396

Смях до сълзи

преди 3 години

На фашизоидния Тошко му омекнаха крачката в президентството и с треперливо гласче обяви, колко е щастлив от срещата с Радев.

395

Станислав

преди 3 години

То не е важно каква подкрепа приемат а кой ги подкрепя. Ще стане като при ГЕРБ ще ги подкрепят ДПС и БСП а след това да се оправдават колкото искат, че нямат тайни договорки с тези две партии. Така говориха за ГЕРБ като получиш подкрепа без да си я искал, сега ще си го получат и те същото че и двойно.

394

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам БСП да се натиска насила да гласува за правителство на ИТН. Има и позиция "въздържал се". Може и да не участват в гласуването.

393

хахо

преди 3 години

4алгаря и правителство ха ха ха , маитап уили

392

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Къде сте тикввиии и дългата и дебелата.!.

391

Анонимен

преди 3 години

И.Т.Н щели да приемат подкрепа само от партиите на промяната - демек няма да правим правителство , не щем да сме на пангара защото усещаме дебелия . Е ми даааа , не се управлява лесно държава , може да се каже , че това е най-трудното занятие.

390

Рошко

преди 3 години

Викаха крякаха,яйца,хартия, риба мятахадепутати станахалюта болест хванахавласт искаха, лъжи редихаедин по един се изнизаханародът разлютихамечтите му разбихаДе тояга, де!

389

Нищо ново

преди 3 години

До РАЗОЧАРОВАН: Хайдеее. И Мая Манолова стана мутра, така ли? По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш.

388

Време за промяна

преди 3 години

Да не бързаме. Първо утре ГЕРБ ще получи мандата, след това ще го върне, и чак тогава ще видим какво ще правят Слави и ИТН. Може да направят правителство на малцинството, но колко ще изкара не може да се каже.

387

Lora

преди 3 години

"Лаконичен коментар" от страна на ИТН май се разбира - ние не знаем какво да кажем. И правителство не знаем как да направим. Шефът ни се укрива а Тошко не е писал още такъв сценарий. Той най-може да обижда и да реди гротески. Искрено се забавлявам с тази псевдо партия. Не може да им се отрече че правят шоу!

386

РАЗОЧАРОВАН

преди 3 години

Славчо всичко друго съм очаквал от теб ама да приемеш подкрепа Мая мутрата. На следващите избори да не питаш кво стана кой ми ака в гащите.

385

Анонимен

преди 3 години

Явно на учиндолеца , Мая не му се вижда да е от статуквото ?

384

аз

преди 3 години

Защо младите хора протестираха умни и свежи а получиха куц кон слави и стари .... мая, Дончева и адвокатите дето изкарват от затвора педофилите и ромит дето изнасилват бабички по селата?

383

Аспарух

преди 3 години

Слави, Слави, къде си болнав?

382

Анонимен

преди 3 години

Тошенце, те ББ и Слави ще се разберат, ама такива като теб го отнасят.

381

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с мажоритарните избори, чалгааааааааариииииии?!? Ако Слави и Тодор не са лъжци ще бъдат приети още в сряда!! Ххахахахахах! "Тати ще ми купи колело ама друг път"!! Ххахахах!

380

Бееееееееееее

преди 3 години

ТошкОВЦИТЕ България ги знай!!!

379

Анонимен

преди 3 години

викат на Бойко k0мунде. Мутрите викат на Бойко мутра. Чалгарите викат на Бойко, че политиката му била чалгарска. Ако не се обърнем към историята, ще ни се налага през десет петнайсет години да се спъваме в един и същ камък. Покажи ми приятелче, кое правителство преди Бойко е вдигало четири години подред в мандата си минималната заплата, докато курсът на лева не се е променял? Сещам се само ,че виденов вдигаше всеки месец заплатите, докато накрая доларът от три четири стана 3000 лева

378

Анонимен

преди 3 години

*** викат на Бойко ***. Мутрите викат на Бойко мутра. Чалгарите викат на Бойко, че политиката му била чалгарска. Ако не се обърнем към историята, ще ни се налага през десет петнайсет години да се спъваме в един и същ камък. Покажи ми приятелче, кое правителство преди Бойко е вдигало четири години подред в мандата си минималната заплата, докато курсът на лева не се е променял? Сещам се само ,че виденов вдигаше всеки месец заплатите, докато накрая доларът от три четири стана 3000 лева,а заплатата ми 20 долара. Помня че Костов замрази на всички държавни предприятия и служби заплатите

377

Рошко

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА Е МЕДИАТОР, А РАДЕВ Е ПОДПАЛВАЧ НА ВРАЖДИ. ТОЙ ПРЕДИЗВИКА ПРОТЕСТИТЕ, БОЖКОВ ГИ ПЛАТИ , А СЕГА РАДЕВ ЩЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСВО КАТО ВЪРНЕ ЖЕСТА НА НИНОВА, А Й Е И ЗАДЪЛЖЕН, ЧЕ ГО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ.