12

Анонимен

преди 3 години

...Да се чуди човек тия от СЗО кво шмъркат... Сигурно е хубаво!

11

Анонимен

преди 3 години

"...като предупредиха, че те може би са източник на.." Може би? Само заради "може би"?!? Е на това му се вика научен подход! Може би... Ами те пък тогава "може би" ще спрат да ги продават!

10

Коментар

преди 3 години

Човек е оцелял защото е ял...диви животни...100 000 години!Не че ги защитавам но това е реалността!Тия световни фашисти вече съвсем изтрещяха!Май земята бременее с нова война!

9

Анонимен

преди 3 години

Как ли да оцелели хората когато са се препитавали с лов на дивеч/риба и корени, много преди да овладеят огъня? Да би да са се пръскали с дезинфектанти? Западната цивилизация набута хората в милионни градове, с лош въздух,стрес и изкуствена храна, сега обвиняват дивите животни.

8

Еврея Бил Гейтс

преди 3 години

Никакви меса за вас, гoим, вредно е! Аз съм ви разработил стекове от буболечки! Вкусни и питателни! И безопасни! От природните меса ще хванете Ковид, но аз се грижа за вас, гои! Давам ви ваксини, полезна храна от ларви и насекоми, а сега имам и проект да затъмня слънцето, защото си позволява да свети по-силно от мен! Ой веи, ой гоим!

7

Додо

преди 3 години

Разбрахте ли сега? Дивата природа е болестта! Яжте ГМО-отровите на корпоративните супермаркети, пийте хапчета и редовно си слагайте Ковид ваксини! Пазете се от всякакви контакти с дивата природа! Прекарвайте дните си вкъщи, в леглото, забили нос в телефона! Скоро ще ви кажат, че вие сте вирусът!

6

Гладен Китае от Ухан

преди 3 години

Никога, няма да ям Химикалите ви, които наричате Храна!

5

Айде бе!

преди 3 години

Къде вече има диви животни?Така сме завзели планетата че горите животни са ни в задните дворове!Което вече не ги прави "диви"!!

4

Анонимен

преди 3 години

Добре , че е СЗО да ни предпазва и да предотвъртява инфекциозни заболявяна.. само ЧЕ , нещо не им се получи от както шефа им е китайски подъник, който е прикривал и епидемия от холера в собствената си държава. Но какво да очакваш повече. А преди СЗО хората не са яли дивече сега почнаха и почнаха инфекциите

3

РЕКЛАМА РЕКЛАМА РЕКЛ

преди 3 години

Новината има продуктово позициониране - на животновъдите!

2

Анонимен

преди 3 години

agenda 2030 храната ще се монополизира от такива като Бил Гейтс !

1

Анонимен

преди 3 години

Гледах по една телевизия как се ловят прилепи.. Половината в торба за пазара, а другите директно на място си ги хапват...с оризче...