Платено унижение - това е почивката по нашето Черноморие.

152

seychellesss

преди 3 години

По хубаво от малдивите и сейшелите няма. Имаме имоти навсякъде. Не разбираме *** на местните булгари.

151

Анонимен

преди 3 години

Ей сега, заради фалирали мутри, ще обява Просия за приятелска държава. Супер, че няма да им гледам модрите наоколо