22

Анонимен

преди 3 години

Къде пък видя гелберасти да ***.Те са най-тихите и ви гледат сиера.Както каза един коментатор и "люпят семки"Мая кречеталото, и Капон са се хванали за косите и Хаджигенов вече се отказа от тях.Пренесоха Факултето в Парламента.Не искат да управляват, не искат да ръководят държава ескат скандели да правят.А Слави просто се покри - и той не иска нищо, защо влезе в НС освен да си оправи финансите не виждам.Нинова е в нокдаун. С нея никой не разговаря

21

Ааа що

преди 3 години

Не е подозрително, нормално е, нямат никакви подходящи министри не знаят езици не са представителни Африканския на среща с Макрон и останалите- като циркаджия сред богаташчета ще бъде. С чалга песни ли ще ходим е Брюксел?

20

Анонимен

преди 3 години

Абе аланкоолу,до сега видях две нещаПървото е - Герберастите *** на умряло - това е ясно по обясними причини.Второто е по опасно - Вашата необуздана лидерка говори пълни глупости.Мирише на Герб отвсякъде.Ако някой може да провали нещо това е тя - импексовата.Още като я избрахте казах, че ще ви провалиАма и вие сте алчни като бибиткоСледващият шут е за вас

19

Анонимен

преди 3 години

Нови избори и ревизия за хунтата!

18

Анонимен

преди 3 години

А свиленски и деса фигурантска подозрително мАлччЪт

17

Щерю

преди 3 години

ИТН, ИТН, ИТН и т.н., и т.н., и т.н. ...

16

Пишман Анализ

преди 3 години

До Анализ: "Тяхното твърдо ядро сега има крила" и вече хвръкнаха към нищото. Никой няма да търпи вече Бойко и крадливата му дружинка.

15

Дотук с Бойко

преди 3 години

Интересни са ми пишман-анализаторите, които откриват много акъл или хитрост у Бойко, който сам си е признавал, че е п'рост. Много акъл и много хитрост ли се иска, за да видиш че при този парламент няма как да приемат правителство на ГЕРБ?Бойко просто няма избор. Предлага правителство с надеждата, че ако се види че Слави не се справя (не е изключено) да каже: "Аз такова чудесно правителство ви предложих, даже не предложих себе си". Та да се каже електората "хайде да го изберем пак".

14

Анализ

преди 3 години

ГЕРБ са първи, заради коалицията с новото СДС. Тяхното твърдо ядро сега има крила и при едни нови избори, ще влязат даже сами без ракета носител. Вфму ьщму ш ыфьщ еу ш Пукию. Даже може само те и ГЕРБ да влязат.

13

Стабилно бедни

преди 3 години

След три мандата на Бойко имаме милион и 270 хиляди пенсионери с пенсии под 380 лева. И това по данни от финансовият министър на Бойко за коледните надбавки през декември 2019 (тогава бяха под 360, а с последната индексация - под 380). А от тях има хора, които са работили по 40 години.А БСП отдавна предлага преизчисляване на всички пенсии. Но за да стане това трябва първо да се оттървем от Бойко и ГЕРБ.

12

С ГЕРБ надолу

преди 3 години

Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС.При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад Румъния, а по времето на Станишев влязохме на едно ниво в ЕС. Дотук с ГЕРБ и Бойко, никой не иска даже и да говори с тях.

11

Антикамунист

преди 3 години

Долу бсп!Никаква власт за вас няма да има.Пратили сме *** да ви закрива.Още малко остана,като паднете под 1%край с вас.*** само тука останахте,навсякъде ги затриха.Наследници на убийци и терористи-долу!

10

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

БСП И МУТРА МАНОЛОВА ЩЕЛИ ДА СПРАТ КОНЦЕСИИТЕ, ЗАЕМИТЕ И ДА ИЗГОНЯТ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ. ХАХАХАХАХА ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА НА БАЛКАНИТЕ...добре че няма да стане

9

УМЕН

преди 3 години

ДАЖЕ и турчина е по умно от чалгаря!!!

8

Срутището ГЕРБ

преди 3 години

Какво доживяхме! ГЕРБ да предложат правителство, а да не предложат за премиер Бойко Борисов. Смях в залата.

7

бсп са гадове

преди 3 години

До активист на БКП. Хе-хе, как загуби, като стана първи на изборите с 8% преднина пред втория? Ти така ли виждаш загубата? И май не усещаш накъде отиват нещата - нови избори и още по-убедителна победа на ГЕРБ. Защото се вижда, че другите за нищо не стават.

6

дави кажа

преди 3 години

Затуй тряба да има двама кандидати не един бюлюк кандидати и да се гласува един кандидат само с ДА илиНЕ а другия наобратно

5

Активист на БСП

преди 3 години

Важното е че Толупът загуби ! Да отиде в затвора !!!

4

до 2

преди 3 години

Ще ви припомним времената от 96 та и тошкопутковци и слави трифоновци ще ви окачиме по стълбовете, не бой се! Топорът е наточен и чака точният час да почне чистката от чака рака и3мет!

3

Анонимен

преди 3 години

До ИТНговорете си, обсъждайте си, в пунктовете!Очакваме с нетърпение панаира!Възможно е да не се получи, нали!