55

Анонимен

преди 3 години

България не държи никой като заложник.България иска да има добър съсед и да не крадат историята и.Където пише че е българска история не може Македония да иска да е македонска въпреки че тази история се творила на днешните така наречени македонски земи.Това е.Много е просто но автора му е изгодно да говори за заложници.

54

Анонимен

преди 3 години

Купете си книга на Македонски и се опитайте да я прочетете.Ще се убедите ,че езика им не е български,не и сръбски ,нито руски.Той си е отделен език и е международно признат.Македонците като народ също са признати.Това което се иска на някои наши политици е трябвало да стане преди няколко века.Сега само може да се излагат и да им се подиграват в Брюксел.

53

Анонимен

преди 3 години

Аз честно не разбирам какъв е Българския интерес Македония да не е в ЕС.Това само някоя промита глава може да го мисли.Като и това ,че Македония ще стане част от България си е абсолютна заблуда.Като и това ,че езика им е български.Това са измишльотини от хиляда и една нощ.Може само да загубим ако продължаваме с тази анти-европейска политика.

52

KOI KOI @

преди 3 години

Еди Мама прилича на нашия Глави , да не би да са некви далечни бравчеди от времето на пет вековното присъствие ...?

51

Анонимен

преди 3 години

И в Македония не говорят на Български,езика им е много различен от Българския.

50

Анонимен

преди 3 години

Македония скоро ще започне преговори с ЕС.Това което сътвориха ВМРО и ГЕРБ беше най-анти Българско и анти-македонско.Скоро ще разберете защо е така и ще видите ,че сте били подведени.По отношение че С.Македония е Българска ,това може да го каже само заблуден човек,който не е излизал от село и има най-много четвърти клас или просто е живял в изолация и сега е излезнал навън,като нямал достъп до интернет.

49

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония говори български език. Северва Македония е българска.

48

Srbe na Vrbe

преди 3 години

И на тоя много му е побеляла перушината като на мене защото много се впряга и си мисли че светот се върти около него ....

47

Анонимен

преди 3 години

До Angelos BasinasГърция си има остров и там е мястото на византийците по острови за банана. Като няма банани, яште бг банана.

46

Анонимен

преди 3 години

До Еди МамаЩе свети маслото като през ВСВ, нека да си гледа лошо :)))

45

Еди Мама

преди 3 години

Този Арнаутин много лошо Ни гледа , ще ни свети маслото скоро !

44

Сит

преди 3 години

Да защото искат само те да имат претенции към западна Македония (Реп. Све.М) + Скопие + Косово. Искат си велика Албания, без да са имали каквато и да е държава и са били шепа хора на които лесно са им резнали некои части и са им сменили без проблем религията (некои не са ги намерили по Балкана и са си останали християни). Замислете се след Ньойския договор всички, които са ни навредили си получават заслуженото и Гърция ще гризне дървото, сърбите бая го отнесоха имат кораби ама море на кино.

43

Не,точно

преди 3 години

Не, България,а руската кохорта в България действа услуга на путинова Русия. Благодарение на тези национални предатели вече България е в международна изолация. Помнете ми думата.....ще отстъпим по всички фронтове,но в замяна в близките 30 г. Няма да имаме Никаква възможност да влияем на Македония.....

42

Анонимен

преди 3 години

Сега ще организирам референдум за отделянето на Варна и добруджанците от Южна Добруджа, свобода за тях, скачаме против гадните татари....:)))))) Който не се е занимавал с българин, той не знае с какво се захваща :))

41

aa1830

преди 3 години

Разбира се че е заради наши интереси. И така трябва да бъде винаги.

40

Специалист

преди 3 години

Тъпчо Тъпев. И той геополитик.

39

Мини Гьобелс

преди 3 години

Всеки от северо македонските лидери се изживява като един мини Гьобелс.Повтарят разни щуротии, откровени неистини и бавно промиват мозъците на западняците.Не е изненада. Иначе интересът на БГ е Македония да е в ЕС. Направихме компромис за НАТО. Вече няма накъде!

38

GG

преди 3 години

Тоя пич много сериозно се е притеснил

37

:

преди 3 години

Тоя що мъ гледа злобно?Да си направи ес с косово,друго нема

36

Анонимен

преди 3 години

България държи единствено РСМ да спре да й краде историята иначе както искат да се наричат ако искат и швейцарци северни да бъдат