10

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Русия официално забрани на руски туристи да идват в България, спряха полетите до България, казват, че са забранили и на руснаци да купуват имоти у нас. В момента руснаците, които имат имоти у нас масово ги продават.. Та как мислите, че ще позволят на руска фирма да спонсорира някакъв си футболен клуб у нас?Така ще е, нали сме първи евроатлантици, искаме да гоним дипломати

9

хаха

преди 3 години

след антируската политика на България .....спсори от Русия няма да дойдат!ЗАБРАВЕТЕ!

8

Анонимен

преди 3 години

До 6Кой ти каза ,че са руснаци?Това ,че са от Русия може да значи ,че са и кюрди,там има всякакви.

7

Анонимен

преди 3 години

,,Инвеститор"!Демек наливач на пари в каца без дъно с 0% възвращаемост.Някой действително ли си мисли ,че все още има такива бал.ъци?!

6

Анонимен

преди 3 години

и кой нормален се интересува от това ?!

5

Родолюбец

преди 3 години

Как така руснаци ,сакън ,недейте-трябва да са американци,англичани,французи и т.н.западняци!??А Холивуд ще направи филм за Дякона и ще го изиграе някой чьорний актьор !Ха,ха,велико ,ааа.

4

Офис служител

преди 3 години

"Литекс се влива в Етрополе, отборът се ПРЕИМЕНОВА на ЦСКА-София" 09.09.2016 отборът на ЦСКА (истинския) се закриваокт.2016-апр.2021 = ЦСКА гони 32-ра титла (все едно Наим Сюлейманов да гони 4-та олимпийска титла).2021 = България на 112 място по свобода на словото=============================затова сме на този хална първо място са виновни самите журналисти, които пишат лъжи, защото ги е страх от големите пари и мутрите; ако пишат истината за ЦСКА може да им се случи нещо

3

Анонимен

преди 3 години

Наливането на пари е безсмислено... Трябват инвестиции с цел възвръщаемост

2

Просия

преди 3 години

Само руска фирма може да спаси Левски, ако чакаме западна компания или пази боже българска такава ще доживеем най-обичаният спортен клуб в България да изпадне в трета лига. Сега кучкарите като разлаят псетата, левскарите да се стегнат в китките и да не мрънкат, защото на запад не им пука за Бг, а камоли за най-великият български клуб!

1

Анонимен

преди 3 години

Пак ли чакат спасители? От една година всяка седмица идват нови ........