150

КОЛЕВ

преди 3 години

ДЪЛЖИ СЕ САМО НА ЕДНО НЕЩО---ГЛУПОСТ, УСПЯХА ДА АКТИВИРАТ НАЙ-НЕМИСЛЕЩАТА И ЕЛЕМЕНТАРНА ПРОСЛОЙКА НА БЪЛГАРИЯ, НАЙ-НИЗШАТА ПРОСЛОЙКА НА ОБЩЕСТВОТО, МЪРЗЕЛИВЦИТЕ И НЕУДАЧНИЦИТЕ И ДА ГИ НАКАРАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ---МАФИОТСКИТЕ СЛУГИ!

149

От народа

преди 3 години

До Анонимен 151 - Аз не съм от БСП. Каква е тази логика????? Та нали"олигарха" Боко е бил охрана на Тодор Живков!!!!! Не знаеш ли??? Аз съм се всички крадци, мошеници и некадърници да си ходят и да бъдат съдени. Това е Герб и Дпс!!! Аз съм за България да стане силна държава. Да се върнат интелигентните хора. Ти какво желаеш номер 151????

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160 Те калинките на баце, ако искаха повече хора да им повярват, нямаше да се държат като плашила. Чували за трупове, хладилни камиони, трупове по детски площадки, яко умиране и тн. Другото, което беше е ,че началника на нощниците не спазваше никакви мерки. В разгара ъж на пандемията те си направига партийна сбирка. Противоречаха си със всичко

147

Анонимен

преди 3 години

Подкрепата се дължи на това, че те са единствената партия, която декларира съмнения относно така наречената пандемия и се обяви против мерките.Повечето хора, невярващи в пандемията и противници на мерките гласуваха за тях единствено по тази причина.

146

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИП ПРЕЗ МАЙ ЩЕ ИМА ЛИ ПЛАЩАНИЯ НА МАЙКИТЕ АКО ЗАТВОРЯТ ДГ И УЧИЛИЩА- ЗА 1 ДЕТЕ 650ЛВ , ЗА ДВЕ ДЕЦА 975ЛВ....СЛАВИ ДА СИ СЯДА НА ПРЕМИЕРСКОТО МЯСТО И ДА ДАВА ОБЕЩАНИТЕ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ИНАЧЕ ИЗЧАГЪРТВАНЕ.

145

Анонимен

преди 3 години

До 147На България само това й липсваше, да бъде досъсипана от еманципирани яловици като Дончева, феминизма е враг на България и българите!

144

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИП- МОЛЯ КАЖИ ЩЕ ИМАЛИ ПЛАЩАНИЯ ПО ПРОГРАМА "ЗАПАЗИ МЕ"- ДО АПРИЛ ИМАШЕ,А ПРЕЗ МАЙ- ВСИЧКИ ЧАКАМЕ СЛАВИ ДА ОГЛАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА СЕ ИЗЛЕЯТ ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- ДАВАЙТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ИЗМИТАМЕ. НАРОДА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МНОГО НЕЩА,НО КОГАТО НЯМА С КАКВО ДА НАХРАНИ ДЕЦАТА СИ - ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ ЩЕ ВИ СЕ ВИДЯТ КАТО ЛЕТЕН ЛАГЕР- ЩЕ МЕТЕМ ЯКО ЩЕ МЕТЕМ....

143

Анонимен

преди 3 години

Мисля да учредя партия, ще се казва ДаСеремЗаедно, ДСЗ, нещата ще се казват в прав текст, койСрал, кой кво направил

142

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Ами аз да ви кажа защо гласувах за ИТН!най-много, защото ми писна от глупавите, нелогини и непоследователни противоепидемични мерки. Повече от година управляващите така и не създадоха никакви критерии кога какво се прави. Лутаха се като мухи без глави да отварят и да затварят, не когато е нужно, а когато каже Меркел, Роберт Кох или някой друг авторитет, но така и не използваха главите си.Дадох си сметка, че Бойко се обградил с банда некадърници, които решават бъдещето ми. И дадох шанс на ИТН

141

Негласувал

преди 3 години

не че нещо ама същото беше и с Бойко и НДСВ преди него, кво се учудвате? великите политици от БКП дето са с 'толкова" опит да не би да са оправили страната? Докато нагласата на хората е дай да прецакаме системата и да оберем квото можем, пък другите да му мислят, няма се оправим. Това важи и за политици и за обикновени хора, всеки който се мъчи да излъже, да е тарикат и да прецака другите, е виновен да сме тук.

140

Медия е мръсна дума

преди 3 години

Тази мафиотска телевизия, трябв да се забрани в България. Също, може да се забрани на слабо интелигентните хора и интересчиите да гласуват.

139

Loyko

преди 3 години

Как на какво се дължи подкрепата за Станислав Трифонов и ИТН? Ами ,на простотията на доста българи.Лапайте кашата която си забъркахме,че после има и плащане.Цената е дебела.

138

От народа

преди 3 години

Почти цяла България иска герб вън от политиката и виновните наказани. Електората на герб са *** срещу 50 лв рушвет и една *** администрация, заедно с техни роднини. Ето това е герб. Хората искат промяна!!!! Не желаят мутри, крадци у ***. За ДПС -пристигат от Турция хора, които не знаят български език, има едни които им обясняват къде трябва да маркират и да гласуват. това са избирателите на ДПС. Как може това да се позволява?!?! Как може да ни се слага външен натиск????

137

Анонимен

преди 3 години

На това че всички други се провалиха и на това че известен и цяла България го знае

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Не е важно на колко години е, нито дали е детна или бездетна (и детни управляваха, също некадърно), а с какви принципи е закърмена. От коя партия-столетница са тръгнали с новоизлюпената й дружка. Някои виждания трудно се променят.

135

Кой е виновен

преди 3 години

Виновен за сегашната абсурдна ситуация е ВМРО. С тяхното безумно его и още по-безумно решение сами на избори доведоха до тази патова ситуация. Тая мантра, че победили протестърите не върви, защото Герб получиха не по-лош резултат от предишните и можеше спокойно да управлява коалиционно, ако я имаше патриотичната коалиция, която като такава влизаше. ВМРО със своята самонадеяност постъпиха грубо и безотговорно. Имали били добър резултат. Каракачанов, подвежда те обкръжението ти. Имаш скрити шпиони

134

Анонимeн

преди 3 години

Оставете ги фантасмагории, че ще чакаме някой да върне краденото - той българина си го е казал : кръв повръщам, пари не връщам! Като цяло реформите на ИТН, не звучат лошо / с малки изключения/ но такива глобални реформи се правят с много пари. А то статистиката от вчера се видя колко са работещите, а от тях 50 % се осигуряват и плащат минимума. Те тези от чужбина за ИТН си плащат данъците другаде и тука само сеир гледат.

133

Анонимен

преди 3 години

Neschto za GERB Boko, Domuschiev i kanalite za droga i amfeti nqkoi da obadi a?????

132

Анонимен

преди 3 години

Prozrachonst v upravlenieto i strogost za vsichki vseki spored zaslugite si

131

ИТН

преди 3 години

КОГАТО СЕ ПИШЕ, че някой трябва да бъде в затвора веднага се подразбира, че това е Румбата фигурант пРЕЗИДЕНТ