60

Анонимен

преди 3 години

Любен Дилов - син е депутат от ГЕРБ- СДС БЕ, тьпигьози! Грешната каруца лаете!

59

Анонимен

преди 3 години

до 65 спецРезултата и ситуацията е плод на това, че по-голямата част от хората отишли до избирателните урни не са прочели и ред от програмите на партиите за които са гласували. Някои от тях дори не могат да четат, но гласуват.--------Искаш да кажеш, че са гласували само въз основа на преживяното по време на Борисов 3.Да, съгласен съм, и аз така гласувах.

58

Анонимен

преди 3 години

Дано най-после се скрие некъде, че ми омръзна да си жабурка устата пред камерите

57

Чичо

преди 3 години

Вече съм сигурен, че бай *** си чака пак новия месия гдето* да му направи живота по лесен.И след този цирк пак същите хора пак ще плюят Боци, Моци,МаЯ общата,Станислави,*** и пак ще са там където са били преди година време.Да му се невиди тъй ли не се намериха хора да приемат минимум 8 клас и възрастово ограничение над 65 години да нямат право да гласуват.Току вижте тогава няма да има толкова недоразумения парламентарно представили някой си.

56

Т.Шак

преди 3 години

Аз съм за служебен кабинет и избори лятоска. Тогава ГЕРБ и БСП съвсем затъват.

55

спец

преди 3 години

Резултата и ситуацията е плод на това, че по-голямата част от хората отишли до избирателните урни не са прочели и ред от програмите на партиите за които са гласували. Някои от тях дори не могат да четат, но гласуват.

54

Т.Шак

преди 3 години

Тоя фъфльо пък къде се слага?! Да си прави халтурките и да си кюта!

53

Анонимен

преди 3 години

Славчо и Кубратчо - големи патриоти, с големи усти. Накрая - мишки. Всичката ни е такава. Верно лош матряла. :D

52

Анонимен

преди 3 години

Станиславчо се покрил нещо. Това говори колко му е капацитета в обръсната кратуна. Доверието рязко падна. Избори ще има 2 в 1 наесен и тогава бойко ще се върне на бял кон. Тоя с шушляка и обеците даже няма да има и от къде да лае вече. Приключи неговата. Напъва се, напъва се, напъва се, на велик са прай, напъва се и... хората го избраха. А той се скри кат нассранаа мишка. Е, за ко толкова са напъва бре, *** учиндолски?Славчоооо, славчо, СРАМ си ти за България, патриот се пишеш... мишка.

51

Вальо Джибрата

преди 3 години

Аз бойко не го харесвах, до момента в който ИТН спечели. Щот... значи... Бойко говори разбираемо, верно пр0ст,ама поне му се разбира. Туй на снимката ко ша ви каже?тл,тл,тл,тлтатта. Който ЛазбЛал, ЛазбЛал. Който не е - ми да е ЛазбЛал.Гледам че държавата още повече затъва и сега си искам бойко пак. Верно, краде, ама те и тия дет идат и те ще крадат, не си мислете че НЯМА да крадат. Обаче поне бойко като се оправдава - разбира се кво говори. А сега ще е, както казах - тл,тл,тл, тлтатата.......

50

Анонимен

преди 3 години

Е то остана и тоя фъфлещия да ни сложат за премиер. Е тогава вече я овапцахме :D

49

Анонимен

преди 3 години

Най после тоя сребролюбец се добра до парламента. 2001 беше сигурен с неговия Гергьовден, обаче Царя взе гласовете на всички очакващи и Дилов бе бесен. А бе Бог да ни пази, като гледам кои са вътре. Дано има и свестно. На тях им пожелавам здраве, чест и морал!

48

ACDC

преди 3 години

Хаха! Оставаше това недоразумение да е премиер. Май ни очаква истинско шоу! Вече сериозно си мисля, че не са в състояние да предложат по-добър кандидат от Станислав Христов Христосков.

47

dmx

преди 3 години

Любен Дилър

46

Анонимен

преди 3 години

Излезе ли този фъфляк, значи почваме да се изчерпваме откъм мнения, хахах.

45

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Готов е за политик.Извратен демагог, който говорейки лъжи, убеждава аудиторията в правотата си.За по-младите да спомена кой е Дилов:1.един от основателите на куку - проект на БКП (лобито около Луканов)2.основател на движение Гергьовден (още 2001ва Дилов и Слави мечтаят за парламента.3.патерица на Славун, с който тихомъъ се изпокараха4.жури в България търси талант и прочие медийни халтури5.жури в конкурсите за бъдещи мутресиМис плеймейт.И тоя човек ще го вкарате в политиката!!!Браво...

44

Анонимен

преди 3 години

Четири пъти - не.

43

Обективно

преди 3 години

Ковид още не си е казал думата. Дано да оцелее Славчо.

42

fen

преди 3 години

А КАКВА ТОЧНО Е ТВОЯТА ИДЕЯ ЗА ПОЛИТИКА И УПРАВЛЕНИЕ, ЧЕ НАПОСЛЕДЪК ОБЪРКВАШ ....

41

опазил ни Бог!

преди 3 години

Чи%***-нагаждач да ни е премиер. Този е толкова неприятен и аморален, че ако се добере до върха си стягам багажа и купувам еднопосочен за където ми видят очите.