137

Анонимен

преди 3 години

Шоуто си продължава, циркаджии.

136

Анонимен

преди 3 години

Слави пак се пребори, да дават шоуто му по националната телевизия.

135

Анонимен

преди 3 години

Ще гледам много внимателно, какво ще направят новите, или отново като маймуни само ще се бият в гърдите и ще дерат гласове

134

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВие ли сте народа! Съдите ли! Исус каза не съди,за да не бъдеш съден! На Великден като хапваш козунак и яйца - да не забравиш смисълът на празника - т.е Духовното! Животът побеждава смъртта защото смърт няма - тя е само на тялото.!!!Аз съм народа и не искам съд и затвор.Половината народ - умен интелигентен мислещ не гласува.НЕ МОГАТ да се правят подобни заключения от простолюдието кой какво искал! Сиктир от вас - прости сте бъларите особено новите поколения.Прости сте!

133

Анонимен

преди 3 години

Това взе да идва много - тези, които 11 години са държали властта казват, че е дошло време за край на шоуто и начало на политиката без скечове.

132

Анонимен

преди 3 години

НАРОДА ИСКА СЪД И ЗАТВОР ЗА ПОЗОРНАТА ШАЙКА БАНДИТИ - ГЕРБ, И ТОВА ЩЕ СТАНЕ, НЕЗАВИСИМО КАК РЕВАТ И ХЛЕНЧАТ ТУК НЯКОЛКО НЕОБРАЗОВАНИ, МАНИПУЛИРАНИ И С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ СЪЩЕСТВА ПОЛЕГНАЛИ В КРАКАТА НА ЕДИН ЛЪЖОВНО ГОВОРЕЩ ПОЖАРНИКАР ! ТЕЗИ СЪЩЕСТВА НЯМАТ СВОЕ МНЕНИЕ, ЗАЩОТО НЯМАТ РАЗУМ КОЙТО ДА ИМ ПОКАЖЕ КОЕ Е ЛЪЖА, КОЕ Е ИСТИНА, ТЕ ПОЗНАВАТ САМО ЕДНО "УПРАЖНЕНИЕ" НА ТЯЛОТО СИ И ТОВА Е "ПОЛЯГВАНЕ В КРАКА" !КАТО МИСИРКИТЕ СА !

131

Анонимен

преди 3 години

ПРИКЛЮЧИХТЕ!И толyпите и калинките - всички сте за затвора!

130

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, в политиката няма скечове!-----------Верно е, приключи!!!Сега, Вождъ, шъ съ кандидатира за Президент!!!Шъ съ опита да реализира старата си мечта и да съ пенсионира като "Олимпийски шампион"!

129

Анонимен

преди 3 години

Румънците са по-добре от нас защото навремето гръмнаха Чаушеску,след това вкараха по затворите политици и министри позволили си да крадат от народната"софра"и никой не каза това е РЕВАНШИЗЪМ, просто задействаха системата която развива демокрация,свобода и равнопоставеност между хората независимост депутат ли е, политик ли е,или просто обикновен гражданин на държавата си!Така се прави и тези мутри от ГЕРБ трябва да бъдат осъдени,вкарани по затворите и"БОГАТСТВОТО"им конфислувано в полза на държав

128

Анонимен

преди 3 години

За да няма "РЕВАНШИЗЪМ" в България както каза куклата на Боко от харемът му, предлагам да се закрият всички съдилища прокуратури и полиция за да няма преследване на престъпниците !

127

Анонимен

преди 3 години

Не бях чувал по злобна и про'сташка реч от Д.Атанасова,реч на омразата и страх от съдебно разследване наречено от тази кукла на Тиквата-РЕВАНШИЗЪМ!Вижте какво*** от ГЕРБ,реваншизъм не съм чул да наречете преследването на"дребните"крадци от полицията и съдебната система и вкарването им в затвора,но за вас преследването ви за нанесени милиардни щети в ? на държавата ще бъде РЕВАНШИЗЪМ така ли?Няма демократична държава в света която да не осъди нарушилите законите и,и да каже това е РЕВАНШИЗЪМ

126

Анонимен

преди 3 години

Ами шоуто проключи.Вашето шоу.

125

Анонимен

преди 3 години

РСКЗ

124

КЛ

преди 3 години

"Време е шоуто да приключи, защото на политическа сцена няма скечове".Точно така - скечове няма. Има риалити формат - "Един Премиер, един Джип, една Родина". Предаван пряко във фейсбук. С разни сценки на задълбочени "анализи" на един всичколог и неспециалисти. И сценки, като "на пъньовете, на полянката" и т.н.Поздравления, на всички интересуващи се, за първия смислен избор в настоящия парламент - на читав председател, която няма да търпи който и да е политически лидер, да я обижда.

123

Анонимен

преди 3 години

Ревизия, съд, конфискация, затвор! Новото съкращение - РСКЗ!

122

dodger

преди 3 години

а кой правеше шоу всеки ден от джипката. А шоуто на Гешев по села и паланки?

121

h

преди 3 години

тая смени ли си гащите или направо ги изхвърли ?

120

Анонимен

преди 3 години

При управленията на БСП бяхме последни във вселената. Като се тръгва всеки път от нулата далече не се стига.

119

Анонимен

преди 3 години

Каква отговорност *** пaча?! Всички сте луди! Особено в герб!!! Там са с конкурс! Живея в чужбина и всяка година си идвам и разрухата е все по-голяма! Това е погром! НИЩО не е направено през последните години! НИ-ЩО! Добре, че сме ние, да издържаме цели села, махали, квартали, роднини, близки, пенсионери! Тези хора не могат да оцелеят иначе! София - 95% от булевардите и улиците са за основен ремонт! Администрация, услуги - нула! Разни лалугери надничат от гишетата и си играят пасианс! Лудост е!

118

SHEFA

преди 3 години

СЕГА СЛАВИ ЩЕ ПОЕМЕ МНОГО ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ.-СЛАВИ! МНОГО ХОРА ГЛАСУВАХА ЗА ТЕБ ЩОТО ТИ ПОВЯРВАХА.-ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ДОКАЖЕШ!