25

честито

преди 3 години

Доколкото виждам на снимката, те и в Куба ходят с намордници.Освен това имат вечерен час, който Бойко не въвеждаше.Както и да е, с президента, машинното гласуване и мутрите в Народното Събрание, Куба е нашето близко бъдеще.

24

Хаха

преди 3 години

Такава професия има в Пловдив отдавна, но за чакане в КАТ и в РЗИ за ваксини. А иначе дойче зеле отново смърдят с лирически герой - спекулант на дребно.

23

Анонимен

преди 3 години

Цялата статия е фейк, покажете снимки то магазините на Куба, а не някакви хора насядали на земята на сянка. В Китай пък всичко се купува със СМС, поръчваш си със СМС и като дойде си плащаш, даже не ходиш до магазина.

22

До 17

преди 3 години

Изпусна думата комунист.Джон Кенеди навремето е казал нека да оставим Куба да се развива за да видим какво представлява комунизмът. Естествено това не се харесало на американската олигархия и много скоро е получил заслужен куршум.Комунизъм под носа на американските, прецакали са се.

21

Аха,

преди 3 години

значи вече са построили комунизма в Куба, скоро и при нас ще има такава професия щом като властта заграбиха дпс, бай Чалга, мутрите на сестра мая галева-костинбродска, Дай ни България и бсп(комунисти)

20

Анонимен

преди 3 години

А бе не знам колко са зле, ама са май в тройката от държавите с най развито здравеопазване и научна дейност в медицината. Куба бе първата държава предоставила помощ в доктори на други държави. А помага от деситилетия на цяла Южна Америка в това направление.Всеки който е посетил Куба ще ви каже, че нещастен човек там не е видял.Дано не се намерят продажници да разсипят красивата страна и добрите хора там.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"Ама що ли българите очевидци на онова лошото време, сега предпочитат да се върне."Кои българи "предпочитат да се върне" онова време?Мързеливите, некадърните и тия, дето им взеха дохода ако не работят ли?Щото ако е така, защо не отидете в някоя от страните, в които още е така?*** нещо не искате, защо ли?

18

Анонимен

преди 3 години

Дойче веле...Много е гадно там. В Куба, Венецуела, С.Корея, Иран... на тези народи им трябва демокрация и неолиберализация. Тогава ще станат щастливи и богати точно като... нас българите. Ама що ли българите очевидци на онова лошото време, сега предпочитат да се върне. Странна работа

17

Анонимен

преди 3 години

Toз не го разбирам. Що днес чака за пилешко, утре за олио. Ми кат си влезнал, купи си и пилешко и олио.

16

До 14

преди 3 години

Много държави имат диктатори ,но пък са симпатични на САЩ и нямат проблем.Макар ,че не хванах логиката за връзка между диктатор и опашки в следствие на ембарго.Дори и да не разглеждаме други държави.Диктатурата има други следствия както в държави които са подкрепяни от САЩ така и неподкрепените.И когато говорим за следвия от диктатура, няма никакво значение с САЩ или не са.

15

Вижте до

преди 3 години

къде ги доведоха престъпниците Кастро,60 год.купонна система,глад,мизерия в това райско кътче на земята,това е КОМУНИЗЪМЪТ.

14

Анонимен

преди 3 години

До венсеремосАз така и не съм разбрал по какво си личи, че са грамотни.Знам, че в България след като падна Комунизма се оказа, че "грамотните" са масово некадърни.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"Мислете следващия път когато решите да критикувате САЩ, защото виждате какво става с държавите които не са симпатични на САЩ"Управляват ги диктатори комунисти?

12

венсеремос

преди 3 години

До Термостаттака е в куба има социализъм и той дава на народа нови професии колеро -дежурен чакач на опашни .а това че 90% от кубинците са грамонти помага да четат между редовете както правехме ние при рая на реалния социализъм.

11

Анонимен

преди 3 години

Мислете следващия път когато решите да критикувате САЩ, защото виждате какво става с държавите които не са симпатични на САЩ.

10

ДА ПРЕБЪДАТ ГЕЧЕВЦИ

преди 3 години

СЛЕД КАТО НИ ЗАВЕДЕ ПРАЗИДЕНТЪ В ЕВРАЗИЯ ТАКА И НИЕ- НИЩО НОВО РУМЕН ГЕЧЕВ Е В КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСИ....

9

Анонимен

преди 3 години

Гладуват,ама са приятели с Путин.

8

Тия поне

преди 3 години

Гладуват,ама зимата не мръзнат.

7

Анонимен

преди 3 години

Горките кубинци..............сваляйте тия санкции................какво са виновни обикновените хора?Фидел Кастро нали умря? Какво искате повече???

6

Анонимен

преди 3 години

До ТермостатВ Куба има и недохранване, нищо че живеят в торпически рай ....Реалността .....