51

Анонимен

преди 3 години

1. Инжектирането предпазва ли ме от заразяване - НЕ2. Инжектирането предпазва ли другите да не ги заразя - НЕ3. Инжекцията тествана ли е върху хора за дълъг период - НЕ4. Има ли смъртни случаи от инжекциите - ДА5. Мога ли да търся отговорност от производителя - НЕ6. Махам ли маската - НЕ7. Дистанцията и другите мерки важат ли за инжектираните - ДА8. Имам ли каквито и да било привилегии заради инжектирането - НЕ9. Трябва ли да се инжектирам периодично след първия път - ДААми ..муа-ха-ха

50

Анонимен

преди 3 години

Бил Ваксината, Канибалите Клинтън, Обонго Арабина, Фаучи Фашиста, Шваб Швайна, Шорош Медузата, Травестита Камала, Мелинда Адамовата Ябълка, Джо Ядрения Памперс и бандитите от НОЩ харесват тази новина.

49

до 52

преди 3 години

Няма добра заплата в света на хората, работещи из супермаркети, складове и шофьори на баничарки за 2000лв.. Ама по цивилизованите компании хората взимат петорно и, да, взимат хубави заплати и са акционери в компаниите, за които работят. Ти се залъгвай колкото си щеш.

48

Значи

преди 3 години

един френски класик го беше казал много хубаво. Приблизително смисълът беше, че... 'произволно муле да вържеш на кой да е селски кръстопът, след достатъчен престой у калта, ще вземе тапия за белопрестилковец, та да се окипри с нея

47

asd

преди 3 години

Такива като вас, ***, е имало винаги, но не са спирали напредъка на човечеството. За съжаление в момент на пандемия вредите много с вашата дезинформация. Отговорността е ваша, че сте некомпетентни, а облъчвате хората.

46

Анонимен

преди 3 години

И тази е на хранилка някъде, ама те не си правят сметка, че може да играе дървото накрая...

45

asd

преди 3 години

Много болни хора коментират ваксините :( Много ***. Ваксини има от 240 години. Всичко що шава навън е с ваксини. Домашен любимец да си вземеш и първо го ваксинираш. Само търсите под вола телета. Но тази дезинформация е за пари в полза на хранителните добавки и част от хибридната война в полза на изтока.

44

Анонимен

преди 3 години

Не посягайте на децата!!!

43

Салам

преди 3 години

Значи хора загиват след ваксване а вие искате и децата да уморите така ли !? САТАНИСТИ

42

Анонимен

преди 3 години

И като си знаем стоката как се става про фанес орка и как дипломи сякакви се дават на кило от отделенията още, та кой докъдето му стигат мераците все се е наредил за по тескере, приемаме всяка такава проф-скадума за повече от свята истина, направо Абсолют.

41

Анонимен

преди 3 години

Само заради това изказване заслужава да я увиснем на първият клон.... все едно не знае за какво става дума, опитни зайчета на ваксина и то не каква да е, ами справя от целият свят заради страничните й ефекти...

40

друг преподавател

преди 3 години

Редно е,когато се представят такива категорични и необосновани становища,да имаме информация относно професионалната кариера на въпросното лице-д-р,епидемиолог,който преподава-какво? в Университета,работи ли в колектив,който е направил клинични проучвания или чете популярни статии и пише поръчково?Не посягайте към децата,без да е сигурно,че няма да пострадат!Още не могат да се разберат на кого и как да прилагат ваксините,още подписваме информирано съгласие и вече са заплашени и децата.Не бива

39

не разбрал

преди 3 години

Тази Бацелова, някаква рода ли е на Баце?!

38

Анонимен

преди 3 години

Аууу, докторке, викаш бързо да им видим сметката и на децата. Бил Гейти чака да намалеят милионите деца, които се раджат всяка година в България. Чума! Ваксинирай своите деца/внуци! Само тях.

37

Анонимен

преди 3 години

мен ме притеснява че някой ден дъщеря ми може да се вземе с някой от ваксиниран род, тея ми говорят да я ваксинират, вие искате ли да ядете бой до умиране а ?

36

Мяу

преди 3 години

Таз докторка бърка човешките деца с лабораторните мишки.

35

Анонимен

преди 3 години

ТАКА ТАКА БИЙТЕ Я НА ДЕЦАТА БЕЛКИМ СТАНАТ ХОРА

34

АнонимеН

преди 3 години

ОТВРАТ!!АЗ АКО СЪМ ЛЕКАР ЩЕ КАЖА: НЕКА ЗА ДЕЦАТА СЕ КУПИ НАЙ-СКЪПАТА ВАКСИНА ТАЯ НА МОДЕРНА ТЯ СТРУВА 33$! ЗАЩОТО ДЕЦАТА СА БЪДЕЩЕТО !------------------НО СЛУГИНАЖА НА ГЕРБ САМО И САМО ДА СЕ МАЗНИ НА ПАРТИЯТА МАЙКА БЕЛКИМ СТАНЕ Я ДЕПУТАТКА Я НЕЩО ДРУГИ И НА ДЕЦАТА ЩЕ НАБОДЕ АСТРАТА ДЕТО СТРУВА 4$!МНОГО ДОЛНИ ХОРА ИМА В БЪЛГАРИЯ МНОГО!

33

ДДРОнег

преди 3 години

Според мен не е правилно да се дават ваксини на децата :1. Все още ваксините не са напълно проверени за странични ефекти след години2. Децата са най-малко застрашени от ковида3. Ваксината Астра-зенека се оплю, къде правилно, къде неправилно, но няма информация как са страничните ефекти при другите васкиниНека пак се обсъди проблема след година или повече !!!

32

asd

преди 3 години

От всички ваксини един милярд дози вече са поставени - руски, китайски, патагонски... А Астра Зенека вече приключи пандемията в Англия. Спаси хиляди човешки животи и икономиката.