387

Сат Н

преди 3 години

Какво лошо има да кажеш на Караянчева, че не е за там, защото има интелект на поцинкована кофа? Нима вие не си позволявате квалификации по отношение на Хаджигенов или Тошко или Слави или Мая ?

386

Сат Н

преди 3 години

И все пак...Не бяха ли гербавите депутати тези, които блъскакаха по банките и се държаха като пияни бабаити в селска кръчма?Някой друг блъскаше ли по банките и обиждаше ли на уличен жаргон?Хаджигенов и Тошко блъскаха ли по банките?

385

анонимен

преди 3 години

До Сат НЯвно имате затруднения в разбирането на това,което се говори.БСП,ДПС,ГЕРБ и ДБ не си позволиха да използват обидни квалификации.А Маноловки,Тошковци(Африкански) и мутрата Хаджигенов показаха своят интелектуален багаж-простотията извираше от тях като фонтан.Така се държат комплексари,които на първо място нямат чувство на собственно достоинство и им липсва самоуважение.

384

Анонимен

преди 3 години

с много *** се напълни парламента.задават се предсрочни избори.

383

Сат Н

преди 3 години

Пак да попитам:Не бяха ли гербавите депутати тези, които блъскакаха по банките и се държаха като пияни бабаити в селска кръчма? Някой друг блъскаше ли по банките и обиждаше ли на уличен жаргон?

382

Анонимен

преди 3 години

Не бяха ли гербавите депутати тези, които блъскакаха по банките и се държаха като пияни бабаити в селска кръчма?

381

anonymous

преди 3 години

Този парламент ще прилича на водевил,при това лош.Защото новите действащи лица просто не стават.Мутрите продължават да се държат сякаш са на площада.А хората на Славчо Чалгаджийче просто са трагични.Мълчат защото няма какво да кажат.Предстои да видим и неговата вечно намусена физиономия там.Ще размахва назидателно пръст сякаш неговото мнение е истина в последна инстанция.От новите засега Демократична Бг изглеждат по-адекватно.

380

Сат Н

преди 3 години

Не бяха ли гербавите депутати тези, които блъскакаха по банките и се държаха като пияни хулигани?

379

Анонимен

преди 3 години

Демутризация на България, това очакват хората от новия парламент.

378

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ прекалено много се възбудиха. Да си съберат с предишната кърджалийска председателка на парламента, та възбудата им да изчезне.

377

Анонимен

преди 3 години

Уф, как хубаво вият мутрите. Давайате все така.

376

Анонимен

преди 3 години

Докато един не увисне на въ же на входа на НС няма да се оправят неща. Сутрин като идват на работа да знаят за какво иде реч.

375

дедо от село

преди 3 години

До Анонимен 40 В това сбъркано време ти да виждаш някой да го интересува държава и народ? Щото аз не! Всеки гледа да се нагребе с пари за себе си и беж да го няма.Не заиграе ли тоягата и балтията няма да се оправим

374

Случаен минувач

преди 3 години

Хаджигенов, прекалено си възбуден. Останете някъде с Мая на четири очи, разсъблечете се, па я помоли да те хване на определено място и да започне да го мачка това място... Тя има голям опит в тези неща. След десетина минути ще ти стане хуубаво, ще изхвърлиш малко течност и ще се успокоиш.

373

Анонимен

преди 3 години

Не знам, аз съм обикновен човек. Не гласувам от години, не съм нито за бойко, нито за тези новите.Но отстрани прави впечатление, че тия новите партии са прекалено озлобени и персонално чак сякаш мразят бойко.А държавата чака - да се опитат да дадат идеи как да се подобри икономиката. Един да излезе и с плам за това да говори, те само бойко та бойко им в устата.

372

Анонимен

преди 3 години

Не се възмущавайте само във форума, тези о,трепки са много опасни. Сега вече имат 160 гласа в парламента и могат да променят спокойно и конституцията за забрана на партии и сдружения. Първата ще е ГЕРБ, а после и много други. След това ще иницират референдум за излизане от ЕС, който ще фалшифицират след промени в избирателния кодекс.Не им мълчете, не пишете само във форумите!Организитрайте се!Долу диктатурата на протестърите!

371

Iron_fast

преди 3 години

Хаджигенов....не идвай в Кърджали...

370

Анонимен

преди 3 години

Тази о'трепка много скоро ще гледа парламента само от външната страна.

369

Стилиян

преди 3 години

Истински гнусар е тоя! Гнус, гнус! *** на Галева само да влезе в НС. МНОГО е грозно и жалко да се обижда човек, какъвто и да е. Това е език на омраза, който проповчдва този

368

Анонимен

преди 3 години

Абе то е така, ама и тебе точно не те виждам ич като властник. Освен ако българският народ не е съвсем оглупял.