207

Diabolo

преди 3 години

Василе, стига се излага, бездарник такъв

206

Бай Баяни

преди 3 години

Васко Кръпката бил забогатял от концерти на СДС. Глупост на годината и лъжа. Васко не е богат и сега,той е феномен и обичан музикант произлязъл от народа, пееше на митингите без пари. Нещастни хейтъри.

205

граблива калинка

преди 3 години

Тошко некъпания е по-опасен!

204

ЛУД

преди 3 години

ИСКАМ ДА КАЖА НА КУЧЕТО НА КРАЙНИЯ КВАРТАЛ НИЩО В ЖИВОТА НЕ СЕ ПОВТАРЯ

203

Васко Трътката

преди 3 години

Забогатял от концерти на СДС платени от известни фондации.Нищо общо с бунта на рока. Просто затлъстяване под юргана.Ролинг Стоунс станаха противни вече с това подлагане за пари.

202

Анонимен

преди 3 години

А Кръпката Васко като какъв се изявява,някакъв морален стожер на обществото или какъв по-точно, с една- две песни даже не знам за какъв певец се мисли ....а разбирам че и харесва бо..ковите мут..ри

201

Анонимен

преди 3 години

До Да, БългарияА дали нещо Слави ще направи или само отгоре отгоре и ще го парфюмира.

200

Анонимен

преди 3 години

До 23416, 26, 36 и 46 годишните продължават да слушат Пинк Фройд и Лед Цепелин ... въпреки че не е от "тяхното време". И да, разбира се че има посредствена поп музика, която е много популярна и след 10 години е просто шега. Имаше я тогава, но няма сега :)

199

Анонимен

преди 3 години

До 241Нападат го прави форуми и статии.Не вярвай на форуми, особено анонимни.

198

Да, България

преди 3 години

Аз съм привърженик на Да, България и не мога да разбера, защо всички нападат Слави Трифонов. Защо? Нали целта бе да се свали режимът на Тиквата? Да се демонтира системата? Да се изчистят избирателните списъци, електорнно правителство, смяна на гешефтурата и върховенство на закона? Защо се атакува Сл. Трифонов ? И като атакуваме не когото, трябва да не се измъкне престъпника Борисов и неговата банда!

197

Случаен минувач

преди 3 години

Мале Васко, много си остарял, бе! Направо си като дядка. Гледай си музиката бе човек, къде се натискаш да коментираш политика...Иначе много харесвам една твоя песен - "някой постоянно оцелява, защото други срещу бурята стърчат".

196

Пошлият Рок

преди 3 години

Пошлият, откровено подражателски "рок" на Васко, не може да има претенции за нещо стойностно. Дори най-известните му парчета са копи-пейст."Когато няма риба, и ракът е риба" - може би Васко разчита на тази народна мъдрост.Нека е здрав и да му се радват тези, които намират нещо в него.

195

HeinrichHimmler

преди 3 години

Моля те изказвай се от сега нататък само за музика и остави политиката на хората, които не са на хранилка от гр*б като тебе! На първо място Бойко трябва да влезне в затвора, след това всичко останало!

194

Педро от Каракас

преди 3 години

Кръпката е рок .. легенда " , колкото Лили Иванова е ядрен физик ! Посредствен музикант , който с нищо няма да се запомни освен с елементарни , евтини и еднообразни изпълнения...

193

Тролчо

преди 3 години

Кръпката взема пари от СКАТ, а те са извън НС. Затова циври.

192

Анонимен

преди 3 години

Много ти е остарял репертоара Лед цепелин,Пинк флойд,мале,мале,живее в минало забравено!

191

До ха-ха-ха

преди 3 години

Фактите не са това, което ти решаваш, *** ! А що се отнася до мен, не съм точно ''гербераст'', ами един обикновен разумен човек, който умее да преценява коя стока е по-добра, дори когато няма голям избор ! Айде, отивай да спиш и да сънуваш как цлуваш на Чалгаря зад ника !

190

повтарям

преди 3 години

до всички излъгани овчарчета гласували за учиндолецаслави и бойко са приятели и враждата между тях е ПР акция на съветнците на кабинета бойко 3вие сте просто заблудени хора които незнаете нищо за никого от тези хорамислите че светя съществува от 1992 годинасега ще си берете плодоветечао

189

Дядовия

преди 3 години

Какъв му е проблема на Кръпката? Я да си гледа пенсийката и радва на старостта си.

188

Анонимен

преди 3 години

Защо щяло да има катастрофа, че не разбрах? Нали държавата на Бойко цъфти, наши каза, че я оставя в цветущо състояние.