260

Анонимен

преди 3 години

Биков,казваш,че Борисов е делигитимиран,ти също.Партията ви също.Преядохте с власт.Айде чупка.

259

Анонимен

преди 3 години

До Гледна точкаГЕРБ нямат алтернатива, не могат да бъдат прескочени, справка как завърши Орешарски 2014 г.

258

1986

преди 3 години

До който и да съм -ами толкова им е материала в главата.Повечето мислят да се наплюскат , да се напият и да си избият комплексите върху жените и децата си!

257

Гай Юлий

преди 3 години

През 44 г. пр. хр. група сенатори вика Цезар във форума, уж да прочете една фалшива петиця, а всъшност му устройват капан и го убиват.

256

който и да съм

преди 3 години

До Българин 267Много прави приказки и без никакви простотии и мръсотии.Така трябва да се водят спорове. Какви са тия гадни словосъчетания и постоянни заплахи за саморазправяне в голяма част от коментарите тук? Ами вие, дето пишете тия неща, семейства, деца нямате ли?

255

Гражданин

преди 3 години

До 279. И като го доведат в парламента насила какво ще се случи? Какво бе, ***? Е тогава ще се разбере кои са хунта и не се учудвайте, че на скорошните избори Герб пак ще са първи и то с още по-голяма преднина.

254

Ай сиктир

преди 3 години

Нищо нема да ви кажа. Не стига, че имахте честта да ме изберете.

253

Гледна точка

преди 3 години

До hubba. Поредният *** с бакалските сметки. Ами като са само 1 милион зад Герб, а останалите не ги искат дай да видим как стоят нещата с другите. По твоята смешна логика значи зад Трифчо стоят половин милион, останалите 6.4 милиона не го искат, зад Бсп стоят 400 000, останалите 6.5 милиона не ги искат, зад "Из.сери. Мутри вътре" стоят 150 000, останалите 6.75 милиона не ги искат. Как ти изглежда, а?

252

Анонимен

преди 3 години

Тези с агресията към Борисов, СПРЕТЕ СЕ НЕ САМО ВИЕ ИМАТЕ КАЛАШНИЦИ. А КАКТО СЕ ВИДЯ 1 000 000 българи стоим зат него и ЖАЛНА ви майка.

251

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябва да бъде доведен в парламента с шутове и ритници ако трябва.

250

Анонимен

преди 3 години

Това е все едно да избягаш от работа защото шефа нещо не те блазни, разликата е че тиквата има *** като тоя да му оправдават и замазват неотговорното поведение пред медиите.

249

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ се окопаха във властта, в цялата власт, на всички нива. Превземането на институциите стана по ред, познат от историята ни - методично, целенасочено и всеобхватно. Ако сега нещо не се промени, следва нов член първи в днешната ни Конституция.Който разбрал - разбрал!

248

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва ... ще го закрат с вериги у парламента!

247

Бай ху...лио

преди 3 години

Избори!!!Народа избрахме по-умни, красиви ,знаещи и като започнаха едни проекти едни стратегии едни анализиДа ви ги изброя :1 Да на*бем Борисов2. Да му вземем душата3.Да му направим ревизия.(като че ли ще избягат фактите и ще сиги занесе в оня свят)4. Да си присвоим всичко ,което си мислим че е негово .По тази логика могат дс нарочат всеки бизнесМай новите са същите.Май бяхме зле,.сега ще бъдем по......!!!!

246

хаха дебарски лайна

преди 3 години

що ривете,цялата власт е във вас,може да крадете колкото искате ако ви даде ЕС

245

Българин

преди 3 години

И естествено всички тролчета се запътиха рязко към новопоявилата се новина, за да акат там. Иначе сме толкова хубава страна...

244

Българин

преди 3 години

И естествено всички тролчета се запътиха рязко към новопоявилата се новина, за да акат там. Иначе сме толкова хубава страна...

243

Българин

преди 3 години

доверието в градивен план. Така, както едно време се случи с ГЕРБ. Единствената партия, печелила поредни избори, след като вече е управлявала. Докато не се появи такъв проект, ще страдаме всички - леви, десни, средни. Защото хората имат право да искат повече, да показват червени картони, но истинският проблем е, че градивна, реална алтернатива на ГЕРБ - НЯМА!

242

до анонимен

преди 3 години

И кой ще плати нови 150 млн за нови избори?------------А, кой ще плаща загубите при дългосрочна политическа криза?Уви, Бг няма работеща производствена икономика, ние сме пряко зависим от финансовите еврофондове на ЕС!Причините са комплексни и датират от началото на 90-те години!Има едни Десетки Милиарди Евро, които трябва да усвоим, но които няма да получим при политическа криза!А, и понятие си нямам за политическите фигуранти в Бг!

241

Българин

преди 3 години

Пичове, колкото и да рипате, днес ГЕРБ и Борисов все още нямат алтернатива. Това е жалко основно, защото в градивната конкуренция всички страни дават по-добри резултати. За съжаление в парламента днес не се вижда нищо градивно. Ще пострадаме няколко месеца всички, и ще върнем управлението на единствените, които имат капацитет да управляват - ГЕРБ. А Борисов ще управлява, докато не се появи по разумен, градивен проект, зад който хората не само да застанат на едни избори, но и да оправдае