18

ВИНЕТУ

преди 3 години

Ха-ха, Боко пак ги изпъкнала. Факир.

17

А, КЪДЕ Е СЛАВИ , БЕ

преди 3 години

ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ.....ИЛИ ВСЕ ОЩЕ , ЩЕ МУ СГЛОБЯВАТ "ПРОТЕСТЪРСКАТА БИОГРАФИЯ " ..ХА,ХА,ХААААААААААААААА...."ДОКАТО Е В КАРАНТИНА"!?КОРНИ КАЗА ---ЧЕ ЧАЛГАРА ИЗОБЩО НЕ Е БИЛ НА ПРОТЕСТИТЕ, БЕ...ХА,ХА,ХААААААААА...КРУШОВИЦАТА , ПОНЕ СЕ ЯВИ ВЕДНАЖ...ВМЕСТО НА БУЗЛУДЖА!!!

16

депутат

преди 3 години

ТЕ МАЙ СЕ ОТКАЗАХА И ОТ ВЛАСТТА, не знам за какво се явяват на избори и когато имат мнозинство продължават да искат оставката на Баце, а той отдавна я подаде, даже не правят и консултации помежду си, а пък и хората на Костоооф, който с една синя лентичка на челото свали правителството на БСП, сега да седнат да управляват ЗАЕДНО

15

Анонимен

преди 3 години

Майчето да вземе сега да оплюе някой друг, примерно да се яви Слави.

14

Анонимен

преди 3 години

АМА КЪДЕ Е БОКО НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДА ГО ПУСНАТ ЗА ИЗДИРВАНЕ БЕГЛЕЦА

13

българин

преди 3 години

До Анонимен 7 Ти чуваш ли се какво говориш? Призоваваш към публични екзекуции?

12

Ф.С.В.

преди 3 години

След като чу че трябва да ходи в народният Съд-ТОй се начупи целия -болничен директно с отпуска и оставка -какъв страхлив човек? какво толкова се страхува???

11

ДДРОнег

преди 3 години

За Бъглария е нормално престъпниците да се разбояват баш като почнат да разследват или съдят !!!Та и тОлупът не прави изключение ...

10

Анонимен

преди 3 години

Селският бабаит е на върха на щастието си, че е измамил балъците и не са го занесли в Парламента. Горкият, как не му присадиха малко мозък в тази болница, изтървал е...

9

Анонимен

преди 3 години

Хората премахват Ковид болници след като почти цялото население е имунизирано с Пфайзер,ние още обсъждаме Б.Борисов.Е ама тука има антиваксъри,античипове и прочее разбирачи!Ей *** народ е българския,инат и недообразован!Такива ни и пишман депутатите!

8

Накрая

преди 3 години

Разбраха че няма да ги огрее!

7

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да го слушате този диктатор, направо го екзекутирайте, като Чаушеску.

6

негласуващ

преди 3 години

Абе не разбрахте ли че няма оттърване от тоя Бойко!Прос,куц,сляп ама пак с неговата ръка дърпат конците(чуждите и нашите задкулисни господари) а Парламата е само театър и парлама за простолюдието!

5

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

След тази операция Баце е замислил такава за хемороиди, колоноскопия, смяна на пола. Чакайте го към 2025 да дойде в парламента

4

Митова

преди 3 години

Язък че толкова се скланя на Славчу, Митова я поряза..

3

Анонимен

преди 3 години

Ама то и ние отдавна сме се отказали да го изслушваме, ама чат пат се налага по 5-6 пъти на ден по телевизията. За сайтове като този да не говорим колко статии публикуват за НЕГО.

2

1253

преди 3 години

Нинова като чи ле нарочно не се съборзява с правилата. Не е възможно за толкова години да не знае кое как се внася и как се правят предложения. Добре е за нея и БСП тонът да бъде усокоен.

1

Ти да видиш

преди 3 години

Всичко било спешно.Те не могат правителство да направят,обаче за два-три месеца дето остава живот на това народно събрание трябвало спешно да правят закони.